Silverage Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Πως τρώγεται μετά αυτό με το cheddar? Μαχαιροπίρουνο? Την ίδια απορία έχω και εγώ.
tommybertsen Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Εχω και εγω την ιδια απορια. Εχω και μια ακομη, αλλα δε τη λεω , γιατι θα με κραξετε
Speculoos Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 600+ θερμίδες μόνο το λιωμένο ντιπ και περισσότερα από 75 γραμμάρια λίπους. Thumbs up για την antifitness επιλογή! 1
StormGr Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Οχι ρε φιλε τι ηταν αυτο????? Πωωωω μου τρεχουν τα σαλια βραδιατικα
Grim Ripper Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Το ότι κατάφερε και το έφαγε είναι μεγάλο κατόρθωμα. Χειροποίητο ψωμάκι brioche από τον Ο Φούρνος του Μπούγια, μοσχαρίσιο μπιφτέκι 100% εξαιρετικής ποιότητας, διπλό τσένταρ, τριπλό καπνιστό μπέικον, κρεμμύδι, πίκλες, άισμπεργκ, μαγιονέζα και λαχταριστή sauce σιγοψημένου κρεμμυδιού!Το μπιφτεκόψωμο περιχύνεται από σχεδόν 300ml χειροποίητης σάλτσας τσένταρ!!! https://www.facebook.com/mparmpeekiou.gr/videos/1357815334294474/ Επεξ/σία 25 Μαΐου 2017 από Grim Ripper 1
Chrisxxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εχουν ξεφυγει πολυ στο μπαρμπεεκιου, εχουν χασει τη γευση για την υπερβολη. 5
tommybertsen Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εχουν ξεφυγει πολυ στο μπαρμπεεκιου, εχουν χασει τη γευση για την υπερβολη. Αφου ειχαν και γευση, παλι καλα. 1 φορα εφαγα. Δε ξαναεφαγα. Ανοστιλα. Λαδιλα οι πατατες. Ποσοτητα over ποιοτητα. Τιμες στον ουρανο. Ουτε καν να το ξανακουμπησω. 3
veteranos123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μια χαρά το έφαγα με μαχαιροπίρουνο. Με το χέρι δεν γίνεται πιστεύω γιατί πέρα από το πασάλειμμα με cheddar (θα στάζω και από παντού) θα γλιστράει στα χέρια. Αφου ειχαν και γευση, παλι καλα. 1 φορα εφαγα. Δε ξαναεφαγα. Ανοστιλα. Λαδιλα οι πατατες. Ποσοτητα over ποιοτητα. Τιμες στον ουρανο. Ουτε καν να το ξανακουμπησω. Ποτέ δεν μου έχει τύχει λαδίλα στις πατάτες και όσο για τις τιμές υπάρχουν και πιο οικονομικά burger που χορταίνεις μια χαρά (πχ μπλε του μπέικον και Άγγλος ασθενής που παίζουν στα 8,50€) Εχω και εγω την ιδια απορια. Εχω και μια ακομη, αλλα δε τη λεω , γιατι θα με κραξετε Για πες την 1
tommybertsen Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Με χαλαει η ποσοτητα, over ποιοτητα. Η ποιοτητα χανεται καπου αναμεσα στο συνονθυλευμα γευσεων. Η λαδιλα ηταν παραπανω απο υπαρκτη σε εμενα (να εφταιγε οτι πηρα takeaway και απο Ν.Σμυρνη; Who knows). Οσο για τις τιμες, τον αγγλο ασθενη εφαγα (τον ερμο, δε προλαβε να γιανει ). Η γευση δε με χαλασε αρχικα γιατι ηταν αχταρμας, και φαινοταν ωραιο. Που να επαιρνα και τα γιναντια Οταν εφαγα ενα με μανιταρια ομως, καταλαβα τι και πως... Btw , εφαγα απο σουβλατζιδικο , μπεργκερ, και μου αρεσε περισσοτερο. Πωτς γκενεν αυτο , δεν εχω ιδεα!! Μaybe that's just me... Αλλα ρωτησα ανθρωπο που τρωει απο εκει, και συμφωνει (οσον αφορα το θεμα ποσοτητας εναντι ποιοτητας). Τωρα το γιατι τρωει, δε το ξερω Για πες την Ε την ειπα Ουσιαστικα απορω πως σας αρεσει . Ποσοτητα και οτι σκας γενικως, ειναι λογικα η απαντηση 4
veteranos123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κανένα burgerαδικο δεν έθιξες, ο καθένας έχει την άποψή του Έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει πως όπου βάζουν μπαχάρια, μυρωδικά κλπ προσπαθούν να καλύψουν την κακή ποιότητα του μπιφτεκιού. Πάντως θα συμφωνήσω πως σε κάποια burger η γεύση χάνεται στα διάφορα υλικά (πχ στο burger που ήταν αφιερωμένο στον Αντετοκούμπο το είχα γεμίσει με σάλτσες και διάφορα και δεν καταλάβαινες την γεύση των υλικών σε αντίθεση με τον γενναίο που είναι ένα απλό burger και καταλάβαινες τι έτρωγες (άποψη μου βέβαια ) 1
tommybertsen Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αυτο ηταν που με χαλασε κυριως. Για μια φορα στους 3-6 μηνες, με παρεα, να καθισεις, ισως να λεει (θυμιζω οτι το πηρα πακετο). Angus λενε οτι ειναι το μοσχαρι , αλλα εχει διαφορες ποιοτητες (βρηκα στην αγορα στον Ταυρο και οι τιμες του μπορει να εκτοξευθουν στα υψη, οποτε καταλαβαινω και την ανοδικη πορεια στις τιμες σε καποια burger - οχι μονο στο μπαρμπεεκιου). Προς εκπληξη μου , φτηνοτερο Burger μου φανηκε πιο γευστικο - απο αλλο καταστημα - BBW , που δεν ειναι καν burgerαδικο.. Αλλα ακομη δεν εχω παει σε πολλα μαγαζια για να εχω πληρη αποψη Πιο πολυ σουβλατζιδικα δοκιμασα (δυστυχως ξεχναω να βγαλω φωτο , ειδικα οταν πειναω ) Στο μπαρμπεεκιου πηγα λογω φημης. Καθαρα. Εννοειται απολυτα κατανοητη και σεβαστη η αποψη σου! Δεν εχω φαει τον γενναιο και την επομενη φορα (το οτι δε θα το ξανακουμπησω ηταν μαλλον υπερβολη), με καποια παρεα, θα τον δοκιμασω. Αιωνια η μνημη του ps: Αυτο με τον Αντετοκουνμπο το ειχα δει στο Facebook οταν ακομη ημουν Αλεξανδρουπολη. Γι'αυτο το πρωτο καταστημα που πηγα με το που πατησα το ποδι μου, ηταν το Μπαρμπεεκιου. Απλα προσγειωθηκα καπως αποτομα δεν με ενδιαφερει το συγκεκριμενο μαγαζι γιατι ουτε που το ξερω. απλα μισα ελληνικα μισα αγγλικα και μαλιστα για λεξεις που δεν χρειαζεται μου χτυπαει ασχημα. ολη η ποπ κουλτουρα της εποχης ειναι αμερικανικη σε σημειο να αναρωτιεσαι αν ειμαστε τοσο αχρηστοι σαν λαος που δεν μπορουμε να δημιουργησουμε δικες μας τασεις. Το να πω "εναντι" , "αντι" κλπ , τι διαφορα θα εκανε; Ξερω πως να το γραψω, ξερω οτι επισης πρεπει να βαζουμε τονους (σε επιασα, ουτε εσυ βαζεις ). Ειναι τελειως εκτος θεματος στο μεταξυ. 99% των ατομων που θα διαβασουν το μηνυμα, θα καταλαβουν τι εννοω. Μαζι τους και εσυ. Χωρις να εχει νοημα να δικαιολογηθω, ισως το gaming μου εχει αφησει καταλοιπα, μου αρεσει καποια πραγματα να τα λεω μισα-μισα, μου "κολλαει" καπως καλυτερα. Ευτυχως δε μου'χει αφησει τη συνηθεια να γραφω greeklish Τα περισσοτερα μπεργκεραδικα ειναι μια ταση προς την "αμερικανια", η "μοδα" τους εχει απο εκει τις βασεις της, να μη φαμε σε κανενα λοιπον; Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω. Ειναι μεγαλη κουβεντα το ποσο "αχρηστοι ή οχι" ειμαστε σα λαος, οχι για το παρον νημα παντως, σιγουρα 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αν νομίζετε πως τρώτε black angus σε burgers που κάνουν 3-4-5 ευρώ ...νομίζετε! 7
tommybertsen Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αν νομίζετε πως τρώτε black angus σε burgers που κάνουν 3-4-5 ευρώ ...νομίζετε! απο+κλειεται. Σιγουρα στο φτηνοτερο δεν εφαγα angus. Στο μπαρμπεεκιου τρωω ομως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις