Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επίσης για σοβαρευτείτε....ΠΟΤΕ δεν μοιραζόμαστε παγωτό!!

Αχ νά'χα τώρα μια πυραυλάρα 4Χ4!

ουτε το φαι θα συμπληρωνα χαχα, εχω ενα νιρβανα βανιλια καραμελομενα αμυδγαλα αλλα το εχω για εκτακτη αναγκη  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας αρχίσουμε να περιγράφουμε και λίγο το anti-fitness lifestyle μας και τα anti-fitness ντουλάπια/ψυγείο μας [να σκάνε οι φιτνεσάδες χεχεχε]:

Έχουμε και λέμε: ποτέ δεν λείπουν τα πατατάκια/γαριδάκια και ποπκόρν απ'τα ντουλάπια μου. Επίσης, πάντα πρέπει να υπάρχουν και συσκευασίες με ξηροκάρπια. Στο ψυγείο είναι must τα μπυρόνια, η cocacola [και ας μην την πίνω], τα αλλαντικά και τα τυριά βέβαια!

Πρασινάδες [μαρούλια κλπ] δεν έχω ποτέ στο ψυγείο και φρούτα σπανιότατα. Στην κατάψυξη εννοείται κρεατικά [ψαρονέφρι <3 <3 <3] και πίτεεεεες!

Ας αρχίσουμε να περιγράφουμε και λίγο το anti-fitness lifestyle μας και τα anti-fitness ντουλάπια/ψυγείο μας [να σκάνε οι φιτνεσάδες χεχεχε]:

Έχουμε και λέμε: ποτέ δεν λείπουν τα πατατάκια/γαριδάκια και ποπκόρν απ'τα ντουλάπια μου. Επίσης, πάντα πρέπει να υπάρχουν και συσκευασίες με ξηροκάρπια. Στο ψυγείο είναι must τα μπυρόνια, η cocacola [και ας μην την πίνω], τα αλλαντικά και τα τυριά βέβαια!

Πρασινάδες [μαρούλια κλπ] δεν έχω ποτέ στο ψυγείο και φρούτα σπανιότατα. Στην κατάψυξη εννοείται κρεατικά [ψαρονέφρι <3 <3 <3] και πίτεεεεες!

Δεν έχω βρει συσκευασμένα ποπ κορν της προκοπής...

Ψαρονεφρι λεει....Εισαι κρυφοφιτνεσου

Εεε γιατί; Επειδή δεν αντέχω το λίπος στο κρέας; :P τί να κάμω...δεν μ'αρέσει η γεύση που έχει το ξίγκι καθόλου. Και λίγο να δω στην μπριζόλα θα το κόψω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...