margaritagr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ελα ρε μη με ξενερώνεις!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλή τύχη.. eειναι αποτυχια στο λεω! Είστε και οι δύο «πάρ'τον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου» ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Είστε και οι δύο «πάρ'τον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου» ε; Αφου εχω παει και το μαγαζι ειναι μαλακια τι να της πω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Είστε και οι δύο «πάρ'τον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου» ε; Θυμάμαι παλιότερα posts στο topic και τις διάφορες κριτικές που διάβασα στο FB page τους... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Τοσο χάλια ρε παιδιά; αμα ειναι να μη κάνω τον κόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αφου εχω παει και το μαγαζι ειναι μαλακια τι να της πω? Εντάξει την προσγείωσες λίγο απότομα είναι η αλήθεια! Άσε που είναι και υποκειμενικά θέματα αυτά, μπορεί να πάει και να της αρέσει δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 μονο τα σχολια στο φβ ειναι τοσο αστεια που δεν κανεις τον κοπο να περασεις απ'εξω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Τοσο χάλια ρε παιδιά; αμα ειναι να μη κάνω τον κόπο Εγω οταν ειχα παει μου φανηκαν αγευστα και κρυα. Νομιζω, χωρις να ειμαι σιγουρος, οτι τα εβγαλαν απο καταψυξη και τα ζεσταναν. Επισης δες εδω τις απαντησεις του στο φβ https://www.facebook.com/pg/melinikon.pancakes/reviews/ Αν θες πανκεικς πηγιανε στο Mr Peacock στο χαλανδρι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αν θες πανκεικς πηγιανε στο Mr Peacock στο χαλανδρι speaking about that : top einai την ειχα βαλει και εδω νομιζω . 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Κρυφοκοιταζω τις φωτο , μου τρεχει λιιιιιιιιγο το σαλακι. Οχι πολυ. Το παραπανω ποιο ειναι; ^^ Ο κυριος πικοκ; Υπαρχει μια 50/50 πιθανοτητα να μετακομισω Αθήνα, τον επομενο μηνα. Οποτε αν ειναι να συμβει, θα πρεπει να εχω γνωσεις Aν ειδα καλα ειναι στο χαλανδρι, ενω εγω θα μεινω Αγ.Δημητριο ή Παλαιο φαληρο Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2017 από tommybertsen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 μονο τα σχολια στο φβ ειναι τοσο αστεια που δεν κανεις τον κοπο να περασεις απ'εξω. Δεν έχω ιδέα για το μαγαζί ούτε καμιά διάθεση να το υπερασπιστώ, απλά τα σχόλια δεν λένε πάντα την αλήθεια. Ειδικά αν δεν διασφαλίζεται κάπως ότι αυτός που γράφει είναι όντως πελάτης (όπως κάνει το booking.com πχ). Αλλά αν τα σχόλια είναι αρκετά συνήθως δίνουν σωστή γενική εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgarasG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τούρτα με γέμιση Bueno-Ferrero. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Pasta Alla parmigiana λοιπόν, δε πήγα melinikon New York sandwiches εμπειρίες;;; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 IMG_20170302_193938_880.jpg Τούρτα με γέμιση Bueno-Ferrero. Το έφτιαξες ή το αγόρασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ελπιζω να ειναι home made 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις