tehAllantin Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αν έχετε τα @@ ανεβάστε φωτος με τις κοιλιές σας..... προφίλ ή ανφάς; 2
Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δεν εχω κρατησει φωτο απο (μια απο τις φορες) που το εκανα, αλλά παρτε το βιντεακι: ΚΟΛΑΣΗ ΤΟ ΓΑΜΗΔΙ! Πανακριβο όμως και φουλ θερμιδα.
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 μολις εφαγα 2 πιροσκι με λουκανικο απο νανου Υ.γ Αληθεια ρε νενυα πως σκατα δεν παχαινεις γυμναζεσαι ? εγω τα μισα τρωω και ειμαι σαν τα 3 γουρουνακια σε 1 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα σωστό thread! Αφου δεν τρως γιατι λες ψεμματα ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αφου δεν τρως γιατι λες ψεμματα ? τρωει και πολυ καλα μαλιστα xD 1
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ρε ολοι εσεις που "τρωτε πολύ και δεν παιχανετε", μου βγάζετε τον χειρότερο εαυτο μου ε. και εγω τους μισω αφανταστα !!! τρωει και πολυ καλα μαλιστα xD Εμενα αλλα μου λεει....
margaritagr Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπον νταξει περα απο τα συνηθισμενα σουβλακια πιτσες κλπ η αγαπημενη γουρουνια που εκανα πριν αρχισω διατροφη ηταν η εξης: αυγα ματια μαγειρεμενα σε φετα με κρεμα γαλακτος. Την ειχα βρει μια φορα τη συνταγη στο ιντερνετ κ ηταν η καταστροφη μου. Αυγα ματια που αντι να τα τηγανισεις σε λαδι, ζεσταινεις πριν κρεμα γαλακτος στην οποια λιωνεις φετα και μετα βαζεις και τ αυγα. Εβαζα ολο το κουτακι της κρεμας μ αποτελεσμα να χω διπλα κ ενα μπωλ σαλτσουλα και να βουταω ψωμι. 3 αυγα μαγειρεμενα ετσι + βούτες στη σαλτσα.. Και το τρωγα για βραδυ (Μετα συνηθως επινα και 1-2 σοδες) Απο γλυκα εχω αδυναμια σε κρεπες/βαφλες με μερεντα μπισκοτο και παγωτο Επεξ/σία 25 Μαΐου 2015 από margaritagr 7
aris1986 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Χοληστερινη παρτυ thread! Καλη φαση αλλα τα εχω κοψει χρονια, στο ματι καλα ειναι βεβαιως, ακομα τα γουσταρω. Δεν ξερω νιωθω τυψεις για το συκωτι μου!
whodatinsomniaK Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ρε σεις, εδώ γράφουμε και για την κατανάλωση αλκοολούχων; 2
revolver1990 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ρε σεις, εδώ γράφουμε και για την κατανάλωση αλκοολούχων; Εδώ γράφεις για όλες τις σαβούρες που έχεις φάει, έχεις πιει, και έχεις ΠΑΡΕΙ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Τα ναρκωτικά παχαίνουν? αναλογα. Αν πινεις χροτο και αρχισεις τα γλυκα απο τις υπογλυκαιμιες ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις