Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά επίσης προτάσεις για μέρη με γλυκά/ζαχαροπλαστεία σε Κομοτηνή/Αλεξανδρούπολη;

:D

Δημοσ.

Παιδιά επίσης προτάσεις για μέρη με γλυκά/ζαχαροπλαστεία σε Κομοτηνή/Αλεξανδρούπολη;

:D

Σουτζούκ λουκούμ στου Χασάν να πας.

Δημοσ.

Σιγουρακι θα πας να κατσεις με την κοπελια στο Willy's, φοβερο μαγαζι για τετοιες εξοδους. Αλλα.. λιγακι αλμυρο οπως ειπα.

Το benvenuto για καποιο λογο αλλαξε επωνυμια, ειναι στο ιδιο σημειο με τα ιδια στοιχεια παντως.

Καλα, αν λεει κανεις πως πχ οι καλυτερες πιτσες ειναι των φαν/χατ, του ριχνεις μπαν απο τη ζωη. Δεν παιζουμε με την ακεραιοτητα και την ζωτικοτητα της πιτσας.

Ειναι το σημαντικοτερο γευμα της ημερας αλλωστε.

https://www.youtube.com/watch?v=os8V1EZNI8A

Χα χα. Ενας κρυφος gyros πεταγεται στο 12:51!
  • Like 1
Δημοσ.

Καλή πίτσα έχει αυτός.

https://www.facebook.com/margheritapizzartigianale/

Όχι τέλεια, μιας και είμαι δύσκολος στο θέμα πίτσα αλλά αρκετά καλός.

Επίσης είναι αναλογως και τι πίτσα αρέσει στον καθένα,άλλη η Αμερικανικου στυλ,άλλη η Ναπολιτάνικη,άλλη από Τοσκάνη και πάνω.

Δημοσ.

Παιδιά το σερμπετόσπιτο της Νάνσυ κάνει ωραία γλυκά;

Βλέπω πάρα πολλά ταγκ και λέω είναι τόσο ωραία ή είναι μία μόδα τύπου μικέλ που θα ξεφουσκώσει;

Δημοσ.

Too much hype κατά τη γνώμη μου.

Απλά επειδή οι περισσότεροι είναι γλυκό να 'ναι κι ό,τι να 'ναι, πάνε (και φεύγουν) θετικά προκατειλημμένοι.

Μία φορά που πήγα, το παγωτό με άφησε παγερά αδιάφορο, και η γυναίκα (που συνήθως εμπίπτει στην από πάνω κατηγορία) δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου με ένα γλυκό που πήρε.

Πριν πάμε μας είχαν πρήξει «να πάτε οπωσδήποτε», «δεν έχετε ξαναφάει τέτοιο πράγμα», «θα μείνετε βλάκες» και τα λοιπά γραφικά.

Μια απ' τα ίδια με τον Τσίρο, απλά επειδή το θυμήθηκα. Για Κωνσταντινίδη τα έχω ξαναγράψει. Γενικότερα συνήθως η φάση είναι «όπου ακούς πολλά κοκόρια».

Κανείς δεν έχασε επειδή δοκίμασε όμως.

• Like 2
Δημοσ.

Καλή πίτσα έχει αυτός.

https://www.facebook.com/margheritapizzartigianale/

Όχι τέλεια, μιας και είμαι δύσκολος στο θέμα πίτσα αλλά αρκετά καλός.

Επίσης είναι αναλογως και τι πίτσα αρέσει στον καθένα,άλλη η Αμερικανικου στυλ,άλλη η Ναπολιτάνικη,άλλη από Τοσκάνη και πάνω.

Πιο πιθανο ειναι να κανει delivery στην Λαμια αυτο, παρα στην Καλλιθεα :P χαχαχ!

Δημοσ.

Οι Γάλλοι λένε πως η πολλή ζάχαρη μπαίνει στα γλυκά για να κρύψει ατέλειες. Το ίδιο ισχύει και για τις φιοριτούρες τύπου "σοκολυμπάνε όλα" σε γλυκοπωλεία. My two cents, δεν ξέρω τι κάνουν στο μαγαζί που λέτε, αλλά ό,τι φωτογραφία έχω δει μου δημιούργησε προσδοκίες για κάτι πολύ μέτριο. 

Γαλλικά κρουασάν bonus, πρέπει να κάτσω να φτιάξω πριν πιάσουν οι ζέστες. 

homemade-french-croissants1-680x1015.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Την καλυτερη πιτσα την κανει η κοπελα μου. Για περαστε.. :P

ΚΑΙ πίτσα; :cry:  Φαίνεται κορίτσι για σπίτι, μου τη δανείζεις; :P

• Like 2
Δημοσ.

Ειχαμε ξοδεψει μπολικα ζυμαρια για να βρει ενα καλο τροπο να κανει σωστη πιτσα!

Εχουν παντως δικιο πιο πανω. Σα τον ξυλοφουρνο, τιποτα! 

Θα συζητησουμε τις προυποθεσεις του δανεισμου. Για 6 μηνες/1 χρονο; Υπαρχουν και 3μηνοι δανεισμοι. Απλα προερχεται απο τραυματισμο :P 

• Like 1
Δημοσ.

Οντως, ειναι! Κατα καιρους ομως , θα δοκιμασω καποιες απο τις παραπανω :)

Δεν ξερω σε ποια περιοχη μενεις, αλλα η Galeone (που κανει και delivery) εχει ωραια πιτσα (οχι σαν κατι αλλες που κολυμπανε στο λαδι).

Περιοχη: μεταξυ Γαλατσιου και Α. Πατησιων, στην οδο Τραλλεων.

• Like 2
Δημοσ.

Και αυτη πιθανοτερο ειναι να κανει ντελιβερι Λαμια, παρα Καλλιθεα :P (το γραφει βρε στο πλαι οτι ειμαι Καλλιθεα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...