gatokoritso Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 offtopic mode on μπορει επιτελους να ανοιξει νεο thread με παρουσιασεις μαγαζιων/μενου και απλα εδω να μεινουμε σε καθαρα antifitness πιατα aka ενα σκασμο θερμιδες και να τρεχουν τα σαλια? offtopic mode off 1
Fotis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 offtopic mode on μπορει επιτελους να ανοιξει νεο thread με παρουσιασεις μαγαζιων/μενου και απλα εδω να μεινουμε σε καθαρα antifitness πιατα aka ενα σκασμο θερμιδες και να τρεχουν τα σαλια? offtopic mode off off topic mode on H' να ανοιξει ενα thread με ψαροταβερνες ,ενα με κρεaτικα και ενα με Γαλλικη κουζινα.Και να ανοιξουμε ενα αλλο με delivery θα εχει υποκατηγοριες μεσα για πιτσαριες ,σουβλατζιδικα ,κρεπερι και αλλο ενα thread με μαγειρικα πονηματα των μελων . offtopic mode off Eπισης προτεινω οσοι δεν σηκωνουν ποτε φωτο εδω και μονο σχολιαζουν να ξεκινησουν απεργια πεινας ωστε να γινουν δεκτα τα αιτηματα τους . Barbq N.Σμυρνη all time classic 13
Toxo <3 lover Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Εμένα με συγκίνησε το ποτήρι με τη ροζέτα (παγωτό και τις φράουλες στο παραπάνω ποστ! Από τον mclein θα έτρωγα το ψάρι στην τρίτη εικόνα. Φρέσκο ψάρι με λαδολέμονο δίπλα στο κύμα, τι άλλο να ζητήσεις. 1
Fotis13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Εμένα με συγκίνησε το ποτήρι με τη ροζέτα (παγωτό και τις φράουλες στο παραπάνω ποστ! Από τον mclein θα έτρωγα το ψάρι στην τρίτη εικόνα. Φρέσκο ψάρι με λαδολέμονο δίπλα στο κύμα, τι άλλο να ζητήσεις. Την τσιπουρα την ζηλεψα και εγω . Mclein που ειναι αυτο το μερος ?
Fotis13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 μονεμβασια το πρωινο + ναυπλιο τα ρεστα Tελειες επιλογες και οι 2! 1
*nenya* Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Εμένα με συγκίνησε το ποτήρι με τη ροζέτα (παγωτό και τις φράουλες στο παραπάνω ποστ! Από τον mclein θα έτρωγα το ψάρι στην τρίτη εικόνα. Φρέσκο ψάρι με λαδολέμονο δίπλα στο κύμα, τι άλλο να ζητήσεις. Η τσιπούρα ήταν σούπερ λέμεεεεε!
mylo Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 πρωι - βραδυ, χθες ! image upload χάλια μαύρα όλα... :)
agamoi-thytai Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 mclein σταμάτα πια... έφαγα πριν από λίγο και ξανά πεινάω.
tommybertsen Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Τοσα χρονια στην Θεσσαλονίκη, δεν αξιωθηκα να παω και πηγα στην Αθηνα... Estrella στο μοναστηρακι. Μπουγατσαν με παγωτακι. 13
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Κρουασάν δεν είναι αυτό? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις