Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

39.99 κάνει το κιλό στον AB. Αν δεις τιμές σε άλλα "steak houses" θα φας μια φρίκη...

Οz? Όταν γίνω παγκόσμιος ηγέτης θα απαγορεύσω την χρήση non metric κι η ποινή θα είναι θάνατος...

αργος και βασανιστηκος για παραδειγματισμο. γινομαι ο χαφιες σου οποτε θες.

Σαν τα μπριζολάκια του Τέλη στην κουμουνδουρου, δεν εχει.. Γουρουνάκι για το πόπολο....

τα σεβη μου

• Like 3
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν τα μπριζολάκια του Τέλη στην κουμουνδουρου, δεν εχει.. Γουρουνάκι για το πόπολο....

Πρέπει να παραδεχτείς ότι η φώτο είναι κλεμμένη από γνωστό ελληνικό site!  ;)

• Like 3
Δημοσ.

Τα καλαμάκια τά'χουμε σε μεγάλη εκτίμηση σ'αυτό το θρεντ!

Κάτι σούσι να φεύγουν! :-D

• Like 4
Δημοσ.

39.99 κάνει το κιλό στον AB. Αν δεις τιμές σε άλλα "steak houses" θα φας μια φρίκη...

Οz? Όταν γίνω παγκόσμιος ηγέτης θα απαγορεύσω την χρήση non metric κι η ποινή θα είναι θάνατος...

Φρίκη έφαγα με την τιμή στον ΑΒ, 40 ευρώ το κιλό μόνο για κάποιο dry aged κομμάτι από σούπερ ντούπερ φάρμα. Kλοπή όπως και να το δεις.

Με τα oz είμαι με το κομπιουτεράκι όλη την ώρα δεν μπορώ να τα συνηθίσω, αλλά τι να κάνω που ακόμα και σε χώρες με metric system όταν προσφέρουν στο μενού διαφορετικά μεγέθη παραδοσιακά χρησιμοποιούν το oz... Tεσπά 10 oz είναι περίπου 280 γραμμάρια, το μικρότερο μέγεθος σε μπριζόλα που δεν είναι φιλέτο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Φρίκη έφαγα με την τιμή στον ΑΒ, 40 ευρώ το κιλό μόνο για κάποιο dry aged κομμάτι από σούπερ ντούπερ φάρμα. Kλοπή όπως και να το δεις.

https://www.farmabralou.gr/shop/beef-black-angus/rib-eye-2/

59 euro/κιλό χωρίς να είναι Dry Aged :P

Γενικότερα black angus rib eye με 22 euro σε εστιατόριο είναι ψιλολογική τιμή. Αν ξέρεις κάποιο με χαμηλότερη let us know. Για σπίτι προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση...

Δημοσ.

πριν απο 7 χρονια, το πληρωναμε 30€/κιλο κ τωρα διπλασιαστηκε η τιμη.... :shock:

τελειωνουν τα μοσχαρια κι ας εκτρεφουμε ατελειωτο αριθμο στα ελληνικα σχολεια :D

• Like 7
Δημοσ.

Φώτη πάρε τα καλαμάκια σου και σ αλλη παραλία Χαχαχα

Τα καλαμάκια τά'χουμε σε μεγάλη εκτίμηση σ'αυτό το θρεντ!

Κάτι σούσι να φεύγουν! :-D

τα πια;
Δημοσ.

Μία φωτο,τριάντα σχόλια μετά...

Άντε ρε παιδιά,αφήστε τα λόγια και ανεβάστε γλυκαρες και φαγηταρες να δούμε :P

Αφήστε τα λόγια και πιάστε τα πιρουνια!!!

• Like 4
Δημοσ.

https://www.farmabralou.gr/shop/beef-black-angus/rib-eye-2/

59 euro/κιλό χωρίς να είναι Dry Aged :P

Γενικότερα black angus rib eye με 22 euro σε εστιατόριο είναι ψιλολογική τιμή. Αν ξέρεις κάποιο με χαμηλότερη let us know. Για σπίτι προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση...

Στην Ελλάδα δεν έχω φάει ποτέ ούτε σε steakhouse ούτε κάποιο rib eye κάπου. Σύγκριση τιμών αντικειμενικά είναι δύσκολο να γίνει αλλά πχ στην Ιρλανδία (προσωπικό το κορυφαίο βοδινό κρέας που έχω φάει οπουδήποτε στην Ευρώπη) για angus rib eye σε χασάπη θα δώσεις 25-35 ευρώ το κιλό, και η Ιρλανδία είναι πανάκριβη χώρα, στη δε εστίαση είναι μία από τις δυο-τρεις ακριβότερες στην Ευρώπη, βάζει κάτω Ελβετία και είναι στο ίδιο επίπεδο με τις σκανδιναβικές χώρες.

Ο FX Buckley είναι πολύ γνωστός χασάπης στο Δουβλίνο, δίνει το 21 ημερών dry age rib eye 26.99€ το κιλό.

Πάντως αν όχι το καλύτερο αλλά ένα από τα πιο καλά rib eye για ιδιωτική κατανάλωση πουλιέται στα...Aldi με 22€ το κιλό.

Irish-Angus-Rib-Eye-Steak-IE.jpg?o=1HEdm

• Like 1
Δημοσ.

Α ρε Τούφα...ακόμα θυμάμαι ένα μπάρμπεκιου που είχες οργανώσει με κρέατα που είχες φέρει από Αγγλία.

ΤΟΥΦΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...