kate23 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 @Kate Ενα ριβιου για την Pizza please? Την εχω στα υποψιν. Και για αυτό με τα καλαμαρακια. Pizza Please: Επειδή δοκίμασα μόνο αυτήν που έβαλα σε φωτογραφία δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη αλλά σε γενικές γραμμές μου άρεσε αρκετά. Το ζυμάρι ήταν λεπτό και καλά ψημένο και κυρίως το τυρί ήταν μπόλικο αλλά τόσο όσο, δεν σε μπούκωνε η γεύση του. Μου άφησε μια αίσθηση φρεσκάδας και θα έτρωγα σίγουρα ξανά. Χαρτί και καλαμάρι: Τα καλαμαράκια ήταν πολύ νόστιμα αλλά ελάχιστα σχετικά με τις πατάτες (που δεν ξέρω πώς αλλά είχαν κρατήσει άπειρο λάδι), ας πούμε 20%-80%, και για την τιμή του (3,8ε) αφού παίρνω το χαρτί για τα καλαμαράκια και όχι για πατάτες που μπορώ να βρω οπουδήποτε ήλπιζα να έχει περισσότερη ποσότητα. Ίσως στο μαγαζί να βάζουν περισσότερα, αν πάει κανείς να μας πει πώς του φάνηκε
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Σας σκέφτηκα χθες δύο φορές όταν έβλεπα κάτι πιατέλες με φρούτα, παγωτά, μπισκότα, σαντιγύ και σιρόπι να περνούν δίπλα από το τραπέζι μου. Εμένα μου έφεραν μια ταπεινή panna cotta και δεν τη φωτογράφισα.
Fotis13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 La strega Γλυφαδα . Παλιο γνωστο μαγαζι ,Τεραστιες μεριδες ,πολυ παχυντικα φαγητα με εξαιρεση το σνιτσελ που πηραμε ( ηταν στον φουρνο οχι τηγανητο ), γευστικα ,νορμαλ τιμες ,αψογη εξυπηρετηση. 14
Fotis13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 τι εγινε το ριξατε στην διαιτα γατακια? Νakama sushi bar Τιμιο για την σχεση ποιοτητα -τιμη 9
V for Vagelis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 τι εγινε το ριξατε στην διαιτα γατακια? Σε αυτό απαντάς με σούσι; :Ρ 7
Fotis13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Σε αυτό απαντάς με σούσι; :Ρ Σταματα ρε Επαιξε και γλυκακι μετα απο αλλου 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Σε αυτό απαντάς με σούσι; :Ρ Ε μα!
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 τι εγινε το ριξατε στην διαιτα γατακια? Νakama sushi bar Τιμιο για την σχεση ποιοτητα -τιμη το καλοκαιρι που θα ερθω ελλαδα θα σε παρω να παμε στο sushimou να δεις τον κοσμο αλλιως. 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 το καλοκαιρι που θα ερθω ελλαδα θα σε παρω να παμε στο sushimou να δεις τον κοσμο αλλιως. Bαλε τακουνια και θα παμε οπου θες χαχαχα. Το εχω στο προγραμμα να παω ρε συ το θυμαμαι που μου το ειχες προτεινει αυτο και ειναι τοπ . Ποτε θα εισαι Ελλαδα ? θα λειπω 20 Ιουνιου με 20 Ιουλιου στην αλλη ακρη του κοσμου αν γυρισω ζωντανος απο αυτο θα χαρω πολυ να παμε και μαζι . Για την ιστορια εχω φαει σε κορυφαια σουσαδικα στην Ασια εκτος απο Ιαπωνια που δεν εχω παει ακομα . 1
theoritikos Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Νakama sushi bar Τιμιο για την σχεση ποιοτητα -τιμη Πόσο πάει το άτομο σε αυτό το μαγαζί ;
Fotis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Πόσο πάει το άτομο σε αυτό το μαγαζί ; Με 25-30 το ατομο εισαι μια χαρα . 2
evabb Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Bαλε τακουνια και θα παμε οπου θες χαχαχα. Το εχω στο προγραμμα να παω ρε συ το θυμαμαι που μου το ειχες προτεινει αυτο και ειναι τοπ . Ποτε θα εισαι Ελλαδα ? θα λειπω 20 Ιουνιου με 20 Ιουλιου στην αλλη ακρη του κοσμου αν γυρισω ζωντανος απο αυτο θα χαρω πολυ να παμε και μαζι . Για την ιστορια εχω φαει σε κορυφαια σουσαδικα στην Ασια εκτος απο Ιαπωνια που δεν εχω παει ακομα . 16-31 ιουλιου ερχομαι, θα το θυμηθω να φερω και τακουνια τοτε. 1
tommybertsen Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Υπαρχουν οι ανθρωποι που ξοδευουν 25€ (ανα ατομο) για σουσια. Υπαρχουν και οι φυσιολογικοι ανθρωποι
*nenya* Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Υπαρχουν οι ανθρωποι που ξοδευουν 25€ (ανα ατομο) για σουσια. Υπαρχουν και οι φυσιολογικοι ανθρωποι Ντάξει, δεν είναι για χόρταση μετά χτυπάνε γλυκό + πιτόγυρο για να βγει η υπόλοιπη μέρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις