Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι φθηνό, το koi ειναι value for money , αυτο ειναι αρκετά ποιοτικότερο αλλα το πληρώνεις ανάλογα.

4 σπέσιαλ ρολς, δυο πιάτα που ανέφερα, 3 κόκα κολα 33€/άτομο.

• Super Moderators
Δημοσ.

To Κοi είναι λίγο λοταρία στο ποια βάρδια θα πετύχεις: και Αθήνα, και Γλυφάδα, έχω αποκομίσει από εξαιρετικές έως μετριότατες εντυπώσεις, με προβλήματα από έλλειψη ρυζιού (!) μία ώρα πριν το κλείσιμο του καταστήματος, μέχρι ρολά που διαλύονταν πάνω στην πιατέλα, σαν να μην είχε πλαστεί σωστά.

Στη Γλυφάδα, δίπλα στο Koi, είναι το Mutfak, για Πολίτικη κουζίνα: δεν είναι φτηνό, αλλά αν δοκιμάσεις εκεί ντονέρ (λιπαρό όσο πρέπει και γευστικότατο) τα καθημερινά θα σου φαίνονται οδοντόπαστες. Και κάτι γλυκά για επιδόρπιο, μπόμπα. Είχε τρελαθεί η παρέα να βγάζει φωτογραφίες τα πιάτα (εγώ, πάλι, ντρέπομαι -ή δεν κρατιέμαι και ορμάω στο πιάτο, δεν έχω καταλήξει...)

• Like 4
Δημοσ.

To Κοi είναι λίγο λοταρία στο ποια βάρδια θα πετύχεις: και Αθήνα, και Γλυφάδα, έχω αποκομίσει από εξαιρετικές έως μετριότατες εντυπώσεις, με προβλήματα από έλλειψη ρυζιού (!) μία ώρα πριν το κλείσιμο του καταστήματος, μέχρι ρολά που διαλύονταν πάνω στην πιατέλα, σαν να μην είχε πλαστεί σωστά.

Στη Γλυφάδα, δίπλα στο Koi, είναι το Mutfak, για Πολίτικη κουζίνα: δεν είναι φτηνό, αλλά αν δοκιμάσεις εκεί ντονέρ (λιπαρό όσο πρέπει και γευστικότατο) τα καθημερινά θα σου φαίνονται οδοντόπαστες. Και κάτι γλυκά για επιδόρπιο, μπόμπα. Είχε τρελαθεί η παρέα να βγάζει φωτογραφίες τα πιάτα (εγώ, πάλι, ντρέπομαι -ή δεν κρατιέμαι και ορμάω στο πιάτο, δεν έχω καταλήξει...)

Βασικά το κοί ηταν κλάσεις ανώτερο απο σήμερα, όταν πρωτο άνοιξε ενα και μοναδικό στη Βούλα. Τότε πηγαίναμε συνέχεια.

Έχω παει σε Βούλα, Γλυφάδα, Κέντρο. Αυτο που παρατήρησα κάποιες φορές σε ντελιβερυ που μας έφεραν απο Βούλα πριν κάποιο καιρό, ηταν ελάχιστο tobiko πανω στα ρολάκια.

Απο νέα Σμύρνη που παραγγέλνω ειναι οκ.

Mutfak έχω παει, το αγαπημένο μου ομως ντονέρ ηταν στα 3 Αστέρια στη Νέα Σμύρνη. Και καλύτερες τιμές είχε και μεγαλύτερη ποικιλία.

(Μια τίμια επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται σε επίπεδο delivery , ειναι το αλαντιν στο Φάληρο. )

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο για Waffle House έχω την ίδια άποψη που έχω και για Παγωτομάνια.

Άνοστο παγωτό και γεύσεις που δε μπορείς να τις ξεχωρίσεις μεταξύ τους όταν δεν είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Βάφλα δεν έχω φάει ποτέ.

Δυνατό Anti-Fitness nevertheless.

Δημοσ.

Παιδιά μαγαζί με θαλασσινά/ψαροταβέρνα στην Αλεξανδρούπολη, γνωρίζουμε; :D

Δημοσ.

Παιδιά μαγαζί με θαλασσινά/ψαροταβέρνα στην Αλεξανδρούπολη, γνωρίζουμε; :D

+ουσία , αρχιπελαγος, και καναδυο ακομη στην παραλιακη. 

Για καλο κρεας, λουκουλος ;)

Επισης, ο Βορειος στις "λαδοκολες" , αυτο ειναι μετα τον φαρο, κοντα στο λιμανι στα πλακοστρωτα! Εχει επικο σουτζουκακι!

Δημοσ.

Τον λούκουλο τον είχα ήδη στο πρόγραμμα χαχαχα

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις!

Δημοσ.

Σήμερα έπαιξε Tokyo joe Γλυφάδα

Εκτός απο το σούσι, πήραμε και noodles με κάρι + λαχανικά, + shrimps tempura

Μετράει το μαγαζί, έχει πολυ καλή ποιότητα, ειδικά το ροζ ψαράκι έλιωνε στο στόμα.

IMG_1222.jpg

Επόμενος σταθμός Origami :D

Σε ζηλευω ,θα παω το Σαββατο μαλλον .

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι φυσικά ,δεν θα ήμουν εδώ να σας την ποσταρω

Παίζει δλδ να έφαγε τα 3/4 κάποιος άλλος...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...