*nenya* Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δεν ειπα να αγγιζονται ολα αυτα μεταξυ τους βρε στο πιατο μου ή στο ιδιο ποτηρι το ενα μετα το αλλο ομως μια χαρα! 1
Θεkλα Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Να βαζετε και κανενα σποιλερ εσεις με τις φωτογραφίες, εεε! Δεν είμαστε για τέτοιες συγκινήσεις ώρα που είναι. 1
theoritikos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Εσείς με τα χειροποίητα γλυκά είστε πραγματικοί σεφ! Εγώ έναν απλό σιμιγδαλένιο χαλβά έχω καταφέρει να φτιάξω, και έκανα σαν να έφτιαξα το δυσκολότερο cheescake
*nenya* Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Χαχαχ αστα! Εδω εγω χτυπαω την ετοιμη κρεμα γιωτης και νοιωθω σαν να εφτιαξα προφιτερολ 5 αστερων! (Γαμω την μαγειρικη....παραειναι δυσκολη και βαρετη για τα γουστα μου.) Αρχισε survivor, περιμενουμε τα σουβλακια να φτασουν! 3
tommybertsen Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εσείς με τα χειροποίητα γλυκά είστε πραγματικοί σεφ! Εγώ έναν απλό σιμιγδαλένιο χαλβά έχω καταφέρει να φτιάξω, και έκανα σαν να έφτιαξα το δυσκολότερο cheescake Εγω ενα "custom made" cheesecake εφτιαξα , και εκανα σαν να εφτιαξα τον δυσκολοτερο σιμιγδαλενιο χαλβα Αληθεια, ηταν πολυ ευκολο (το'χω κανει αρκετες φορες εκτοτε), αλλα η πρωτη φορα ηταν μοναδικη! Καπου πρεπει να 'χω και φωτο, ελπιζω να τις βρω. Παντως σιγουρα οχι στο λαπτοπ που βρισκομαι αυτη τη στιγμη και για τις επομενες 20 μερες ΥΓ: Ενταξει , δεν υπαρχει το φαρδος. Μπηκα στο "on this day" στο Facebook, και ακριβως πριν 2 χρονια ειχα κανει το πρωτο μου παστιτσιο και cheesecake (για το οποιο ελεγα επανω). Απιστευτο. Βρηκα τις φωτο και τις παραθετω. Και ναι , ειναι αντιφιτνεςς παστιτσιο Bonus, γλυκα απο τα γενεθλια μου εκεινο τον καιρο! Κορμος: Τουρτα με γκαναζ σοκολατας, κρεμα ζαχαροπλαστικης (παρλιαρος) , και κουβερτουρα πραλινα (και δε θυμαμαι τι αλλο για τη βαση). Οτι περισσεψε απο τα υλικα της τουρτας, εγιναν 3-4 αυτοσχεδια γλυκα (σα προφιτερολ φαση). Ειχε περισσεψει λιγο παντεσπανι μαλλον, γκαναζ και κρεμα. Εβαλα και κατι μπισκοτα απο πανω και το διακοσμησα: Με επιασε τρελη λιγουρα τωρα, πρεπει να τα ξαναφτιαξουμε οπωσδηποτε αυτα 17
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2017 από Spect~ 7
GeorgeHellas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δεν θα μαθω ποτε γιατι μπαινουν ετσι 20170329_160653.jpg Δοκίμασε πριν την ανεβάσεις να την κάνεις λίγο περικοπή.. Σε εμένα δουλεύει. Άντε καλό σαβουριασμα χαχαχα. ΥΓ. Μετά τον unabomber δέχομαι υιοθεσία και από τον tommy 1
evabb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εγώ θα ρίξω την βόμβα μου την Κυριακή. Βαστατε γερά. 7
Toxo <3 lover Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Τέλεια, θα κοιμηθώ με όνειρα ζαχαρωτά και το στομάχι μου να γουργουρίζει τώρα! evabb, έχω μεγάλες προσδοκίες από εσένα! Περιμένουμε...
tommybertsen Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Αυτη την τουρτιτσα πιστευω θα την ξαναφτιαξουμε στα γενεθλια μου, αρκει να υπαρχει χρονος. Αθηνα θα ειμαι τον καιρο εκεινο , οποτε αν οντως φτιαχτει, οσοι πιστοι προσελθετε Τα αλλα ειναι πραγματικα ευκολα (κορμος-τσισκεικ). Ειναι και απο τα πολυ γρηγορα γλυκα , γι'αυτο και τα γουσταρω 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Αυτό το πράσινο φως με έκανε να νομίζω πως έβαλες σαλάτα (αποκλειστικά) μέσα στο burger... 1
mclein Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 καλα, την αφησες να παρεις απο τις τηγανιτες πατατες ; ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις