Ψιτ Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Κι εγώ έχω μια εσπρεσιέρα και αισθανόμουν θεούλης...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Ενα post αφιερωμενο στον @TriLoBiTe Cheescake στο πυρεξ! Choco cheesecake , ψηλοταβανο, πολυοροφο ή οπως αλλιως θες ,εχει κρεμα οπως το παραπανω αλλα αναμεμειγμενη με oreo και βαση απο oreo biscuits (με μπολικη κρεμα κοινως - ανοιξτε τη φωτο, αλλιως φαινεται σα να εφαγε το προηγουμενο και να παχυνε ). Προσφερω μεσημεριανο CC 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Θες να με πεθάνεις;;;;;; :o 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Φονος εξ αμελείας θα ειναι , δε φταιω εγω Τα παραπανω ειναι long gone, η γυναικα τα ειχε φτιαξει!! Συντομα που θα κατεβω Αθηνα, θα της παραγγειλω καναδυο ακομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 δινω 100€ για καθε ταψι. (οσο θα εδινε ο Fotis13 για 4 πιατάκια) :D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Προσφερω μεσημεριανο CC Δεν το λες και crowd control πάντως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δεν το λες και crowd control πάντως... Χαχαχαχα! cc= cubic centimeters ή αλλιως CheeseCake δινω 100€ για καθε ταψι. (οσο θα εδινε ο Fotis13 για 4 πιατάκια) :D Να πω την κοπελια να το σκεφτει αν ειναι να ανοιξει κανα μαγαζακι Να ειδικευτει στα cheesecakez και να βρει καμμια 50+ συνταγες να'χουμε Τιμητικα, κατω απο την ταμπελα θα λεει "mclein vs Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Ενα post αφιερωμενο στον @TriLoBiTe Όου γιου.. με κατέστρεψες γιου Να πω την κοπελια να το σκεφτει αν ειναι να ανοιξει κανα μαγαζακι Είναι δυνατή! Αυτό το μαγαζάκι σίγουρα θα με κάνει ν' αφήσω το Κολωνάκι Τιμητικα, κατω απο την ταμπελα θα λεει "mclein vs Fotis13 Kαλός ο μακλάην, καλός κι ο Φώτης αλλά θα ήθελα κι ένα τζιζκαίει αφιερωμένο στην αφεντιά μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Όου γιου.. με κατέστρεψες γιου Ταπεινα συγγνωμη ζητω. Δεν ηταν σκοπος μου Kαλός ο μακλάην, καλός κι ο Φώτης αλλά θα ήθελα κι ένα τζιζκαίει αφιερωμένο στην αφεντιά μου. Δυστυχως τα παραπανω ειναι κρυα, δε μπηκαν φουρνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δυστυχως τα παραπανω ειναι κρυα, δε μπηκαν φουρνο d015.gif Αμα είναι για cheesecake ο καλός ο τρίλος όλα τα αλέθει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Υπογλυκαιμίες Εκτός από την waffle τι άλλο αξίζει από το συγκεκριμένο μαγαζί; Αξίζει πχ και το burger να το συνδυάσω με την βάφλα ή μπα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Εκτός από την waffle τι άλλο αξίζει από το συγκεκριμένο μαγαζί; Αξίζει πχ και το burger να το συνδυάσω με την βάφλα ή μπα; Δεν εχω παρει ποτε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Για όσους ξέρουν.. μου μύρισε πιτσόγυρο σήμερα από Μάκη. Έφαγα πόρτα όμως γιατί έχει μόνο νηστίσιμα αυτή την εβδομάδα. Μου πήρε λίγο να συνέλθω από τη σφαλιάρα, οπότε κατέληξα Rainbow για πεϊνιρλί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Σας τα έχω κάνει τσουρέκια, το ξέρω, αλλά τώρα είναι η εποχή τους! Μαζί με τις πυγολαμπίδες 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μιαμμμμμμ Toxo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις