Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Τα εχουμε ξαναπει με τις πίτσες εχουν ξεφύγει, η ατομικη ειναι μια μπουκια, η οικογενειακη συνηθως για να φαι καμια κοπελα με νευρικη ανορεξια ή κανα σπουργιτάκι, η γιγας ειναι κανονικη, η 4 ατομων για 1.5 ατομο κλπ.. Καντε μια αναπροσαρμογη ρε παιδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ^^^ Αν έδωσες πάνω από 6 ευρώ μάλλον σε κοροιδεψαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Pizza με λουκάνικο πεπερόνι και sauce gravy από kfc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 pizza bloom? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 εχει πιτσα το κφς ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Όχι απλά είχαν παρθεί και από τα δύο Προτιμούσα καμιά φτερούγα, αλλά μόνο η gravy περισσεψε για μένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μεσημεριανο: 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 ^Εϊσαι σε διατροφή ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mozzie Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μόλις πήρα αυτό: (το μεγαλύτερο συσκευασμένο κρουασάν που ξέρω νομίζω) Το ζέστανα ελαφρώς, το έκοψα κομματάκια κι από πάνω έβαλα 2 μπάλες παγωτό φράουλα και σιρόπι φράουλα Αν και δεν είμαι φαν του συνδυασμού σοκολάτα - φράουλα βγήκε πολύ ωραίο! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μόλις πήρα αυτό: (το μεγαλύτερο συσκευασμένο κρουασάν που ξέρω νομίζω) Αν και δεν είμαι φαν του συνδυασμού σοκολάτα - φράουλα βγήκε πολύ ωραίο! Στείλε στον Παρλιάρο την συνταγή. Θα την εκτιμήσει δεόντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μόλις πήρα αυτό: (το μεγαλύτερο συσκευασμένο κρουασάν που ξέρω νομίζω) Το ζέστανα ελαφρώς, το έκοψα κομματάκια κι από πάνω έβαλα Κρητικό btw Πόση ώρα το ζέστανες? Βγήκε καλό μετά? Για σκέτο δηλαδή. Δεν το έχω δοκιμάσει και με έβαλες σε σκέψεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μόλις πήρα αυτό: (το μεγαλύτερο συσκευασμένο κρουασάν που ξέρω νομίζω) Αν και δεν είμαι φαν του συνδυασμού σοκολάτα - φράουλα βγήκε πολύ ωραίο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Κρητικό btw Πόση ώρα το ζέστανες? Βγήκε καλό μετά? Για σκέτο δηλαδή. Δεν το έχω δοκιμάσει και με έβαλες σε σκέψεις Όλα τα κρουασάν γίνονται καλύτερα αν τα ζεστάνεις λίγο...στην τοστιέρα βάλτο 2-3 λεπτά Στείλε στον Παρλιάρο την συνταγή. Θα την εκτιμήσει δεόντως Πολύ φτωχό για Παρλιάρο...θα έπρεπε να φτιάξω μόνος μου τη ζύμη, μόνος τη γέμιση, μόνος μου το παγωτό και μόνος το σιρόπι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 and not enough chocolate.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις