randomcat Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 μετά πήγαμε για φαγητό, το κρεατακι στα αριστερά ειναι 1.5 κιλό. Το έφαγα. Όλο. Μαζί με τον πουρέ και τα φασόλια. Αμέ. Ανορεξίες είχες ε; https://www.youtube.com/watch?v=gghnJajOvuI 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Για τη σοκοφρέτα το έλεγε Η σερενατα διαφημιζοταν απο τον Χαρρυ Κλυνν.Σωστός μπερδεύτηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 ΘΑ χρειαστω εκμαθηση. Μιας και μετακομιζω στην πρωτευουσα σε ενα μηνα, τι καλο εχει γυρω απο Καλλιθεα, Νεα Σμυρνη κλπ για επισκεψη. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μιας και μετακομιζω στην πρωτευουσα σε ενα μηνα Στάσου μωρέ πού θα πας; δε λέει να χάσουμε την αντιφίτνες ανταπόκριση απ' την Αλεξανδρούπολη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Στάσου μωρέ πού θα πας; δε λέει να χάσουμε την αντιφίτνες ανταπόκριση απ' την Αλεξανδρούπολη! Δεν ειχα και πολλα να δειξω εδω Και τις τελευταιες φορες (προχτες πιτσες, πριν καμμια βδομαδα "γωνια-σουβλακι" κλπ), δε προλαβαινα να βγαλω φωτο ,γιατι μια σκοτεινη στομάχια δυναμη, ελεγε να δαγκωσω και να αφησω το κινητο κατα μερος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Είχα όνειρα για σένα, σκεφτόμουν να εξαπλωθείς, να σε κάνουμε αντιφίτνες ανταποκριτή Μακεδονίας-Θράκης. Τώρα αν αυτή η σκοτεινή στομάχια δύναμη σε οδηγεί στην Αττική.. τι να πω... καλή δύναμη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 υγ - μονο μια γιαγια μπορει να φτιαξει τετοια πραγματα 7 το πρωι 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δεν εχω λογιααααα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 υγ - μονο μια γιαγια μπορει να φτιαξει τετοια πραγματα 7 το πρωι Mηπως θελει η γιαγια σου να με υιοθετησει γιατι η δικη μου εχει πεθαινει .Δεν θα την ενοχλω μονο θα τρωω αυτα που φτιαχνει . 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 + ένας για υιοθεσία από γιαγιά mclein 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Πάρτε σειρά ρε γατάκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Εγώ συμφέρω πιο πολύ, ο αποπάνω απ' ό,τι έχουμε δει ώρες ώρες τρώει ΠΟΛΥ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Εγώ συμφέρω πιο πολύ, ο αποπάνω απ' ό,τι έχουμε δει ώρες ώρες τρώει ΠΟΛΥ εσενα μηπως απλα δεν προλαβαινουν ουτε να φωτογραφηθουν ;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 χαχαχα αυτό όντως μερικές φορές τυχαίνει να συμβαίνει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Οκ ωραία όλα αυτά, αλλά εγώ ακόμα περιμένω ταπεράκια, ένα με κουλουράκια και ένα με πίτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις