Highlander Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Νιώθω λυπημένος στην τοποθεσία γραφείο. (Δεν έχω fb)
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Ε;! Γιατι να ντραπεις; Αυτο που φωτογραφιζεις το εχεις πληρωσει. Αρα why not? Προσωπικα, φωτογραφιζω τα πιατα ωστε να τα ανεβασω και google maps και ετσι να μπορούν να δουν οι μελλοντικοι επισκεπτες ενος μαγαζιου πως είναι αυτα που σερβιρει, το περιβαλλον του κλπ. Ετσι οπως με εχουν βοηθησει οι φωτο απο αλλους χρηστες ετσι προσπαθω κι εγω να κανω το ιδιο. Απλά ένα ακριβό εστιατόριο μπορεί να έχει δικές του μεθόδους προβολής, και να έχει αποφασίσει ότι η προβολή και τα σχόλια σε Google Maps κ.λπ. δεν ταιριάζουν στην αισθητική του. Βέβαια αυτό μπορεί να ισχύει για οποιοδήποτε εστιατόριο, ας είναι και η καντίνα του κυρ Μπάμπη. Οπότε ο ενδοιασμός της evabb φαντάζομαι έγκειται στο γεγονός ότι απλά δε γνωρίζει πώς θα αντιδρούσε το εκάστοτε μαγαζί σε μια τέτοια κίνηση (τη φωτογράφιση των πιάτων π.χ.). Γιατί μεταξύ μας, η φωτογραφία είναι τέχνη, και μια κακή φωτογραφία από ό,τι να 'ναι συσκευή μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.
*nenya* Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Όποιο μαγαζί δεν θέλει να φωτογραφίζουν τα πιάτα ας έχει λοιπόν ταμπελίτσες μέσα/έξω που να το διευκρινίζει so simple. Εφόσον όμως δεν έχει τέτοια ταμπελίτσα, μετά δεν μπορούν να μου την πουν γιατί ουσιαστικά δεν είχαν αναρτημένη την σχετική οδηγία. Θα το σεβαστώ απόλυτα αν το γράφουν κάπου ότι δεν επιθυμούν φωτογραφίες [στο κάτω κάτω ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι, ό,τι κανόνα θέλουν βάζουν, και οι πελάτες πράττουν ανάλογα. Όποιος δεν γουστάρει πάει σε άλλο μαγαζί.]. 3
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Συμφωνώ, η κουβέντα ξεκίνησε απ' το γιατί να ντρέπεται κάποιος να φωτογραφίσει πιάτα και χώρο κι έφτασε στο ότι τα μαγαζιά πρέπει να αναρτούν σχετικές οδηγίες. Πάντως αυτό με τη φωτογραφία έχει σημασία imo. Αν είχα μαγαζί, δε θα το έβλεπα και πολύ θετικά το να ανέβαζε κάποιος θολές, κουνημένες και γενικότερα κακές φωτογραφίες των πιάτων μου.
margaritagr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μια χαρα ειναι τσαμπα διαφημιση. Εμενα σε εστιατοριο που ειπα οτι κανω τσεκ ιν κ ανεβαζω φωτο μου ειπαν κι ευχαριστω. Ετσι κι αλλιως για να το κανεις αυτο παει να πει οτι ησουν ευχαριστημενος. Φωτη η τελευταια φωτο με αρρωστησε 3
*nenya* Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Έχουμε ανοίξει μεγάλη κουβέντα αλλά τι να κάνουμε, στην εποχή των social media ζούμε, και δεν ξέρω αν θα έβγαζε άκρη ο ιδιοκτήτης αν άρχιζε να 'κυνηγάει' όποιον δεν έχει βγάλει και τις καλύτερες φωτογραφίες. Στο κάτω κάτω ο κόσμος πιστεύω δεν είναι τόοοοσο χαζός ώστε να πει 'α απ'την θολή/κουνημένη φωτό καταλαβαίνω ότι το φαγητό είναι σκατά και άρα δεν θα πάω'. 1
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Εγω επειδη συχναζω βουλα,βαρκιζα και γενικα νοτια προαστια βαζω φωτο και ckeck in και 3-4 φορες μου ειπαν κ ευχαριστω γτ βοηθας ετσι και στην προβολη του μαγαζιου Aka τσαμπε διαφημιση. Φωτη keep up the good work 1
mylo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Εγω επειδη συχναζω βουλα,βαρκιζα και γενικα νοτια προαστια βαζω φωτο και ckeck in και 3-4 φορες μου ειπαν κ ευχαριστω γτ βοηθας ετσι και στην προβολη του μαγαζιου Aka τσαμπε διαφημιση. Φωτη keep up the good work ευχαριστώ είπαν καμία μπύρα κέρασαν;
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 ευχαριστώ είπαν καμία μπύρα κέρασαν; Μπααα Δυστυχως οχι 1
Getta Robo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Eγω παιδια παλι λεω απο το απολυτο μηδεν της συνεισφορας στο τοπικ απο ορισμενους να το ραψετε λιγο η' να σηκωσετε καμμια φωτο ΔΙΚΗ ΣΑΣ σχετικα με το αντικειμενο ... Απο το αεροδρομιο στην Φραγκφουρτη οπου ειχαμε 3ωρη αναμονη στο πηγαινε και επρεπε να φαμε κατι για τις αναγκες του ρολου 20134692_926686930806068_427634699_n.jpg Απο περιεργεια, η σαλατα τρωγόταν; (οχι δεν ειμαι βηγκανος. Συνηθως τα πρασινα λαχανικα στις βορεις χωρες, ειναι απο θερμοκηπεια Ολλανδιας και εχουν γευση χαρτιου).
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Απο περιεργεια, η σαλατα τρωγόταν; (οχι δεν ειμαι βηγκανος. Συνηθως τα πρασινα λαχανικα στις βορεις χωρες, ειναι απο θερμοκηπεια Ολλανδιας και εχουν γευση χαρτιου). Δεν ξερω δεν την εφαγα εγω ειναι γυναικεια φαγητα αυτα 1
Getta Robo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δεν ξερω δεν την εφαγα εγω ειναι γυναικεια φαγητα αυτα Πες εντυπωσεις για τα λουκανικα ταρανδου λοιπον. Ειχα πει σε φιλο να μου φερει λουκανικα αλογου, αλλα δεν βρηκε τελευταια στιγμη σακουλα ψυξης και δεν εφτασαν ποτε
Speculoos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Και τελος εγινε αυτο που περιμενα 15 χρονια περιπου οσο εχουν τα Wendy's που εφυγαν απο Ελλαδα πηγαμε για το καθιερωμενο προσκυνημα στον ναο βεβαια δεν εχει πλεον το mushroom melt alla to αντιστοιχο του τωρα ,baconrama και εφαγα 2 με διπλο μπιφτεκι και ενα με μονο . 20257727_928416213966473_1286757875_o.jpg Σε νοιώθω με αυτό που ανέβασες :D Πέρσι τέτοια εποχή είμαι Βανκούβερ, το πρώτο μεσημεριανό που έφαγα ήταν σε Wendy's. Δάκρυα συγκίνησης όταν τα είδα, οι συνταξιδιώτες με περάσαν για τρελό, που να τους εξηγώ που τους έτρεχα σε φαστφουντάδικο. (λεπτομέρεια, το logo των Wendy's στον Καναδά έχει ένα φύλλο σφενδάμου αντί για απόστροφο) 2
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Χτες La Pantera Negra . Περουβιανη κουζινα υψηλων προδιαγραφων με επιρροες απο αλλες .Ιδιαιτερες γευσεις και πολυ ευγεστο αποτελεσμα .Ο σεφ εχει πολυ βαρυ βιογραφικο . Οι φωτο δεν ειναι τραβηγμενες απο το δικο μου κινητο γιατι το ειχα αφησει στο αμαξι και βαριομουν να το παρω εκει που ηταν παρκαρισμενο . Και υπαρχουν ελλειψεις σε φωτο σε αυτα που παραγγειλαμε διοτι αν θες να γινει μια σωστη δουλεια καντην μονος σου ... 11
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Ξερω δεν βγαζω τις καλύτερες φωτο αλλα ηθελα να το μοιραστώ μαζι σας 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις