d_gkal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 στα μαλακα επεσα σημερα. μονο 2 μπουγατσες(κρεμα+τυρι) και ενα κακαο 500ml πριν τον υπνο. αντε καληνυχτες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 και εγω τωρα ετοιμαζομαι για breakfast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 το πρωινό του πρωταθηλητή. καλά ρε πότε θα γίνει sticky? κανένας σεβασμός πια; 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ωραία αυτά τα παγωτά που βάζετε αλλά εγώ αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 καλό είναι για στομάχι σπουργιτιού... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ωραία αυτά τα παγωτά που βάζετε αλλά εγώ αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα! https://www.youtube.com/watch?v=ZYj9J4UH8ck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 καλό είναι για στομάχι σπουργιτιού... Δεν έχει περιορισμό 1τμχ/άτομο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 το πρωινό του πρωταθηλητή. καλά ρε πότε θα γίνει sticky? κανένας σεβασμός πια; τρως κεφτεδακια ρε α@$δακι και σε εμας ουτε μεζε ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δεν έχει περιορισμό 1τμχ/άτομο κουβάς>all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Επίσης για σοβαρευτείτε....ΠΟΤΕ δεν μοιραζόμαστε παγωτό!! Αχ νά'χα τώρα μια πυραυλάρα 4Χ4! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Επίσης για σοβαρευτείτε....ΠΟΤΕ δεν μοιραζόμαστε παγωτό!! Αχ νά'χα τώρα μια πυραυλάρα 4Χ4! ουτε το φαι θα συμπληρωνα χαχα, εχω ενα νιρβανα βανιλια καραμελομενα αμυδγαλα αλλα το εχω για εκτακτη αναγκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ας αρχίσουμε να περιγράφουμε και λίγο το anti-fitness lifestyle μας και τα anti-fitness ντουλάπια/ψυγείο μας [να σκάνε οι φιτνεσάδες χεχεχε]: Έχουμε και λέμε: ποτέ δεν λείπουν τα πατατάκια/γαριδάκια και ποπκόρν απ'τα ντουλάπια μου. Επίσης, πάντα πρέπει να υπάρχουν και συσκευασίες με ξηροκάρπια. Στο ψυγείο είναι must τα μπυρόνια, η cocacola [και ας μην την πίνω], τα αλλαντικά και τα τυριά βέβαια! Πρασινάδες [μαρούλια κλπ] δεν έχω ποτέ στο ψυγείο και φρούτα σπανιότατα. Στην κατάψυξη εννοείται κρεατικά [ψαρονέφρι <3 <3 <3] και πίτεεεεες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ψαρονεφρι λεει....Εισαι κρυφοφιτνεσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ας αρχίσουμε να περιγράφουμε και λίγο το anti-fitness lifestyle μας και τα anti-fitness ντουλάπια/ψυγείο μας [να σκάνε οι φιτνεσάδες χεχεχε]: Έχουμε και λέμε: ποτέ δεν λείπουν τα πατατάκια/γαριδάκια και ποπκόρν απ'τα ντουλάπια μου. Επίσης, πάντα πρέπει να υπάρχουν και συσκευασίες με ξηροκάρπια. Στο ψυγείο είναι must τα μπυρόνια, η cocacola [και ας μην την πίνω], τα αλλαντικά και τα τυριά βέβαια! Πρασινάδες [μαρούλια κλπ] δεν έχω ποτέ στο ψυγείο και φρούτα σπανιότατα. Στην κατάψυξη εννοείται κρεατικά [ψαρονέφρι <3 <3 <3] και πίτεεεεες! Δεν έχω βρει συσκευασμένα ποπ κορν της προκοπής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ψαρονεφρι λεει....Εισαι κρυφοφιτνεσου Εεε γιατί; Επειδή δεν αντέχω το λίπος στο κρέας; τί να κάμω...δεν μ'αρέσει η γεύση που έχει το ξίγκι καθόλου. Και λίγο να δω στην μπριζόλα θα το κόψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις