Fotis13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 στη σαλάτα έχει προσούτο; σολωμο καλα, την αφησες να παρεις απο τις τηγανιτες πατατες ; ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!! Ναι ,μπορει να εχω απαιτησεις αλλα γενικα ειμαι πολυ δοτικος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Εγω ειδα το μπεργκερ διχως κοκακολα κ ξενερωσα... Και γω μονο την τροφη μου δν μπορω να μοιραστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) http://imgur.com/a/Ksb0F homemade buns,eggs,caramelised onions (black sugar,wostershire sauce)eggs,home made beef burger,mayo,ketchup no fries Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2017 από questionmark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Την ανεβάζω με καθυστέρηση. Του Μάρτη είναι πάντως. Επί το έργον. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ναι ,μπορει να εχω απαιτησεις αλλα γενικα ειμαι πολυ δοτικος κι εγώ ! μόνο δίνω --- μετά το ταπερακι με τα μακαρονια/κετσαπ/τυρι, επρεπε να φαμε επιδορπιο !!! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Του ειπες οτι "θελω 2 τυλιχτα με 7 πατατες στο καθενα" ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ζήλεψα ψησταριά gon....άντε να έρθει το Πάσχα, να πηγαίνω από συγγενή σε συγγενή στο χωριό και να τσιμπάω κοψίδια! Btw, υπάρχουν γυναίκες που βγαίνουν έξω και την βγάζουν μόνο με μια σαλάτα; μα πού ζω; [δεν έχω ούτε μια γυναίκα στον κύκλο μου που να το κάνει αυτό, όλες μεγάλες μερίδες παίρνουν σαβουριάζουμεεεε!] 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Του ειπες οτι "θελω 2 τυλιχτα με 7 πατατες στο καθενα" ; απο τοτε που ηρθε το efood δε λεω + δε γινονται και λαθη. 2 τυλιχτα, γυρο κοτοπουλο + ντοματα + πατατες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μου ειπε η κοπελα μου που ειναι ηδη Αθηνα , πως εφαγε απο το γωνια-Δαβακη και της αρεσε (στην Καλλιθεα). Αν βρει κανενα που βαζει μετρημενες πατατες, θα φαει ακυρο αυτοματα Λογικα οι μετρημενες πατατες ειναι στην πολιτικη του μαγαζιου, ετσι; Θυμαμαι και σαλονικα μερικα μαγαζια να βαζουν 5 πατατες παραπανω και να τις...βγαζουν. Ελεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 εμενα μ'αρεσει στ'αληθεια μονο ενα ειδος προτηγανισμενης πατατας. δεν ξερω πως το λενε ή πως το βρισκω να το αγορασω αλλα το σουβλατζιδικο που τις προσφερει εχει παντα 2 ή 3 ευρω για φιλοδωρημα ή 1 σουβλακι επιπλεον κι ας μην το φαω. σπανια να βρεις παντως να βαζουν πανω απο 6-7 πατατες μεσα. κι αν τις βαζουν, θα ειναι απ'τα μαγαζια που τις πνιγουν στο λαδι ή τις εχουν απ'το μεσημερι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ο καλοφαγάς φαίνεται όταν ξέρει να αναλύει το τί θα πει καλή πατάτα. ΕΥΓΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μπα, αυτο το γωνια-Δαβακη φανηκε να εχει μπολικο κοσμο και να μην προλαβαινουν να "παλιωσουν" οι πατατες. Ποιες λες εσυ; Τις baby μηπως; Δε ξερω πολλες καλες προ-τηγανισμενες. Ξερω οτι ειχα μαγαζι στην Σαλονικα που ειχε δικες του πατατες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Btw, υπάρχουν γυναίκες που βγαίνουν έξω και την βγάζουν μόνο με μια σαλάτα; Nαι. Ειναι αυτες που μολις βγαινουν στην παραλια κοιτανε και οι ομπρελες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Χαχαχ ααα μάλιστα! Ε αν τό'χουν στόχο και τις χαροποιεί να συγκεντρώνουν και βλέμματα από ομπρέλες εγώ πάω πάσο, όπως την βρίσκει κανείς. Προφανώς δεν έχουμε όλοι τους ίδιους στόχους κ ενδιαφέροντα, σεβαστόν. [Εγώ προσωπικά λέω να συνεχίσω να τρώω τα κρεατικά μου και ας μην βγω στην παραλία και χαλάω την αισθητική μερικών.] 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις