Sellers Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Τωρα τελευταια τρώω συχνά πυκνά το μισόκιλο Μπενετζέρη με ωμη ζυμη μπισκότου. Πολύ καλό το άτιμο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 ^ Και αυτο μετραει....... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Τωρα τελευταια τρώω συχνά πυκνά το μισόκιλο Μπενετζέρη με ωμη ζυμη μπισκότου. Πολύ καλό το άτιμο. Aυτο μαλιστα ειναι παγωτο ,γιατι κατι αλλα που ποσταρανε πριν ειναι παγωμενα σκουπιδια και νομιζουν πως τρωνε παγωτο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taazz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 τι ειδα τωρα θεε μου.... απο που ν αρχισω . Ξυδι στη χωριατικη ρε αθεοφοβε ? λαχανο-καροτο με ξυδι κ χωρις ΛΕΜΟΝΑΡΑ? Παιζει να στιβω 2 λεμονια μεγαλα απο πανω αλλιως δεν γλιστραει και μπόλικο αλάτι μια χαρά πάει η φέτα με το ξυδάκι για να μην μιλήσω για τις ελιές και το αγγούρι η ντομάτα μας τα χαλάει λίγο με το ξύδι και έτσι δεν βάζω Λάχανο καρότο δοκίμασε με βαλσάμικο ξύδι αντί για λεμόνι, όσο για την ποσότητα την αφήνω στους θύλακες του καθενός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 άντε στο topic της μαγειρικής όμως... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Σουβλάκια λαχανικων.. Σουβλάκια. Λαχανικων. Γιατι. Γιατι να πιασεις ενα τοσο ωραιο concept οπως ειναι το σουβλακι και να το βεβηλωσεις με αυτον τον τροπο.? Son I'm disappointed. Αλήτες χορτοφάγοι, μη μπλέξεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Τοσο καλο το ben and jerry's? ΤΟΣΟ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Τωρα τελευταια τρώω συχνά πυκνά το μισόκιλο Μπενετζέρη με ωμη ζυμη μπισκότου. Πολύ καλό το άτιμο. τόσο που τρώω εγώ κανονικά έπρεπε να υπάρχουν ελλείψεις .. άλλο ένα σήμερα προστέθηκε στην κοιλιά μου αν και μισό (ήμουν καλός και το μοιράστηκα χαχ) αν και σε λίγο θα παώ για κανέναν πύραυλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ^ Και αυτο μετραει....... Μετά τα New York πατατάκια και τα New York παγωτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Χτύπησα πριν λίγο το μπενεντζέρη με την ζύμη μπισκότου. Νταξ, τίποτα το ιδιαίτερο παρότι το χρυσοπλήρωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Τοσο καλο το ben and jerry's? ΤΟΣΟ; imho το καλύτερο από την συντριπτική πλειοψηφία αυτών που κυκλοφορούν στα supermarket... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Αυτο που λεει ο θρεσαρας. Πολυ καλο για συσκευασμένο απο σουπερμαρκετ. Και θα συμφωνησω και με κθουλου, ειναι λιγο τσιμπημενο. Εγω τλχ παιρνω 5,10 την παραπανω συσκευασια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Επισης, αυτο υπαρχει παντα στο ψυγειο μου, στο Ldn…. Δεν ξερω αν υπαρχει στην Ελλαδα, παντως αν το βρειτε, αρπαξτε το….. προσθετεις οτι θελεις (μπισκοτα, μπανανες, σιροπια,κανταιφια, κλπ) και τρως αλυπητα…. Και για τους λατρεις της καρυδας….. και το παιχνιδιαρικο…… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 αντε απο εκει εδω δεν εχω δει κανενα απο αυτα (τελικα κατέληξα σε πίτσα αύριο το παγωτό..) για να ζηλέψεις - ξανα βάζω- αυτά τα θεσπέσια ντονατσ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Πολύ γαμάτα από Ελλάδα είναι του Παρλιάρου το the parfait story και το salted caramel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις