Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Ελπίζω η γεύση να είναι σημαντικά ανώτερη της εμφάνισης, γιατί φέρνουν λίγο σε διάροια τα από πάνω... :P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γνωμη μου, τετοια μαγαζιά ειναι φουντ πορν, τροφή για το μάτι περισσότερο (οπως το μπαρμπεεκιου για τα μπεργκερς). Βαζουν μια γευστική βαση με διαφορετικες γευσεις, 1 κιλο σοκολάτα, μισο κιλο 2η σοκολάτα, 10 πουρακια, 50 μαλτιζερς, κανα παγωτο κλπ Προφανώς και θα εχει ωραια γευση επίσης προφανως δεν εχει καμια ισορροπία γευσεων. Τρως, λιγώνεσαι, χαίρεσαι με την ποσότητα, σκας και το 10ευρω και φευγεις. 

Και πάλι γνωμη μου, δεν αξίζει. Τεράστια και περιττή ποσότητα γλυκου. 

• Like 10

Ό,τι έχω φάει/πιει εκεί πέρα ήταν γευστικότατο, απλά τις τιμές δεν τις λες και χαμηλές [δεν είναι και για συχνές επισκέψεις δηλαδή].

• Like 1

• Moderators

Γνωμη μου, τετοια μαγαζιά ειναι φουντ πορν, τροφή για το μάτι περισσότερο (οπως το μπαρμπεεκιου για τα μπεργκερς). Βαζουν μια γευστική βαση με διαφορετικες γευσεις, 1 κιλο σοκολάτα, μισο κιλο 2η σοκολάτα, 10 πουρακια, 50 μαλτιζερς, κανα παγωτο κλπ Προφανώς και θα εχει ωραια γευση επίσης προφανως δεν εχει καμια ισορροπία γευσεων. Τρως, λιγώνεσαι, χαίρεσαι με την ποσότητα, σκας και το 10ευρω και φευγεις. 

Και πάλι γνωμη μου, δεν αξίζει. Τεράστια και περιττή ποσότητα γλυκου. 

Nομιζω ισχυει 100%.

Μη με παρεξηγησετε, μου αρεσει το fairytale οσο και στον επομενο τυπο και οσες φορες εχω παει εχω ευχαριστηθει το φαγοποτι, αλλα δεν παυει να ειναι sugar overdose. 

To οποιο προσωπικα δε με χαλαει, ετσι κι αλλιως δε φημιζομαι και για την εκλεπτυσμενη γευση μου.

Πήγα για τρέξιμο το Σάββατο (ημιμαραθώνιο με 0 βαθμούς, @&)@!?!@$&, αλλά μετά πήγαμε για φαγητό, το κρεατακι στα αριστερά ειναι 1.5 κιλό. Το έφαγα. Όλο. Μαζί με τον πουρέ και τα φασόλια. Αμέ.

classifieds-369244-0-21745900-1489427944_thumb.jpg

• Super Moderators

Εδώ μια χαρά μου φαίνεται το κρέας! :·)))

Από κινητό? Γιατί από desktop φαίνεται μόνο το thumbnail κι αν clickάρεις δεν φορτώνει ποτέ...

Πόσο έχεις μεγαλώσει έλεγε κάποτε η διαφήμιση, ωστόσο την έκανα μια μπουκιά

Για τη σοκοφρέτα το έλεγε :P Η σερενατα διαφημιζοταν απο τον Χαρρυ Κλυνν.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...