Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωπ, να'μαι και εγω :P

Χαχαχχα!!!!

@Φωτη τωωωωρα εδω και καιρο απ οταν στο χα πει. Αυτο ειναι ενα καλοκαιρινο παντελονακι :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά τότε δεν λέγεται Ribeye steak αλλά Rib Steak νομίζω? 

aged ribeye steak έγραφε το menu οπότε η όλη φάση ήταν go figure :S

(αλλά δεν αλλάζει το γεγονός πως έχεις δίκιο :P )

Δημοσ.

Όλα γευστικά φαίνονται....αλλά γιατί πατατάκια με το μπέργκερ?! Δεν γινόταν να βάλουν εκείνες τις ωραίες πατατούλες που βλέπουμε στην απο κάτω εικόνα;

• Like 1
Δημοσ.

Όλα γευστικά φαίνονται....αλλά γιατί πατατάκια με το μπέργκερ?! Δεν γινόταν να βάλουν εκείνες τις ωραίες πατατούλες που βλέπουμε στην απο κάτω εικόνα;

Ναι διαλεγεις εσυ οτι θες σου βαζει απο πατατες  γενικα ειναι ευελικτο το μενου .

Το burger ηταν μετριο παντως  δεν το συνιστω ολα τα αλλα πολυ γευστικα οπως παντα και το γλυκο κολαση .

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πιο πολύ σε fitness το menu παρά το αντίθετο. Άντε στη "χειρότερη" ένα μέτριο cheat day... :P

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης, άλλη μια ερώτηση: Και σ'αυτό το μαγαζί και σε άλλα, μπορείς να τους πεις πόσο ψημένο θες να είναι το μπιφτέκι του μπέργκερ;

[γιατί π.χ. εγώ και λίγο ροζ να δω θα τ'αφήσω στην άκρη..]

Δημοσ.

Επίσης, άλλη μια ερώτηση: Και σ'αυτό το μαγαζί και σε άλλα, μπορείς να τους πεις πόσο ψημένο θες να είναι το μπιφτέκι του μπέργκερ;

Ναι ρε εννοειτε παντου το λες ,βασικα σε ρωτανε αυτοι .

Δημοσ.

Αν βρεθούμε ποτέ μαζί σε τραπέζι να ξέρεις ότι εγώ θα είμαι δίπλα σου. Στην...άκρη ;)

• Like 3
Δημοσ.

Κρεατόπιτα (όχι με κιμά, το κρέας ήταν κομμένο σε ίνες) με άγρια χόρτα και γιαούρτι. Το ζυμάρι της ήταν χειροποίητο και ήρθε στο τραπέζι καυτή και εξαιρετικά τραγανή!

post-258415-0-88233500-1494740073_thumb.jpg

Τάρτα λευκής σοκολάτας με φρέσκες φράουλες τοπικής ποικιλίας με πολύ έντονο άρωμα και γλυκιά γεύση. 

post-258415-0-13836500-1494740115_thumb.jpg

Είχαμε κι άλλα πιάτα, αλλά τα απολάμβανα τόσο πολύ που δεν θυμήθηκα εγκαίρως να τα φωτογραφίσω. 

• Like 9
Δημοσ.

Κρεατόπιτα (όχι με κιμά, το κρέας ήταν κομμένο σε ίνες) με άγρια χόρτα και γιαούρτι. 

Κρέας+χορτόπιτα +γιαούρτι= Συνδυασμός του θανατά, πράματα σατανικά, μακριά!

Δημοσ.

Δεν είναι για όλους αυτές οι γεύσεις, πρέπει να είσαι πολύ ανοιχτός σε γευστικές προτάσεις για να φας εκεί, το ξέρω.  :P 

Δημοσ.

Kι έλεγες μετά για το γάλα με τη μπανάνα... Και αντιτίθεσαι και στο μπαν... Ρε μπαααν.. μπαααααααν... :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...