Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά επίσης προτάσεις για μέρη με γλυκά/ζαχαροπλαστεία σε Κομοτηνή/Αλεξανδρούπολη;

:D

Στην Αλεξανδρούπολη(ίσως και Κομοτηνή) υπάρχει η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Νεντίμ. Ειδικεύονται στα Πολίτικα γλυκά. Το 11 που ήμουν για μερικούς μήνες στην πόλη (λόγω στρατού) είχε αρκετά καταστήματα.

Παιδιά το σερμπετόσπιτο της Νάνσυ κάνει ωραία γλυκά;

Βλέπω πάρα πολλά ταγκ και λέω είναι τόσο ωραία ή είναι μία μόδα τύπου μικέλ που θα ξεφουσκώσει;

Είναι από εκείνα τα μαγαζιά όπου ποσότητα=ποιότητα. Έχουν μεγάλα πιάτα που σου δημιουργούν αναγούλα. Όπως είπαν και πιο πάνω βάζουν και λιωμένη σοκολάτα, δημιουργώντας ένα πράγμα υπερβολικά γλυκό.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως είπαν και πιο πάνω βάζουν και λιωμένη σοκολάτα, δημιουργώντας ένα πράγμα υπερβολικά γλυκό.

Και κάπου εδώ έρχεται η κλασική τύπισα που σου λέει "μα ΑΥΤΟ είναι το ζητούμενο".

• Like 1

Στην Αλεξανδρούπολη(ίσως και Κομοτηνή) υπάρχει η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Νεντίμ. Ειδικεύονται στα Πολίτικα γλυκά. Το 11 που ήμουν για μερικούς μήνες στην πόλη (λόγω στρατού) είχε αρκετά καταστήματα.

Τον νεντίμ τον ξέρω, καθώς είναι γνωστός, έλεγα μήπως κάποιος ξέρει κάνα κρυφό διαμαντάκι :P

Τον νεντίμ τον ξέρω, καθώς είναι γνωστός, έλεγα μήπως κάποιος ξέρει κάνα κρυφό διαμαντάκι :P

Αν υπάρχει ο "Νίκος" ένα μικρό που δεν σου γεμίζει το μάτι, όπως πας προς Χιλή, 50 μέτρα νομιζω μετα το κέντρο τύπου...

Οι Γάλλοι λένε πως η πολλή ζάχαρη μπαίνει στα γλυκά για να κρύψει ατέλειες. Το ίδιο ισχύει και για τις φιοριτούρες τύπου "σοκολυμπάνε όλα" σε γλυκοπωλεία. My two cents, δεν ξέρω τι κάνουν στο μαγαζί που λέτε, αλλά ό,τι φωτογραφία έχω δει μου δημιούργησε προσδοκίες για κάτι πολύ μέτριο. 

Γαλλικά κρουασάν bonus, πρέπει να κάτσω να φτιάξω πριν πιάσουν οι ζέστες. 

homemade-french-croissants1-680x1015.jpg

Αν και δεν έχω αγγίξει ποτέ συνταγή για γλυκό, γράψε τη συνταγή στο αντίστοιχο topic και βλέπουμε.

• Like 1

Συγγνώμη για το οφτόπικ απλά παίρνω πάσα από το πάνω ποστ να ξεδιαλύνω μια απορία που έχω καιρό τώρα. Είναι καινούργιο meme στο ελληνικό ίντερνετ να κοτσάρουμε τη λέξη survivor; Φάση "κοιτάχτε τι έφαγα - survivor", "έβγαλα τρελό training programme - survivor", "συνηθισμένη μέρα survivor" ή κάτι έχω χάσει;  :huh:

Το έχω παρατηρήσει μόνο σε ελληνικές σελίδες και δεν έχω δει κάτι ανάλογο κάπου αλλού. Δεν γνωρίζω απ' οπού έχει ξεκινήσει. Κάθε εξήγηση δεκτή  :-)

Συγγνώμη για το οφτόπικ απλά παίρνω πάσα από το πάνω ποστ να ξεδιαλύνω μια απορία που έχω καιρό τώρα. Είναι καινούργιο meme στο ελληνικό ίντερνετ να κοτσάρουμε τη λέξη survivor; Φάση "κοιτάχτε τι έφαγα - survivor", "έβγαλα τρελό training programme - survivor", "συνηθισμένη μέρα survivor" ή κάτι έχω χάσει;  :huh:

Το έχω παρατηρήσει μόνο σε ελληνικές σελίδες και δεν έχω δει κάτι ανάλογο κάπου αλλού. Δεν γνωρίζω απ' οπού έχει ξεκινήσει. Κάθε εξήγηση δεκτή  :-)

Μήπως ο από πάνω σου απλά ήθελε να πει ότι έβλεπε Survivor και το συνόδευε με τα συγκεκριμένα φαγητά;

• Like 2

Μήπως ο από πάνω σου απλά ήθελε να πει ότι έβλεπε Survivor και το συνόδευε με τα συγκεκριμένα φαγητά;

Όπως λέμε δηλαδή παραγγέλνω πίτσες για Champions League δηλαδή. Δεν ήξερα ότι όντως υπάρχει κόσμος που θα βλεπε ή βλέπει survivor, έχω μάλλον χάσει κάποια επεισόδια, thanks :)

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...