Fotis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 ν'αναβεις κουβανεζικο με τυπου μπικ....τρε μπαναλ !!! *το λίτρο νερό, πόσο πήγαινει στα σαλέ ;; χαχα αφου δεν καπνιζουμε ρε , εκει τα πηραμε εγω κανω 3-4 τον χρονο σε ειδικες περιπτωσεις . Δεν ξερω ποσο κανουν τα νερα εμεις ειχαμε κλεισει ενα σαλε με σοφιτα και εχει τα παντα στην κουζινα απο εμφιαλωμενα νερα μεχρι υλικα να φτιαξεις πληρες πρωινο , 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ζητείται συνοδός (οποιουδήποτε γένους) για να απολαύσουμε παρέα μενού γευσιγνωσίας 8 πιάτων. Ο δικός μου εργάζεται το βράδυ του event, πολύ έχω ξενερώσει. Έπρεπε να γλυκαθώ... 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Toxo, im in! στείλε μου ένα από δαύτα //// το Σάββατο να το κατασπαράξω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Υ.Γ. Ο βόμβας πού χάθηκε;; Που είναι ο Βόμβας ρε παιδιά, λιμοκτονούμε εδώ πέρα Business n travel as usual...... (photos στο αντιστοιχο thread ) Back on topic.... Pancakes with crispy bacon. The day starter.... Pain aux raisins with cinnamon and whipped cream INSIDE THEM..... (Oh.... mother of god!!!! ) Wannabe philly steak απο subway..... Mushroom burger...... για να μας κρατησει. a closer look..... (medium rare ofc ) Filthy Chinatown take away (fried rice with mixed pork and chicken) Steak on the way.... Airport Burger..... και στον γυρισμο..... airport club..... Μπαινω στο supermarket απεναντι απο το σπιτι μου και πεφτω πανω σε αυτο..... Αλλα το Cheesecake factory απεχει κανα 15λεπτο απο το σπιτι.... οποτε πεταχτηκα εκει για φρεσκο πραγμα...... Strawberry Raspberry 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Una, με εξευτέλισες! Έκανα επιστροφή στα πάτρια εδάφη του Anti-Fitness και φαίνομαι γατάκι! Χαχαχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Έτσι μου ρχεται να postάρω μια κομπούτσα με το ζουμί της να μην ξαναπατήσει κάνεις εδώ μέσα. Ασταδιάλα μεσημεριάτικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Αχ Βόμβα... πόσο μας έλειψες .... σιελόρροια mode on ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Έτσι μπράβο ρε παιδί μου!!! Πράγματα που τρώγονται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Τα pancakes τρωγονται και αλμυρα; Νομιζα μονο με σιροπια, σοκολατες, μαρμελαδες κλπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 ΛΟλ , γουατδαφακ μειτ?? Φαε και τιποτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ζητείται συνοδός (οποιουδήποτε γένους) για να απολαύσουμε παρέα μενού γευσιγνωσίας 8 πιάτων. Ο δικός μου εργάζεται το βράδυ του event, πολύ έχω ξενερώσει. Έπρεπε να γλυκαθώ... 20170322_130144.jpg 20170322_130646.jpg Toξο ερχομαι εγω αλλα με 2 προυποθεσεις ,η μια ειναι να εισαι εντος Αττικης και η αλλη σε pm ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μου βγήκε σε καλό που ξέχασα το φαγητό για τη δουλειά στο σπίτι!Κλαμπ με γύρο κοτόπουλο. Παραπάνω φωτο δεν πρόλαβα να βγάλω γιατί πεινούσα πάντως ήταν τούμπανο και με φουλ πατατες(όπως φαίνεται)! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Toξο ερχομαι εγω αλλα με 2 προυποθεσεις ,η μια ειναι να εισαι εντος Αττικης και η αλλη σε pm ... στειλε και σ εμενα πμ ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Bomber τι δουλειά κανείς είπαμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Βλέπεις πέφτουν τρελές πεινες. Εγώ όλο τρώω διάφορα ωραία αλλά δεν βγάζω φωτογραφίες. Το Σάββατο ήμουν σε ένα νότιο αμερικανικό εστιατόριο και φάγαμε τούμπανα κρέατα. Κάθε Σάββατο βγαίνω για φαγητό αλλά από φωτογραφίες τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις