Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς το αντιφιτνεςς για μένα έλαβε τέλος (μερικό τέλος, έστω). Θα βλέπω μόνο, να χορταίνει το μάτι. Έχω εκκολπώματα παχέως εντέρου τα οποία θέλουν πολλή προσοχή στη διατροφή.

Θα πήξω από φυτικές ίνες (χωρίς φλούδια όμως και χωρίς σπόρους), για τουλάχιστον ένα εξάμηνο. Η σοκολάτα επίσης επιβαρύνει.

Λυπάμαι tommy, ήλπιζα να διάβαζα ότι ξεκινάς διατροφή αυτοβούλως, κάθε εμπόδιο για καλό λένε όμως. Τουλάχιστον έγινε έγκαιρη διάγνωση και δεν θα ταλαιπωρεισαι. Εύχομαι περαστικά. Αύριο θα φάω μια κρέπα στην υγεία σου. Χαχαχα.

• Like 1
Δημοσ.

Λυπάμαι tommy, ήλπιζα να διάβαζα ότι ξεκινάς διατροφή αυτοβούλως, κάθε εμπόδιο για καλό λένε όμως. Τουλάχιστον έγινε έγκαιρη διάγνωση και δεν θα ταλαιπωρεισαι. Εύχομαι περαστικά. Αύριο θα φάω μια κρέπα στην υγεία σου. Χαχαχα.

Δυστυχώς δε το λες και έγκαιρο, περισσότερο από 1.5 χρόνο ταλαιπωρούμαι γιατί το είχα συνδέσει με άλλο χρόνιο πρόβλημα στο ουροποιητικό και δεν έκανα την απαραίτητη εξέταση (ναι, δύο θέματα, χρόνια, για τα οποία δεν έχει θεραπεία, παρά μόνο "management"). 

Ευχαριστώ! 

Μια κρέπα μόνο; :P Χαχαχα! 

Άντε στην υγειά μου :P :p 

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη προταση για σουπερ ντουπερ νοστιμη και αρκετη ποσότητα μπουγατσας υπαρχει;

Ολοι 1 μερίδα 170γρ σερβίρουν. Ξερω ενα καλό στη γειτονιά μου αλλά καμια σχέση με κεντρο. 

Δημοσ.

Δυστυχώς δε το λες και έγκαιρο, περισσότερο από 1.5 χρόνο ταλαιπωρούμαι γιατί το είχα συνδέσει με άλλο χρόνιο πρόβλημα στο ουροποιητικό και δεν έκανα την απαραίτητη εξέταση (ναι, δύο θέματα, χρόνια, για τα οποία δεν έχει θεραπεία, παρά μόνο "management"). 

Ευχαριστώ! 

Μια κρέπα μόνο; :P Χαχαχα! 

Άντε στην υγειά μου :P :P

Είναι ύπουλες και λανθάνουσες καταστάσεις που δεν σου πάει το μυαλό πως μπορεί να ισχύουν, στην περίπτωσή σου λόγω ηλικίας. Δυστυχώς συμβαίνει. Υπέθεσα ότι για να μην έχεις ανησυχήσει και να είσαι θαμώνας εδώ, δεν είχες θέματα, τι να πω βρε παιδάκι μου, υπομονή!

Λαχεία είναι αυτά, δεν πειράζει, να είμαστε καλά να προχωράμε.  :D

Για αρκετή ποσότητα μπουγάτσας, παίρνεις δύο! 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ύπουλες και λανθάνουσες καταστάσεις που δεν σου πάει το μυαλό πως μπορεί να ισχύουν, στην περίπτωσή σου λόγω ηλικίας. Δυστυχώς συμβαίνει. Υπέθεσα ότι για να μην έχεις ανησυχήσει και να είσαι θαμώνας εδώ, δεν είχες θέματα, τι να πω βρε παιδάκι μου, υπομονή!

Λαχεία είναι αυτά, δεν πειράζει, να είμαστε καλά να προχωράμε. :D

Για αρκετή ποσότητα μπουγάτσας, παίρνεις δύο!

Ε ναι δεν λέμε τά αυτονόητα διπλή κρέμα ή μισή τυρί μισή κιμά :P

Δημοσ.

Μη κολλαμε στις ποσότητες και το ειδος...

Γινονται πειραματα καθε φορα :D

Την καλυτερη γευστικα ψσχνω. Κρις σε ποια γειτονια ειναι?

Δημοσ.

Eγω παιδια παλι λεω απο το απολυτο μηδεν της συνεισφορας στο τοπικ  απο ορισμενους να το ραψετε λιγο  η' να σηκωσετε καμμια φωτο ΔΙΚΗ ΣΑΣ  σχετικα με το αντικειμενο ...

Απο το αεροδρομιο στην Φραγκφουρτη  οπου ειχαμε 3ωρη αναμονη στο πηγαινε και επρεπε να φαμε κατι για τις αναγκες του ρολου :P

post-237837-0-42985200-1500269657_thumb.jpg

post-237837-0-40540400-1500269667_thumb.jpg

post-237837-0-44241400-1500269677_thumb.jpg

post-237837-0-65274600-1500269687_thumb.jpg

post-237837-0-28749900-1500269697_thumb.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ ντρέπομαι να βγάζω φωτογραφίες σε εστιατόρια. Ειδικά σε ακριβά, αν είναι κάτι πιο casual πάει στο διαολο.

• Like 4
Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ ντρέπομαι να βγάζω φωτογραφίες σε εστιατόρια. Ειδικά σε ακριβά, αν είναι κάτι πιο casual πάει στο διαολο.

Λεγε πως  το κανεις για τις αναγκες του  food blog που εχεις :P

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ίδιο :P

Δημοσ.

Ειδικά στα ακριβά, αν σε κοιτάξει περίεργα κανείς, πες του "με τις τιμές που έχετε δεν μπορώ να βρίσκομαι εδώ κάθε μέρα και θέλω φωτο να θυμάμαι την επίσκεψη. Το ίδιο έκανα και όταν πήγα ταξίδι στο Νεπάλ, που μου στοίχισε περίπου την ίδια τιμή" :P

Προσωπικά δεν βγάζω συνήθως φωτό, πρώτα γιατί πάντα το ξεχνάω και ύστερα γιατί είμαι πολύ αδύναμος χαρακτήρας για να καθυστερήσω το..... ;)

• Like 1
Δημοσ.

Street food Alaska edition .

To hot dog  ειναι απο λουκανικο  ταρανδου ,τα ντονατs ειναι απο απο ενα  cafe  που φημιζεται πως κανει  τα καλυτερα  στο Ancorage   και οντως μολις τα εχει βγαλει ηταν κολαση .Η ποικιλια ειναι απο το hard rock cafe  της πολης .

Και τελος εγινε  αυτο που περιμενα 15 χρονια περιπου  οσο εχουν τα Wendy's  που εφυγαν απο Ελλαδα πηγαμε για το καθιερωμενο προσκυνημα στον ναο βεβαια δεν εχει πλεον  το mushroom melt alla to αντιστοιχο του τωρα ,baconrama  και εφαγα 2 με διπλο μπιφτεκι και ενα με μονο .

post-237837-0-11377300-1500530338_thumb.jpg

post-237837-0-78689600-1500530360_thumb.jpg

post-237837-0-88847700-1500530389_thumb.jpg

post-237837-0-13872600-1500530410_thumb.jpg

post-237837-0-03134700-1500530429_thumb.jpg

post-237837-0-58341200-1500530444_thumb.jpg

• Like 14
Δημοσ.

Ε;! Γιατι να ντραπεις; Αυτο που φωτογραφιζεις το εχεις πληρωσει. Αρα why not? Προσωπικα, φωτογραφιζω τα πιατα ωστε να τα ανεβασω και google maps και ετσι να μπορούν να δουν οι μελλοντικοι επισκεπτες ενος μαγαζιου πως είναι αυτα που σερβιρει, το περιβαλλον του κλπ.

Ετσι οπως με εχουν βοηθησει οι φωτο απο αλλους χρηστες ετσι προσπαθω κι εγω να κανω το ιδιο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...