Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι κρουασαν (σκετο/βουτυρου) , και "κολυμπαει" στην κρεμα ζαχαροπλαστικης (μπουγατσας κοινως).

Εξου και το "Μπουγατσαν". 

Σαν εξτρα του'πα να βαλει μια μπαλα σοκολατα :) 

Εξαιρετικο για πρωινο , για επιδορπιο, για οτι θες τελος παντων :P 

Δημοσ.

Τοσα χρονια στην Θεσσαλονίκη, δεν αξιωθηκα να παω και πηγα στην Αθηνα...

Estrella στο μοναστηρακι.

Μπουγατσαν με παγωτακι.

attachicon.gif20170514_112607.jpg

attachicon.gif20170514_112615.jpg

Ρε #@&*$@#%@  ήρθες στην Αθήνα για να μας καταστρέψεις; Οk το δέχομαι λοιπόν, θα καταστραφώ! :cry:

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο με τις μετρημενες πατατες στα τυλιχτα το'χω συναντησει κατα 95% στην Αθηνα και μονο (μια φορα μονο στην Θεσσαλονικη και καμμια στην Αλεξανδρουπολη). 

Απο που ειναι η παραπανω φωτο; 

Απο την ΕΔΕΜ εδω περα, ειναι αστειο το γεγονος οτι οι πατατες ειναι ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ (ανοιγεις το τυλιχτο και τις μετρας , συνηθως ειναι 4-6 πατατες εκτος και αν παρεις σκεπαστη, που και παλι μετρημενες ειναι...). Και απο αλλου που ειχα δοκιμασει τα ιδια... 

Ειναι παγια τακτικη ή απλα ειμαι ατυχος;

• Like 2
Δημοσ.

Όπως φαίνεται είναι η τακτική τους αυτή...

Οπότε παίρνω μερίδα πατάτες σαν έξτρα [που και πάλι λίγες μου φαίνονται σε μερικά μαγαζιά!].

• Like 2
Δημοσ.

Εχω ακομη "ψωμια" , να δοκιμασω απο περισσοτερα σουβλατζιδικα κλπ, απλα το βλεπω και ξενερωνω. Επομενος σταθμος ειναι το Ciao Italia (για κρουασαν πιο πολυ παρα για πιτσα) και η Μασινα που δεν ειναι ξεκαθαρα σουβλατζιδικο, but still... 

Σημερα το μενου εχει "το παστιτσιο του τεμπελη" ή αλλιως "ψευτοπαστίτσιο".

Χωρις κιμα, με τη βαση να ειναι τορτελινια (με τυρια), με 4 τυρια (oh yeah, 20 η πίεση :D ) και λιγο σαλαμακι καπου ενδιαμεσα. 

Τοσο τεμπελικο , που το εβαλα σε πλαστικο πιατο :P

post-269452-0-64742300-1495100643_thumb.jpg

post-269452-0-86776400-1495100671_thumb.jpg

Θα δοκιμασω σε λιγο (την ωρα του φαγητου), αν και συνηθως ειναι ευκολο και γρηγορο! 

ΥΓ: Στο παστιτσιο του τεμπελη, η μπεσαμελ ειναι ετοιμη (σκονη). Αλλιως θα ηταν του μερακλη-τεμπελη :P 

• Like 4
Δημοσ.

Εμένα και αυτό που έφτιαξες πανδύσκολο μου φαίνεται πάντως XD καλή όρεξη!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...