Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Το να τρως μόνο σαλάτες δεν είναι φυσιολογικό (δεν εννοώ την χορτοφαγία).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Nαι.

Ειναι αυτες που μολις βγαινουν στην παραλια κοιτανε και οι ομπρελες .

βεβαια αυτες εχουν αλλα θεματα, συχνα, αλλα το χειροτερο δεν ειναι αυτο.

ειναι κυριως οτι συνοδευονται απο περιπτωσεις που δν ειναι στο αντιστοιχο επιπεδο σωματικα & πνευματικα.

ειναι κυριως οτι συνοδευονται απο περιπτωσεις που δν ειναι στο αντιστοιχο επιπεδο σωματικα & πνευματικα.

Στη συγκεκριμενη περιπτωση βεβαια δεν υπαρχει τετοιο προβλημα ;)

• Like 1

Ζήλεψα ψησταριά gon....άντε να έρθει το Πάσχα, να πηγαίνω από συγγενή σε συγγενή στο χωριό και να τσιμπάω κοψίδια!

Btw, υπάρχουν γυναίκες που βγαίνουν έξω και την βγάζουν μόνο με μια σαλάτα; :huh: μα πού ζω; [δεν έχω ούτε μια γυναίκα στον κύκλο μου που να το κάνει αυτό, όλες μεγάλες μερίδες παίρνουν :lol: σαβουριάζουμεεεε!]

Ναι φιλεναδα, υπαρχουμε. Δν ζουμε,ομως, αποκλειστικα με σαλατα, αλλα δν τις εξοβελιζουμε κιολας.
  • Like 2

Στη συγκεκριμενη περιπτωση βεβαια δεν υπαρχει τετοιο προβλημα ;)

αυτο το λες γιατι ήσουν η τυπισσα, ο φωτης ή ο καμεραμαν ; :P

υγ. το πνευματικο & σωματικο επιπεδο δεν εχει μονο τοπ, εχει και μποτομ εκατερωθεν.

και η εμπειρια μου λεει οτι το γυναικειο φυλο μεχρι το 2017 ριχνει πολυ δακρυ...

φανερα ή στα κρυφα οι περισσοτερες. τελος off-topic απο εμε !!

Παιδιά μου, ειρήνη. (ναι, μαμά!)

Υπάρχουν γυναίκες που βγαίνουν και παίρνουν σαλάτα και μετά πάνε σπίτι και ξανατρώνε. 

Υπάρχουν γυναίκες που τρώνε σαλάτα γιατί έτσι έχουν όρεξη εκείνη την ώρα. 

Υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι και δεν είναι δικό μας θέμα εν τέλει. Κι η Μαργαρίτα με τα τεράστια burgers μαντεύω ότι μια χαρά τραβάει τα βλέμματα των ομπρελών(ε).  :D  :P  Χαλαρώστε. 

ΥΓ: Το καλοκαίρι στο κατάστημα που δούλευα έπαιρνα πού και πού για μεσημεριανό μια απίστευτη σαλάτα με χαλούμι ψητό, ρόκα, ρόδι, ξηρούς καρπούς, dressing με Dijon, σκέτο όνειρο. 

Ορίστε και κάτι για το δρόμο... 

large.jpg

• Like 17

Διαβασα οτι επαιρνες μια απιστευτη ΣΟΚΟλατα με χαλουμι ψητο, και λεω "yeah , right" . Μετα το ξαναδιαβασα...

Και εγώ σοκολάτα διάβασα...

• Like 1

I double checked αφού σας διάβασα και τους δύο τι τελικά είχα γράψει, ήταν κι η ώρα περασμένη, αλλά οκ, καλά το είχα γράψει.  :P 

Τις προάλλες βρέθηκα με πολλά μέλη της οικογένειας και τους άκουγα να λένε ότι δεν πολυτρώνε γλυκά, ότι δεν τους αρέσουν τα μακαρόνια και νομίζω πως τελικά είμαι υιοθετημένη. Έπεσα σε αυτήν την εικόνα και μου έτρεχαν τα σάλια. 

large.jpg

• Like 10

Εγώ θα ρίξω την βόμβα μου την Κυριακή. Βαστατε γερά.

ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΜΠΑΡΑ!!!!!1

Αν βρει κανενα που βαζει μετρημενες πατατες, θα φαει ακυρο αυτοματα :P 

Λογικα οι μετρημενες πατατες ειναι στην πολιτικη του μαγαζιου, ετσι; Θυμαμαι και σαλονικα μερικα μαγαζια να βαζουν 5 πατατες παραπανω και να τις...βγαζουν. Ελεος!

Το σωτήριο έτος 1997 δούλεψα το Σεπτέμβριο σε γυράδικο στη ΔΕΘ. Η οδηγία ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ τρεις πατάτες στο hot dog και αν δεν πετύχαινες το νούμερο ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ σου την έλεγαν.

• Like 3

Καθ'οτι σου ελεγαν, οι μακκειν κυριε, ειναι ακριβες. Εχει 344 πατατες, που αν τις διαιρεσεις με το 3 , βγαζεις ακριβως 114.666 (σατανικη συμπτωση) χοτ ντογκς. Οποτε αν το ξεπερασεις πολλες φορες το νουμερο, απολυεσαι με συνοπτικες. (και πότε; Το 1997... ). 

Υπηρχε βεβαια και ο τυπος στους Αμπελοκηπους (Θεσσαλονικη), οπου εβαζε τρια κιλα πατατες. Ειχαν παντα μια περιεργη μυρωδια, αλλα ηταν οκ. Μεχρι που καταλαβαμε οτι της τηγανιζει στο λαδι απο το γυρο  :cry:  :shock:  :devil: (αγνωστο το πως καταφερνε να μη μυριζει εντονα ολο αυτο το εγχειρημα). Οι πατατες ηταν οκ, αλλα ηταν τελειως πλαστικες :P 

Τοξο δεν εφταιγες εσυ. Η ελλειψη σοκολατας εφταιγε για εμας :P

• Like 1

Υπογλυκαιμίες

20170403_203718.jpg

20170403_203704.jpg

Eιμαι σε φαση αραχτος μετα το gym  και  με εχει πιασει πονοκεφαλος απο την πεινα θελω γλυκο κολασμενα  και βλεπω αυτο ...

Τι εχει μεσα/απο πανω  ρε σατανα?

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...