Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα, ρε κόλλησα! Φορούσα μια μαύρη φούστα και μιλούσα στο τηλέφωνο δίπλα σου όταν σε παρατήρησα αλλά είχε κόσμο και ντραπηκα :P

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά κι εγώ τόσο ζόμπι που ήμουν απ'την δουλειά ούτε που έβλεπα τον κόσμο γύρω μου [ούτε τις βιτρίνες με τα γλυκά δεν έβλεπα φαντάσου!!]!

Ας πάω να βρω ένα αντιφίτνες πρωινό για να πάει καλά η μέρα.

Κασεροπιτα τελικα:

post-119922-0-35091000-1497531921_thumb.jpg

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 7
Δημοσ.

Θέλαμε γλυκάκι, είχαμε τα υλικά, οπότε λέμε "ας το φτιάξουμε".

Μια απλή σοκολατόπιτα. Από όψη μπορεί να μη λέει πολλά, αλλά μετράει γευστικά :) 

Με λίγο παγωτάκι βανίλια από πάνω, μπόμπα! 

post-269452-0-30323000-1497880136_thumb.jpg

post-269452-0-19830600-1497880149_thumb.jpg

post-269452-0-83908500-1497880160_thumb.jpg

post-269452-0-56500000-1497880172_thumb.jpg

• Like 8
Δημοσ.

Χαχα, ρε κόλλησα! Φορούσα μια μαύρη φούστα και μιλούσα στο τηλέφωνο δίπλα σου όταν σε παρατήρησα αλλά είχε κόσμο και ντραπηκα :P

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΜΩΡΕ;

Όπως τα περιγράφεις, μου 'χει συμβεί ακριβώς το ίδιο με τη νένυ, με τη διαφορά ότι εγώ δεν φορούσα φούστα.

Δημοσ.

XD τί στο καλό; Απ'όοοολο το φόρουμ μόνο εμένα πετυχαίνετε; Να λέτε ένα γεια ρε!

Δημοσ.

Πρέπει να παραδεχτείς πως μετά από μια τόσο δυναμική παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στο φατσοθρέντ ανήκεις πλέον στους ντιάσιμι, ψήσου για σουρβάηβο.

• Like 3
Δημοσ.

Ελπίζω να φαίνεται η φωτογραφία.

Λοιπόν, βλέπετε ένα μαγειρικό σκεύος απο ηφαιστειακή πέτρα που χρησιμοποιείται και ως Γουδί στη Λατινική Αμερική. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τσορίζο, κοτόπουλο και μπίστεκ απο κρέατα, με λαχανικά (κάκτο, πιπεριές, κρεμμύδια κα) και τυρί που γλυκίζει...

Εδώ το τρώμε στα βουνά του κεντρικού Μεξικου.

post-369244-0-38935100-1497893860_thumb.jpg

• Like 15
  • Moderators
Δημοσ.

Kι εμενα μου εχει συμβει αυτο με τη Νενη, αλλα εγω της μιλησα :lol:

Ελπίζω να φαίνεται η φωτογραφία.

Λοιπόν, βλέπετε ένα μαγειρικό σκεύος απο ηφαιστειακή πέτρα που χρησιμοποιείται και ως Γουδί στη Λατινική Αμερική. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τσορίζο, κοτόπουλο και μπίστεκ απο κρέατα, με λαχανικά (κάκτο, πιπεριές, κρεμμύδια κα) και τυρί που γλυκίζει...

Εδώ το τρώμε στα βουνά του κεντρικού Μεξικου.

Δακρυσα λιγο.
  • Like 5
Δημοσ.

Γίνεται να συνδυάσει κανείς fitness και anti-fitness;

Ναι γίνεται.

Μετά από 19χλμ ορεινό αγώνα σνιτσελάκι με σως,μπύρες και τσίπουρο, και  το επόμενο πρωί και απόγευμα μπουγάτσα και παγωτό.

Συν 10χλμ περπάτημα τρέξιμο σήμερα.

Τα πόδια μου είναι πέτρα και στο κεφάλι ομίχλη,ε μα πιά ξέδωσα.

• Like 1
Δημοσ.

Γίνεται να συνδυάσει κανείς fitness και anti-fitness;

Ναι γίνεται.

Μετά από 19χλμ ορεινό αγώνα σνιτσελάκι με σως,μπύρες και τσίπουρο, και  το επόμενο πρωί και απόγευμα μπουγάτσα και παγωτό.

Συν 10χλμ περπάτημα τρέξιμο σήμερα.

Τα πόδια μου είναι πέτρα και στο κεφάλι ομίχλη,ε μα πιά ξέδωσα.

παντα το ειχα απορια αν σκίζεσαι στην γυμναστική και τρως ολο μλκς α) θα εισαι αδυνατος ? β) θα εισαι υγιείς πχ χοληστερίνη ζάχαρο κλπ ?

Δημοσ.

παντα το ειχα απορια αν σκίζεσαι στην γυμναστική και τρως ολο μλκς α) θα εισαι αδυνατος ? β) θα εισαι υγιείς πχ χοληστερίνη ζάχαρο κλπ ?

α) είναι θέμα ισοζυγίου θερμίδων,αν καταναλώνεις λιγότερες από όσες καις θα αδυνατίζεις.

β) αυτά παίζεται γιατί μπαίνει και η κληρονομικότητα στη μέση.

Δημοσ.

α) είναι θέμα ισοζυγίου θερμίδων,αν καταναλώνεις λιγότερες από όσες καις θα αδυνατίζεις.

β) αυτά παίζεται γιατί μπαίνει και η κληρονομικότητα στη μέση.

Άρα η διατροφή μετράει πιο πολύ από την άσκηση ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...