Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το καταλαβα Κοντα ειναι ο κυρΑριστος, ηθελα να παω, αλλα δεν προλαβα! Αν αξιζει, θα το επισκεφτω someday soon πολυ καλο στην κατηγορια να πας αλλα οχι μερες και ωρες αιχμης γινεται χαμος . 2
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Φωτη αν δεν εχεις παει, δοκιμασε γιαουρτλου στο Πανοραμα Βουλα 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Φωτη αν δεν εχεις παει, δοκιμασε γιαουρτλου στο Πανοραμα Βουλα Δεν εχω παει αλλα δεν μου αρεσει το γιαουρτι 2
Highlander Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Είχαμε ένα γεμάτο ΠΣΚ: Βγάλαμε πατάτες και κάναμε και την αντίστοιχη ομελέτα με αυγά από τις κότες μου Μέσα είχε και μπέικον που κάπνισα στη weber Τα πιτσιρίκια ζήτησαν burgers για την Κυριακή και επειδή το ζήτησαν αργά, τα έψησα κατά τις 23:45 αδιαφορώντας για το αισθητικό αποτέλεσμα. Μια ιδέα burger. Όχι κάτι τρελό από εμφάνιση, αλλά από γεύση άλλο πράγμα Ξέχασα τις πατάτες Και το βραδάκι της Κυριακής, μερικά κολοκυθάκια από τον κήπο (πρέπει να βρω καλύτερο τρόπο για κρούστα) Ααααα, παραλίγο να το ξεχάσω. Την Παρασκευή κάναμε και μία μπριζόλα για δοκιμή. Πήρε λίγο παραπάνω. Την επόμενη φορά θα βγει νωρίτερα από τη φωτιά. 19
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ειναι το concept ετσι ,στο τραπεζι τουλαχιστον και σε καποιες λεπτομερειες . Αυτός ο Αρίστος φαίνεται νά'χει ωραία πιάτα που μπορώ να φάω! Οι λεπτές πατατούλες είναι στο χερί; Τιμή ανά άτομο πόσο βγαίνει περίπου;
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αυτός ο Αρίστος φαίνεται νά'χει ωραία πιάτα που μπορώ να φάω! Οι λεπτές πατατούλες είναι στο χερί; Τιμή ανά άτομο πόσο βγαίνει περίπου; Κοιτα στην κατηγορια ειναι απο τους τοπ οτι και να φας ειναι ωραιο εχει μεγαλη ποικιλια σε πολιτικη κουζινα ,κεμπαπ κτλπ . Δεν ειναι τυχαιο που αγορασε ενα οικοδομικο τετραγωνο σχεδον εκει περα και εχει ανοιξει αλλα 3 μαγαζια με διαφορετικη κουζινα googlare θα δεις ποια ειναι . Ναι στο χερι . Με 20 το ατομο τρως και σκας. 1
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αγαπώ πολίτικη κουζίνα [ειδικά λαχματζούν + κεμπάπ γιαουρτλού]! Thanks for the info. 1
mclein Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 οι πατατες του Αριστου δεν ειναι πλεον χερατες. παλια ηταν, τωρα μπαααα !!!! 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 οι πατατες του Αριστου δεν ειναι πλεον χερατες. παλια ηταν, τωρα μπαααα !!!! Εμενα ετσι μου φανηκε αλλα για να το λες εσυ θα το εχεις ψαξει καλυτερα δεν ειμαι ειδικος σε αυτο .
bsp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Φωτη αν δεν εχεις παει, δοκιμασε γιαουρτλου στο Πανοραμα Βουλα Σε ποιο μαγαζι αναφερεσαι, ονομα?
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Σε ποιο μαγαζι αναφερεσαι, ονομα? Το Πανόραμα της Βουλας λέγεται. Κάνει delivery αλλα ειναι και ωραιο να φας εκει. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το Πανόραμα της Βουλας λέγεται. Κάνει delivery αλλα ειναι και ωραιο να φας εκει. Αυτό που είναι δίπλα από την εκκλησία? Σταθερό delivery από εκεί όταν είμαι στο σπίτι του ξαδέρφου.
Lilith19 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αγαπώ πολίτικη κουζίνα [ειδικά λαχματζούν + κεμπάπ γιαουρτλού]! Thanks for the info.Νένυ νομίζω σε είδα πριν λίγο σε μια στάση λεωφορείου Ανω Πατήσια, ήσουν εσύ ;!Και για να δικαιολογήσω το φαινομενικό offtopic, όχι δεν είναι, στην γωνία του δρομου είχε ζαχαροπλαστείο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις