Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χρόνια πολλά nenya να τα εκατοστήσεις!

Δημοσ.

Η φωτογραφία ειναι για ταυτότητα; :P

Δεν είναι φωτογραφία για ταυτότητα. Είναι η πλήρης ταυτότητα των αντιφιτνεσάδων. Ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις και τρίχες...

• Like 1
Δημοσ.

Nα τις χιλιάσει τις σελίδες το αντιφίτνες -σε λίγο θα μας περάσει και το θρεντ για το σουρβάιβο με το ρυθμό που πάει- είμαι σίγουρος ότι σύντομα τις έχει, αν όλοι πούμε

χρόνια πολλά νένυ!

:ρρρρρ

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ αντιφιτνεσοπαιδα!

:* να'στε παντα καλοφαγαδες και να απολαμβανετε την ζωη στο φουλ!

Τριλο αστο, το survivor thread εχει βαλει σε ολα τ'αλλα γκολ απ'τα αποδυτηρια!

• Like 5
Δημοσ.

Γυρναω  απο canyoning  στα Καμμενα βουρλα  ,εχουμε φαει το ξυλο της  αρκουδας πολυ νερο και πολυ παγωμενα ειμαι απο τις 6 το πρωι με μια αραβικη πιτα κοτοπουλο και μιλαω με κατι φιλους τηλ  και εχουν παει fairy tale  .

Οκ αυτο ηταν διακτινιστικα...

post-237837-0-95557200-1489348136_thumb.jpg

post-237837-0-06355200-1489348165_thumb.jpg

• Like 10
Δημοσ.

Γυρναω απο canyoning στα Καμμενα βουρλα ,εχουμε φαει το ξυλο της αρκουδας πολυ νερο και πολυ παγωμενα ειμαι απο τις 6 το πρωι με μια αραβικη πιτα κοτοπουλο και μιλαω με κατι φιλους τηλ και εχουν παει fairy tale .

Οκ αυτο ηταν διακτινιστικα...

17268982_10155203407332340_587420054_o.jpg

17273989_10155203407402340_286347915_o.jpg

Έτσι για να ξες χαζεύα στο insomnia με την δική μου δίπλα. Πέφτω σε μία σταβλίσια που ανέβασες κάποτε. Ε από τότε έμεινες με το παρατσούκλι ο Φώτης ο στανιάς (δε το είπα εγώ).

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια πολυ το εκθιαζετε αυτο το fairy tale και αναρωτιεμαι κατα ποσο αξιζει. Οι γευσεις ειναι ανταξιες της εμφανισης ή ειναι απλα ολα θεμα εντυπωσιασμου;

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια πολυ το εκθιαζετε αυτο το fairy tale και αναρωτιεμαι κατα ποσο αξιζει. Οι γευσεις ειναι ανταξιες της εμφανισης και της τιμης  ή ειναι απλα ολα θεμα εντυπωσιασμου;

Fixed :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...