Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αν οι μισές photos δεν είναι anti-fitness και απλά τι φάγαμε (ακόμα κι αν είναι γαμάτο), τι νόημα έχει να το postάρουμε? 2
techfreak19 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Παιδια καλη η ακατασχετη μπουρδολογια αλλα καμμια φωτο δεν βλεπω .Στην θεωρια ειστε ολοι καλοι . κατσε ρε φιλε ποια μπουρδολογια; Εγω μπαινω συχνα στο φορουμ γιατι μου αρεσει να κοιταω. Ναι δεν εχω ανεβασει τιποτα. Και; Απαγορευεται να κοιταω δηλαδη επεδη δεν ανεβαζω; Και το τι αρεσει στον καθενα να τρωει δεν ειναι δικια σου δουλεια.
margaritagr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Τι θα γίνει παιδιά θα φάμε κατι; Πραγματικά πολυ ωραιο κριθαρότο με ούζο , οι δε γαρίδες είχαν σαφράν, έπος 7
Anorymous Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Το αγαπημένο μου το "φάρμα Κουκάκη". Λίγο θανατερά γλυκό βέβαια (σαν σιρόπι) αλλά....... Το μόνο του πρόβλημα, η τιμή. Του έχουν αλλάξει τον αδόξαστο στην Αθήνα. Γύρω στο 1,50 (+/- 0,10) στα supermarket και μην τα ρωτάς σε άλλα σημεία πώλησης (φούρνους, περίπτερα, κλπ) 1.65 απο σουπερ , για μενα η γλυκύτητα του οσο και πυκνότητα του ειναι ιδανικη
Mau/Maus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εισαι στον ναο βλεπω . Εχω ζησει απιστευτες στιγμες εκει για την ακριβεια λιγο πιο μεσα εκει που φεγγουν τα φωτα και πιο κατω . Το ξέρω , αφού κοιτούσα μήπως σε πετύχω πουθενά εκεί Εμεις πήγαμε μεσημέρι υποτίθεται για καφέ και μια βουτιά στην λίμνη και φύγαμε τελευταίοι το κλείσαμε το μαγαζί στις δυο το πρωί πίνοντας κρασάκι! Για όποιον ενδιαφέρεται να πάει Φαγητό 0/10 Ωραιος κοσμος, ηρεμία, ησυχία τάξη και ασφάλεια 10/10 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Τι θα γίνει παιδιά θα φάμε κατι; Πραγματικά πολυ ωραιο κριθαρότο με ούζο , οι δε γαρίδες είχαν σαφράν, έπος Στανταρ εισαι νοτια Που ακριβως ομως;
*nenya* Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Maus ποιο ειναι το μαγαζι που ποσταρες;
Anorymous Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ο φακος της καμερας του κινητου που ολοι αγαπησαμε. Μπραβο anorymous Σε κάνα δυο μήνες μάλλον θα πάρω νέο κινητό οπότε και θα έρθει η εκδίκηση μου 1
tommybertsen Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Έχουμε καμία πρόταση για κολααμενο γλυκό στα.νοτια? Μιλφειγ από Δέσποινα (Ν.Σμύρνη) Σοκολατόπιτα από Ταό (Καλλιθέα) Προφιτερόλ από Δημόπουλο (Καλλιθέα). Αυτά έχω δοκιμάσει και προτείνω. Σίγουρα έχει και άλλα καλά 3
mclein Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ωραιος κοσμος, ηρεμία, ησυχία τάξη και ασφάλεια 10/10 ωραιος ΔΗΘΕΝ κοσμος. 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 ωραιος ΔΗΘΕΝ κοσμος. Δεν ειναι ολοι ετσι
mclein Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δεν ειναι ολοι ετσι δεν αντιλεγω αλλα εμενα που πηγα με αντιανεμικη φορμα + t-shirt ΕΤΥΧΕ να με κοιτουν ολοι 1
Στεφανος123 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Έχουμε καμία πρόταση για κολααμενο γλυκό στα.νοτια? Γλυφαδα στο φετιτσιο,"κρεπα 49" θα ζητησεις. Π.Φαληρο/Ν.Σμυρνη απο zuccherino ζητα "nutella oreo παστα με παγωμενη σοκολατα γαλακτος που παγωνει" 1
Mau/Maus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Maus ποιο ειναι το μαγαζι που ποσταρες; Το Bar Restaurant στην λίμνη της Βουλιαγμένης ειναι νενυ αν σου αρέσει η ηρεμία να πάρεις το αίσθημα κ να πας http://www.limnivouliagmenis.gr/portfolios/restaurant/ Όσον αφορά τον 'ωραίο κόσμο' εννοώ πως δεν έχει άπλυτους, βρομιάρηδες και τζαμπατζίδες ! 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Γλυφαδα στο φετιτσιο,"κρεπα 49" θα ζητησεις. Π.Φαληρο/Ν.Σμυρνη απο zuccherino ζητα "nutella oreo παστα με παγωμενη σοκολατα γαλακτος που παγωνει" Και εγω εκει πηγαινα συχνα αλλα τον τελευταιο καιρο μπαγιατικο φυλλο και γενικα επεσε πολυ η ποιοτητα. Γεμιζει ακομα το μαγαζι αλλα δεν ξερω γ ποσο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις