Lilith19 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Χαχα, ρε κόλλησα! Φορούσα μια μαύρη φούστα και μιλούσα στο τηλέφωνο δίπλα σου όταν σε παρατήρησα αλλά είχε κόσμο και ντραπηκα
*nenya* Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλά κι εγώ τόσο ζόμπι που ήμουν απ'την δουλειά ούτε που έβλεπα τον κόσμο γύρω μου [ούτε τις βιτρίνες με τα γλυκά δεν έβλεπα φαντάσου!!]! Ας πάω να βρω ένα αντιφίτνες πρωινό για να πάει καλά η μέρα. Κασεροπιτα τελικα: Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2017 από *nenya* 7
tommybertsen Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Θέλαμε γλυκάκι, είχαμε τα υλικά, οπότε λέμε "ας το φτιάξουμε". Μια απλή σοκολατόπιτα. Από όψη μπορεί να μη λέει πολλά, αλλά μετράει γευστικά Με λίγο παγωτάκι βανίλια από πάνω, μπόμπα! 8
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Χαχα, ρε κόλλησα! Φορούσα μια μαύρη φούστα και μιλούσα στο τηλέφωνο δίπλα σου όταν σε παρατήρησα αλλά είχε κόσμο και ντραπηκα ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΜΩΡΕ; Όπως τα περιγράφεις, μου 'χει συμβεί ακριβώς το ίδιο με τη νένυ, με τη διαφορά ότι εγώ δεν φορούσα φούστα.
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 XD τί στο καλό; Απ'όοοολο το φόρουμ μόνο εμένα πετυχαίνετε; Να λέτε ένα γεια ρε!
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Πρέπει να παραδεχτείς πως μετά από μια τόσο δυναμική παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στο φατσοθρέντ ανήκεις πλέον στους ντιάσιμι, ψήσου για σουρβάηβο. 3
Ψιτ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ελπίζω να φαίνεται η φωτογραφία. Λοιπόν, βλέπετε ένα μαγειρικό σκεύος απο ηφαιστειακή πέτρα που χρησιμοποιείται και ως Γουδί στη Λατινική Αμερική. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τσορίζο, κοτόπουλο και μπίστεκ απο κρέατα, με λαχανικά (κάκτο, πιπεριές, κρεμμύδια κα) και τυρί που γλυκίζει... Εδώ το τρώμε στα βουνά του κεντρικού Μεξικου. 15
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Kι εμενα μου εχει συμβει αυτο με τη Νενη, αλλα εγω της μιλησα Ελπίζω να φαίνεται η φωτογραφία.Λοιπόν, βλέπετε ένα μαγειρικό σκεύος απο ηφαιστειακή πέτρα που χρησιμοποιείται και ως Γουδί στη Λατινική Αμερική. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τσορίζο, κοτόπουλο και μπίστεκ απο κρέατα, με λαχανικά (κάκτο, πιπεριές, κρεμμύδια κα) και τυρί που γλυκίζει...Εδώ το τρώμε στα βουνά του κεντρικού Μεξικου. Δακρυσα λιγο. 5
opera Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Γίνεται να συνδυάσει κανείς fitness και anti-fitness; Ναι γίνεται. Μετά από 19χλμ ορεινό αγώνα σνιτσελάκι με σως,μπύρες και τσίπουρο, και το επόμενο πρωί και απόγευμα μπουγάτσα και παγωτό. Συν 10χλμ περπάτημα τρέξιμο σήμερα. Τα πόδια μου είναι πέτρα και στο κεφάλι ομίχλη,ε μα πιά ξέδωσα. 1
Anorymous Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Γίνεται να συνδυάσει κανείς fitness και anti-fitness; Ναι γίνεται. Μετά από 19χλμ ορεινό αγώνα σνιτσελάκι με σως,μπύρες και τσίπουρο, και το επόμενο πρωί και απόγευμα μπουγάτσα και παγωτό. Συν 10χλμ περπάτημα τρέξιμο σήμερα. Τα πόδια μου είναι πέτρα και στο κεφάλι ομίχλη,ε μα πιά ξέδωσα. παντα το ειχα απορια αν σκίζεσαι στην γυμναστική και τρως ολο μλκς α) θα εισαι αδυνατος ? β) θα εισαι υγιείς πχ χοληστερίνη ζάχαρο κλπ ?
opera Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 παντα το ειχα απορια αν σκίζεσαι στην γυμναστική και τρως ολο μλκς α) θα εισαι αδυνατος ? β) θα εισαι υγιείς πχ χοληστερίνη ζάχαρο κλπ ? α) είναι θέμα ισοζυγίου θερμίδων,αν καταναλώνεις λιγότερες από όσες καις θα αδυνατίζεις. β) αυτά παίζεται γιατί μπαίνει και η κληρονομικότητα στη μέση.
Anorymous Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 α) είναι θέμα ισοζυγίου θερμίδων,αν καταναλώνεις λιγότερες από όσες καις θα αδυνατίζεις. β) αυτά παίζεται γιατί μπαίνει και η κληρονομικότητα στη μέση. Άρα η διατροφή μετράει πιο πολύ από την άσκηση ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Άρα η διατροφή μετράει πιο πολύ από την άσκηση ? Παντα! 2
Demetra_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 μου αρέσει που στο θέμα του ANTI - fitness μιλάτε για Fitness
Προτεινόμενες αναρτήσεις