margaritagr Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Φωτηηηη μπράβο φίλε εγκρίνω 10/10. Βέβαια παρατηρώ κάποιες ελλείψεις όπως supreme nachos που τα αγαπώ αλλαααα οκ κινηθήκατε πολυ καλα. Το ξερεις βέβαια οτι ποτέ δε πληρώνω το γλυκό 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Καλο ηταν αλλα εχω φαει και πολυ καλυτερο . Αυτο της Κυβελλη δλδ ειναι εμπειρια το τρως και μουδιαζει ο εγκεφαλος σου ... Kες κε σε Κυβελλη?
Fotis13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Φωτηηηη μπράβο φίλε εγκρίνω 10/10. Βέβαια παρατηρώ κάποιες ελλείψεις όπως supreme nachos που τα αγαπώ αλλαααα οκ κινηθήκατε πολυ καλα. Το ξερεις βέβαια οτι ποτέ δε πληρώνω το γλυκό Το ξερω εισαι βυσμα ,Eγω παλι μια χαρα τα πληρωσα χαχχα Kες κε σε Κυβελλη? https://cheesecake.gr/ παρε και με ευχαριστεις δημοσια αργοτερα ... 2
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Το ξερω εισαι βυσμα ,Eγω παλι μια χαρα τα πληρωσα χαχχα https://cheesecake.gr/ παρε και με ευχαριστεις δημοσια αργοτερα ... Με πεθανες, εχει και παστα φλωρα!! Μετα το πασχα θα το τιμησω. Και εγραφα και στο φιτνεςς μολις τρομαρα μου, αλλα αυτο ειμαι 3
Fotis13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Με πεθανες, εχει και παστα φλωρα!! Μετα το πασχα θα το τιμησω. Και εγραφα και στο φιτνεςς μολις τρομαρα μου, αλλα αυτο ειμαι oreo cheasecake αυτο ειναι το τοπ της ,μην ασχοληθεις με τιποτα αλλο εχει Βριλησσια και Κολωνακι . 3
Demetra_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Με πεθανες, εχει και παστα φλωρα!! Μετα το πασχα θα το τιμησω. Και εγραφα και στο φιτνεςς μολις τρομαρα μου, αλλα αυτο ειμαι να με πας !!! ένα cheesecakeπάσταφλώραπροφιτερόλ θα πάρω 1
j0hnn1e Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 oreo cheasecake αυτο ειναι το τοπ της ,μην ασχοληθεις με τιποτα αλλο εχει Βριλησσια και Κολωνακι . Μου έχει στοιχειώσει τα όνειρα αυτό το γλυκό
margaritagr Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 oreo cheasecake αυτο ειναι το τοπ της ,μην ασχοληθεις με τιποτα αλλο εχει Βριλησσια και Κολωνακι . Φώτη μιας που είπες Κολωνάκι... έφαγα pasaji σήμερα αλλα θα βάλω το γεύμα δίπλα γιατί εδώ θα με γιουχάρουν 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 να με πας !!! ένα cheesecakeπάσταφλώραπροφιτερόλ θα πάρω Eλα εσυ και ολα θα γινουν! Φώτη μιας που είπες Κολωνάκι... έφαγα pasaji σήμερα αλλα θα βάλω το γεύμα δίπλα γιατί εδώ θα με γιουχάρουν Διπλα ημανε (απο πανω βασικα) επρεπε να ποσταρες να κατεβω για δοκιμη j/k
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ηπειρώτης; 1/2 Kαταυλακιωτης (Πυργο) αλλα τελευταια μου εχει κολλησει
margaritagr Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Διπλα ημανε (απο πανω βασικα) επρεπε να ποσταρες να κατεβω για δοκιμη j/k Βλακεία παίχτηκε ! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 To ΄χω πει ότι θα μπορούσα να τρέφομαι μόνο με cheesecake ε; Φώτη όπου πετύχεις καλό το λες thanks. εχει Βριλησσια και Κολωνακι . Έπαθα stormrain τώρα, πριν λίγες μέρες δίπλα ήμανε, είχα πάει για τσάι στην Καψάλη. Μ' αυτά που βλέπω τώρα με βλέπω να γίνομαι μόνιμος θαμώνας, ο στορμ Καταυλακιώτης εγώ Κολωνακιώτης 2
Highlander Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Πώς έκανες το homemade bacon; Προσπάθησα να ακολουθήσω την παρακάτω συνταγή, αλλά δεν είχα χρόνο: http://www.menshealth.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82/%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%BE%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%AD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD Σήμερα πήρα και από πελάτη μου ξυλαράκια για κάπνισμα και θα δοκιμάσω πάλι. Και που βρήκες τον ξυλοφουρνο. Έχω σπίτι μου. Ανάβει τουλάχιστον κάθε 2ο ΣΚ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις