Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειπα να αγγιζονται ολα αυτα μεταξυ τους βρε στο πιατο μου ή στο ιδιο ποτηρι :P το ενα μετα το αλλο ομως μια χαρα!

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να βαζετε και κανενα σποιλερ εσεις με τις φωτογραφίες, εεε!

Δεν είμαστε για τέτοιες συγκινήσεις ώρα που είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Εσείς με τα χειροποίητα γλυκά είστε πραγματικοί σεφ! Εγώ έναν απλό σιμιγδαλένιο χαλβά έχω καταφέρει να φτιάξω, και έκανα σαν να έφτιαξα το δυσκολότερο cheescake

Δημοσ.

Χαχαχ αστα! Εδω εγω χτυπαω την ετοιμη κρεμα γιωτης και νοιωθω σαν να εφτιαξα προφιτερολ 5 αστερων! (Γαμω την μαγειρικη....παραειναι δυσκολη και βαρετη για τα γουστα μου.)

Αρχισε survivor, περιμενουμε τα σουβλακια να φτασουν!

• Like 3
Δημοσ.

Εσείς με τα χειροποίητα γλυκά είστε πραγματικοί σεφ! Εγώ έναν απλό σιμιγδαλένιο χαλβά έχω καταφέρει να φτιάξω, και έκανα σαν να έφτιαξα το δυσκολότερο cheescake

Εγω ενα "custom made" cheesecake εφτιαξα , και εκανα σαν να εφτιαξα τον δυσκολοτερο σιμιγδαλενιο χαλβα :P

Αληθεια, ηταν πολυ ευκολο (το'χω κανει αρκετες φορες εκτοτε), αλλα η πρωτη φορα ηταν μοναδικη! Καπου πρεπει να 'χω και φωτο, ελπιζω να τις βρω. Παντως σιγουρα οχι στο λαπτοπ που βρισκομαι αυτη τη στιγμη και για τις επομενες 20 μερες :(

ΥΓ: Ενταξει , δεν υπαρχει το φαρδος. Μπηκα στο "on this day" στο Facebook, και ακριβως πριν 2 χρονια ειχα κανει το πρωτο μου παστιτσιο και cheesecake (για το οποιο ελεγα επανω). Απιστευτο. Βρηκα τις φωτο και τις παραθετω. 

Και ναι , ειναι αντιφιτνεςς παστιτσιο :P

post-269452-0-67496100-1490736835_thumb.jpg

post-269452-0-24472300-1490736836_thumb.jpg

Bonus, γλυκα απο τα γενεθλια μου εκεινο τον καιρο! 

Κορμος: 

post-269452-0-99447500-1490737127_thumb.jpg

Τουρτα με γκαναζ σοκολατας, κρεμα ζαχαροπλαστικης (παρλιαρος) , και κουβερτουρα πραλινα (και δε θυμαμαι τι αλλο για τη βαση).

post-269452-0-89730600-1490737476_thumb.jpg

post-269452-0-61704200-1490737265_thumb.jpg

Οτι περισσεψε απο τα υλικα της τουρτας, εγιναν 3-4 αυτοσχεδια γλυκα (σα προφιτερολ φαση). Ειχε περισσεψει λιγο παντεσπανι μαλλον, γκαναζ και κρεμα. Εβαλα και κατι μπισκοτα απο πανω και το διακοσμησα: 

post-269452-0-67838000-1490737312_thumb.jpg

Με επιασε τρελη λιγουρα τωρα, πρεπει να τα ξαναφτιαξουμε οπωσδηποτε αυτα :P

• Like 17
Δημοσ.

Δεν θα μαθω ποτε γιατι μπαινουν ετσι

20170329_160653.jpg

Δοκίμασε πριν την ανεβάσεις να την κάνεις λίγο περικοπή.. Σε εμένα δουλεύει. Άντε καλό σαβουριασμα χαχαχα.

ΥΓ. Μετά τον unabomber δέχομαι υιοθεσία και από τον tommy :)

• Like 1
Δημοσ.

Τέλεια, θα κοιμηθώ με όνειρα ζαχαρωτά και το στομάχι μου να γουργουρίζει τώρα!  -_- evabb, έχω μεγάλες προσδοκίες από εσένα! Περιμένουμε... 

Δημοσ.

Αυτη την τουρτιτσα πιστευω θα την ξαναφτιαξουμε στα γενεθλια μου, αρκει να υπαρχει χρονος. Αθηνα θα ειμαι τον καιρο εκεινο , οποτε αν οντως φτιαχτει, οσοι πιστοι προσελθετε :P 

Τα αλλα ειναι πραγματικα ευκολα (κορμος-τσισκεικ). Ειναι και απο τα πολυ γρηγορα γλυκα , γι'αυτο και τα γουσταρω :D 

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό το πράσινο φως με έκανε να νομίζω πως έβαλες σαλάτα (αποκλειστικά) μέσα στο burger...

• Like 1
Δημοσ.

καλα, την αφησες να παρεις απο τις τηγανιτες πατατες ; ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω  !!!

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...