LittyMeek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ποποπο δεν επρεπε να μπω στο νημα ενω ειναι σε υποθερμιδικη διαιτα ????
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Φέτα με φύλλο/σουσάμι/μέλι=κόλαση! [περισσότερες και πιο λεπτοκομμένες πατάτες να έβαζαν επίσης...]
deesnider Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 μονο εμενα δεν μου αρεσει η πανσετα και το μπεικον; ...το πιθανότερο! 3
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Το μπέικον που πουλάνε στην αγορά είναι gtp. Όλο νερό και μια αηδία και μισή. Η συγκεκριμένη πανσέτα είναι ότι καλύτερο έχω βρει μέχρι τώρα. Συνήθως αντί να τις καπνίσουν απλά τους περνάνε υγρό καπνό και όλα ΟΚ. Η συγκεκριμένη "φαίνεται" να είναι καπνισμένη και όχι με υγρό καπνό. http://www.mporas.gr/portfolio-view/kapnisti-xoirini-panseta/ Δύσκολα πάντως βρίσκεις κάτι της προκοπής. Ίσως γι' αυτό δεν σου αρέσει. Έχει χαθεί και ο Toufas που ξέρει να μας τα αναλύσει. Το επόμενο βήμα είναι να καπνίσω μόνος μου μία πανσέτα... Πού τα βρίσκουμε, υπάρχουν σε σούπερ μάρκετ;
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Η 1η φωτό είναι πολύ χαρακτηριστική αν ξέρεις από Μεσσηνία Μαραθόπολη! 2
mclein Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 να πας, 2 ωρες και 15 λεπτα απο Αθηνα δεν ειναι τιποτα. https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g2441107-d4297877-Reviews-Panorama_Restaurant-Marathopoli_Messenia_Region_Peloponnese.html 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 να πας, 2 ωρες και 15 λεπτα απο Αθηνα δεν ειναι τιποτα. https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g2441107-d4297877-Reviews-Panorama_Restaurant-Marathopoli_Messenia_Region_Peloponnese.html Ειναι μακρια δεν με βολευει ,νομιζα πως θα ηταν μεχρι το Σουνιο ξερω εγω . Thanks για το info tho . 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Πιστεύω ότι αφού έφαγα άκυρο από τον Unabomber, μπορώ να δεχθώ υιοθεσία και από τον mclein.
D4rkshadow Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ειμασταν στο μοναστηρακι οταν επιασε η μπορα την κυριακη και μπηκαμε στο james joyce, να φαμε και κατι 8
mclein Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ειναι μακρια δεν με βολευει ,νομιζα πως θα ηταν μεχρι το Σουνιο ξερω εγω . Thanks για το info tho . πηγαινοντας για Σουνιο, μία είναι η ταβερνα που αξιζει. ειναι απο τις λιγες που βρισκεται στα αριστερα οπως πηγαινεις. το χαρακτηριστικο ειναι πως βρισκεται υπερυψωμενη και έμοιαζε η φαση σαν απο νησι ! θα θυμηθω ονομα & θα στειλω. edit : "τα βοτσαλα" που περιγραφονται απο τους ιδιους ως οικογενειακο ταβερνακι. ειναι διπλα στο "αγναντι". περιοχη Θυμαρι, μετα την Παλαιά Φώκαια ! 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 πηγαινοντας για Σουνιο, μία είναι η ταβερνα που αξιζει. ειναι απο τις λιγες που βρισκεται στα αριστερα οπως πηγαινεις. το χαρακτηριστικο ειναι πως βρισκεται υπερυψωμενη και μοιαζει η φαση σαν απο νησι ! θα θυμηθω ονομα & θα στειλω. εχω παει αρκετες φορες χαχαχα αλλα ξεχναω κ και εγω το ονομα εχω ομως φωτο με τον κολητο μου !Οντως ειναι πολυ καλη .Αλλα για καθημερινη μονο σουκου γινεται χαμος . 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις