margaritagr Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ωπ, να'μαι και εγω Χαχαχχα!!!! @Φωτη τωωωωρα εδω και καιρο απ οταν στο χα πει. Αυτο ειναι ενα καλοκαιρινο παντελονακι 1
FireKiller Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ναι αλλά τότε δεν λέγεται Ribeye steak αλλά Rib Steak νομίζω? aged ribeye steak έγραφε το menu οπότε η όλη φάση ήταν go figure :S (αλλά δεν αλλάζει το γεγονός πως έχεις δίκιο )
*nenya* Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Όλα γευστικά φαίνονται....αλλά γιατί πατατάκια με το μπέργκερ?! Δεν γινόταν να βάλουν εκείνες τις ωραίες πατατούλες που βλέπουμε στην απο κάτω εικόνα; 1
Fotis13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Όλα γευστικά φαίνονται....αλλά γιατί πατατάκια με το μπέργκερ?! Δεν γινόταν να βάλουν εκείνες τις ωραίες πατατούλες που βλέπουμε στην απο κάτω εικόνα; Ναι διαλεγεις εσυ οτι θες σου βαζει απο πατατες γενικα ειναι ευελικτο το μενου . Το burger ηταν μετριο παντως δεν το συνιστω ολα τα αλλα πολυ γευστικα οπως παντα και το γλυκο κολαση . 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Πιο πολύ σε fitness το menu παρά το αντίθετο. Άντε στη "χειρότερη" ένα μέτριο cheat day... 2
*nenya* Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Επίσης, άλλη μια ερώτηση: Και σ'αυτό το μαγαζί και σε άλλα, μπορείς να τους πεις πόσο ψημένο θες να είναι το μπιφτέκι του μπέργκερ; [γιατί π.χ. εγώ και λίγο ροζ να δω θα τ'αφήσω στην άκρη..]
Fotis13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Επίσης, άλλη μια ερώτηση: Και σ'αυτό το μαγαζί και σε άλλα, μπορείς να τους πεις πόσο ψημένο θες να είναι το μπιφτέκι του μπέργκερ; [γιατί π.χ. εγώ και λίγο ροζ να δω θα τ'αφήσω στην άκρη..] Ναι ρε εννοειτε παντου το λες ,βασικα σε ρωτανε αυτοι .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Να κλείνεις τα μάτια πρώτα...
haris_216 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Επίσης, άλλη μια ερώτηση: Και σ'αυτό το μαγαζί και σε άλλα, μπορείς να τους πεις πόσο ψημένο θες να είναι το μπιφτέκι του μπέργκερ; [γιατί π.χ. εγώ και λίγο ροζ να δω θα τ'αφήσω στην άκρη..] Αν βρεθούμε ποτέ μαζί σε τραπέζι να ξέρεις ότι εγώ θα είμαι δίπλα σου. Στην...άκρη 3
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Κρεατόπιτα (όχι με κιμά, το κρέας ήταν κομμένο σε ίνες) με άγρια χόρτα και γιαούρτι. Το ζυμάρι της ήταν χειροποίητο και ήρθε στο τραπέζι καυτή και εξαιρετικά τραγανή! Τάρτα λευκής σοκολάτας με φρέσκες φράουλες τοπικής ποικιλίας με πολύ έντονο άρωμα και γλυκιά γεύση. Είχαμε κι άλλα πιάτα, αλλά τα απολάμβανα τόσο πολύ που δεν θυμήθηκα εγκαίρως να τα φωτογραφίσω. 9
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Κρεατόπιτα (όχι με κιμά, το κρέας ήταν κομμένο σε ίνες) με άγρια χόρτα και γιαούρτι. Κρέας+χορτόπιτα +γιαούρτι= Συνδυασμός του θανατά, πράματα σατανικά, μακριά!
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δεν είναι για όλους αυτές οι γεύσεις, πρέπει να είσαι πολύ ανοιχτός σε γευστικές προτάσεις για να φας εκεί, το ξέρω.
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Kι έλεγες μετά για το γάλα με τη μπανάνα... Και αντιτίθεσαι και στο μπαν... Ρε μπαααν.. μπαααααααν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις