evabb Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Εγώ πάω για το φαγητό.. Οι άλλοι βλέπουν survivor.. Φαντάσου δεν ξέρω καν ποιοι είναι στις ομάδες.. σωστος ο παιχτης. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 άλλη μια συνηθισμένη survivor μέρα... 20170426_223800.jpg 20170426_232709.jpg Αν αυτό το survivor παίζεται συχνότερα από μια φορά την εβδομάδα, δεν σας βλέπω να επιβιώνετε στο τέλος...
GeorgeHellas Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αν αυτό το survivor παίζεται συχνότερα από μια φορά την εβδομάδα, δεν σας βλέπω να επιβιώνετε στο τέλος... 3 φορές τη βδομάδα τρώμε ετσι, απλά χωρίς τα γλυκά. Καλά χθες το ξεφτυλισαμε.. 4 άτομα ήμασταν βέβαια.. Ένας από τη παρεα, από τη στιγμή που ξεκίνησε το survivor έχει πάει από 60 στα 75 κιλά.. Εγώ πάλι καλά κάνω λίγο γυμναστική και δεν πάω κάθε βράδυ εκεί πέρα και έτσι είμαι στα ίδια χαχαχαχ 1
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αντιφίτνες και survivor πάνε μαζί, δεν το ονόμασα τυχαία σαβουράηβορ, σαβουρώνουμε αλύπητα 1
kate23 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Στη Θεσσαλονίκη στο Δημαρχείο γίνεται ένα Street Food αυτό το Σαββατοκύριακο και πήγα σήμερα μια βόλτα. Φάγαμε διάφορα νόστιμα πραγματάκια και είπα να σας δείξω σε περίπτωση που κάποιος θέλει να πεταχτεί. Έχει ένα σωρό μαγαζιά, αν και οι τιμές από κάποια είναι λιγάκι τσιμπημένες. Hot Dog King Χαρτί και Καλαμάρι Mongo (Ένα sushi set των 6τμχ) Pizza Please (Diavola) Choureal (Πραλίνα Φουντουκιού και κρέμα) Pasta Square (Καρμπονάρα) Jerry's Foodtrack (Donut Bueno με επικάλυψη Oreo) Ble (Chocolate Triple Chocolate Cookie) 19
Toxo <3 lover Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Εξαιρετικό post, ευχαριστούμε θερμά που μας σκέφτηκες! 2
Highlander Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Την προηγούμενη εβδομάδα γιόρταζε ο μικρός από τα αδέρφια μου. Είπαμε να ξεκινήσουμε με μια συκωταριά στο τηγάνι: Ταυτόχρονα βάλαμε και λίγο αρνάκι στη γάστρα. Πάνω από αυτό βλέπετε μια αποτυχία από κοκορέτσι που μας έμεινε στο χέρι, ελλείψει δίχαλων. Τα καταφέραμε, αργά όμως. Το αρνάκι ήταν κορυφαίο: Να μην βάλουμε και λίγο λαγορίγανη ; Βγάλαμε το αρνί από τη γάστρα, μας περίσσεψε ζωμός. Τι κάνεις με ένα ζωμό ; Θα ομολογήσω πως ήταν ότι πιο νόστιμο έχω φάει σε ζυμαρικό τα τελευταία χρόνια! Το Σάββατο ζυμώσαμε: Και Κυριακή μας κάλεσε ο άλλος bro έτσι για να δοκιμάσουμε τη weber και όχι μόνο: Ένα γουρουνάκι στο βάθος, κάτι πατάτες και μια πίτα. Η weber τα έσπασε: Πατατούλες... Η μεγάλη αδερφή μας έλιωσε με ένα γαλακτομπούρεκο: Και τέλος λίγο αφρώδες για να πάνε όλα κάτω: 12
Fotis13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Tokyo Joe Γλυφαδα sushi bar κατω του μετριου ,Μαργαριτα θα το πληρωσεις αυτο ... 3
margaritagr Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Σε ειδανε χοντρο και σου λεει μη τον ταισουμε πολυ!!! Το τριημερο ειχε φουλ φαγητο εξω. Το Σαββατο το μεσημερι pasteria the mall, βραδυ agora, κυριακη Γαρμπη Βουλιαγμενη και Δευτερα Θοδωρο και Ελενη Λεγραινα Δυο φωτο απο εκει 7
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 @Kate Ενα ριβιου για την Pizza please? Την εχω στα υποψιν. Και για αυτό με τα καλαμαρακια. O Highlander ειναι ο νεος Leftermann? Να γινει Poll.
Highlander Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 @Kate Ενα ριβιου για την Pizza please? Την εχω στα υποψιν. Και για αυτό με τα καλαμαρακια. O Highlander ειναι ο νεος Leftermann? Να γινει Poll. Δεν θυμάμαι καν τι παίζει με Leftermann...
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δεν θυμάμαι καν τι παίζει με Leftermann... Ειναι στα κυβικά σου Αν κανεις μια αναζήτηση με το όνομα στο thread θα καταλάβεις
tommybertsen Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Ειχα φαει στην pizza please αλλα δεν μπορω να κανω καποιο accurate ριβιου, γιατι ηταν Οκτωβριος.Θα προσπαθησω ομως και εγω να βοηθησω! Θυμαμαι οτι μας ειχε αρεσει αρκετα. Ειναι καθαρα υποκειμενικο το ζητημα της πιτσας βεβαια. Πλουσια γευση θυμαμαι. Καθε πιτσα εχει "ταυτοτητα". Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Δε θυμαμαι πως λεγοταν οι πιτσες που ειχαμε παρει, αλλα η καθε μια ξεχωριζε για τους δικους της λογους. Πχ εμενα ειχε ενα λουκανικο που δυστυχως δεν ηταν κοντα στις γευστικες μου προτιμησεις, παρολα αυτα, ηταν ωραια σα συνολο. Η αλλη με τα τυρια, ηταν καλυτερη! 4
Highlander Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Ειναι στα κυβικά σου Αν κανεις μια αναζήτηση με το όνομα στο thread θα καταλάβεις Δεν είμαι χοντρός. Είμαι κοντός :-D Edit: Τα είδα του Leftermann. Respect. Έχει και ξυλόφουρνο, δικός μας άνθρωπος είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις