Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Διαφωνώ καθέτως. Ο καθένας έχει διαφορετικό taste bud, δεν μπορούν να φάνε όλοι το ίδιο μόνο και μόνο επειδή είναι "σωστό".
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Νταξ η αλήθεια είναι ότι είναι υπερβολική μια τέτοια διατύπωση. Απ' την άλλη, δεν αναφέρομαι σε κρέας τύπου χοιρινή μπριζόλα Ολλανδίας απ' τον ΑΒ ή το Lidl, αλλά σε κάτι πιο εξειδικευμένο, όπως το T-bone. Προφανώς το πρώτο θα το φας όπως σου αρέσει, αλλά το δεύτερο είναι κρίμα να το «χαραμίσεις». Μην το πάμε πολύ μακριά και βγαίνουμε off topic, δεν ισχύει μόνο για το κρέας όσο για όλα, π.χ. για το ουίσκι. Όσο και να αρέσει σε κάποιον να πίνει το ουίσκι του (π.χ. Johnnie Red Label) με κόκα κόλα, ε είναι καγκουριά να πάει να το κάνει με το Lagavulin. Μαγκιά του ναι, δικαίωμά του ναι, δε θα πάω να του πάρω την κόκα κόλα απ' τα χέρια όταν θα είναι έτοιμος να τη χύσει στο Lagavulin, αλλά ότι είναι άμπαλος θα το πω. nenya, προφανώς υπήρχε γενναία δόση σαρκασμού στο post μου. Έχω αντιληφθεί ότι απέχεις τουλάχιστον κανά-δυο έτη φωτός απ' το «κλασική Ελληνίδα», και γυναίκα γενικότερα. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Όπως είχε πει κι ο Bourdain, ζητώντας μου well done steak είναι σαν να μου λες να σου δώσω το χειρότερο κομμάτι κρέατος που έχω... 3
l337 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ο οποίος Bourdain βέβαια είχε φάει balut και είπε "it's not that bad" Δεν με πείθει προσωπικά (συμφωνώ για το κρεας οτι δεν θα πρέπει να είναι πολύ ψημένο ώστε να μην χαθεί η γεύση και η υγρασία παρόλο που προσωπικά το θέλω πολύ ψημένο)
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 (συμφωνώ για το κρεας οτι δεν θα πρέπει να είναι πολύ ψημένο ώστε να μην χαθεί η γεύση και η υγρασία παρόλο που προσωπικά το θέλω πολύ ψημένο) Στο υπογραμμισμένο είναι το ζουμί του συγκεκριμένου ζητήματος imo. Προσωπικά, μου λείπει αυτού του είδους ο εγωισμός αν θέλεις, όπου πρέπει να θεωρώ σωστό ό,τι μου αρέσει, όπως μου αρέσει. Αυτό το «σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε». Απλά δεν το θεωρώ κακό να κάνω μερικές φορές και πράγματα, κι ας μην τα θεωρώ «σωστά». Για παράδειγμα θεωρώ τη Μαλαματίνα ευτελέστατο προϊόν και με την πρώτη ευκαιρία θα την κράξω, αλλά διάολε, όταν το σηκώσει η περίσταση θα την απολαύσω, χωρίς παρολ' αυτά να αλλάζει η άποψή μου για εκείνη. 1
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Τώρα μου θύμισες ότι το Nirvana Cookies έχει αλλάξει αρκετά, ειδικά φέτος.
theoritikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Όποιος κατόρθωσε τις μέρες του καύσωνα να φάει οτιδήποτε ανήκει στην κατηγορία anti-fitness του δίνω παράσημο ήρωα. Εγώ δεν μπόρεσα να φάω τίποτα άλλο πέρα από καρπούζι και φρούτα
ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Όποιος κατόρθωσε τις μέρες του καύσωνα να φάει οτιδήποτε ανήκει στην κατηγορία anti-fitness του δίνω παράσημο ήρωα. Εγώ δεν μπόρεσα να φάω τίποτα άλλο πέρα από καρπούζι και φρούτα Με το ζόρι πίτσα (αλλά καλή πίτσα όχι μαλακίες), μετά την έβγαλα με γεμιστά και φασολάκια και σαλατούλες και φρούτα. Φυσικά από σήμερα το γύρισα και πάλι για να καλύψω τις χαμένες μέρες. 1
*nenya* Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Όποιος κατόρθωσε τις μέρες του καύσωνα να φάει οτιδήποτε ανήκει στην κατηγορία anti-fitness του δίνω παράσημο ήρωα. Εγώ δεν μπόρεσα να φάω τίποτα άλλο πέρα από καρπούζι και φρούτα Ο,τι καιρο και να κανει, το αντιφιτνες δεν το εγκαταλειπω! 3
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Κάτι καλαμάκια λόγω γεγονότων (γεννητούρια) και μη δυνατότητας μαγειρέματος, μέχρι εκεί. Κατά τ' άλλα φρούτα, σαλάτες και πολλά λίτρα μπίρα. Αλλά και όταν έτρωγα καλαμάκια, έσταζα πάνω τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Με το κύμα καύσωνα την έβγαλα με 5-6 λίτρα νερό και φρουτάκια. Είναι τόσο έντονη η ζέστη που μας χάνεται η όρεξη. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2017 από Επισκέπτης
evabb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 κι εγω το παθαινω αυτο να μην μπορω να φαω οταν κανει ζεστη. ζεσταινομαι ακομα περισσοτερο και νιωθω λες και καθεται ελεφαντας πανω μου.
gauss00 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 μην το κουραζετε παιδια καθε μερα προβατινα και μπυρες απλα τα πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις