Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι σύνταγμα και θεωρείται κυριλέ μαγαζί.

Και εγώ μια φορά πήρα και δεν θα υπάρχει δεύτερη.

Μια ζωη κυριλε ηταν. Και στη Θεσσαλονικη, Βενιζελου που ειναι χρονια τωρα (εγω ημουν στης Καμαρας) , ειχε τιμες ακομη υψηλοτερες. Ειχε ομως και απιστευτη ποιοτητα υλικων (ειχαμε παει στο εργαστηριο στη Θερμη για σεμιναριο). 

Πλεον και την ποιοτητα εχει ριξει, και τις τιμες δε τις εριξε σχεδον καθολου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και οι κολοκυθοκεφτέδες τά'σπασαν στην Αυλή! Τεράστιοι και ζουμεροί, και με δροσιστική σως στη μέση την οποία αγκάλιαζαν με αγάπη.

ουφ, το γ@μησατε, οκ, θα παω, μη με πιεζετε!

• Like 2

Σχετικά off-topic: Όποιος έχει φάει στο Ούζου Μέλαθρον Θεσσαλονίκη την ποικιλία κρεατικών του (mix grill ή όπως κι αν την έχει ονομάσει :P ) ας μου στείλει ένα πμ να κάνω μερικές ερωτήσεις.

Δεν καταλαβα ποτε τη λογικη του να βαζεις τη "σουπα' στο ψωμι

Κρίνοντας από το goulash (Τσεχία τουλάχιστον), πιθανόν γιατί μέσα στο ψωμί η σούπα (goulash) έχει πιο βελούδινη υφή καθώς επίσης και γιατί ταυτόχρονα τρως και από το ψωμί το οποίο είναι ωραίο επειδή έχει μουλιάσει από τη σούπα και έχει τη γεύση της (γούστα βέβαια είναι αυτά).

Σχετικά off-topic: Όποιος έχει φάει στο Ούζου Μέλαθρον Θεσσαλονίκη την ποικιλία κρεατικών του (mix grill ή όπως κι αν την έχει ονομάσει :P ) ας μου στείλει ένα πμ να κάνω μερικές ερωτήσεις.

Εχει τοσα πολλα χρονια που εφαγα που δε θυμαμαι... Αλλα αυτο που μου ειχε μεινει , ειναι οτι ΔΕΝ ξαναπηγαμε, γιατι δεν αξιζε για τα χρηματα που ζητουσε (δε θυμαμαι ποσά , αλλα ηταν αρκετα χρηματα για 4 ατομα που δε μειναμε και ιδιαιτερα ικανοποιημενοι). Ελπιζω να ηταν η κακια η στιγμη! 

• Like 1

Εχει τοσα πολλα χρονια που εφαγα που δε θυμαμαι... Αλλα αυτο που μου ειχε μεινει , ειναι οτι ΔΕΝ ξαναπηγαμε, γιατι δεν αξιζε για τα χρηματα που ζητουσε (δε θυμαμαι ποσά , αλλα ηταν αρκετα χρηματα για 4 ατομα που δε μειναμε και ιδιαιτερα ικανοποιημενοι). Ελπιζω να ηταν η κακια η στιγμη! 

Κρίμα. Μου το πρότειναν γιατί ζήτησα επιλογές μαγαζιών για ποικιλία κρεατικών (στη Θεσσαλονίκη) και μου φάνηκε ωραία σε μια φωτογραφία που είδα. Θα επιλέξω κάτι άλλο ίσως. Ευχαριστώ για την απάντηση!

Με αφορμη αυτο  http://popaganda.gr/the-big-kahuna/  και εχοντας παει 2 φιλοι στο burger fest tote που δεν ειχε φτιαχτει το μαγαζι και μετα την επιτυχια  που εκανε οταν  εξυπηρετησε χιλιαδες κοσμο σε 2 μερες ηταν το μονο που ειχε ουρα ,αποφασισαμε να παμε χτες .

Το δυνατο του σημειο ειναι οι περιεργες γευσεις στα burgers  με κραχτη τον κροκοδειλο τον οποιο δεν δοκιμασα γιατι εχω φαει ,ολα τα αλλα  ηταν πολυ καλα ειδικα το burger με φιλετο αστακου .Φαγαμε  5 ατομα απο 2 γυρους απο burgers ο καθενας συν τα ορεκτικα .Η διακοσμηση και το στυλ ειναι Χαβανεζικα οι σερβιτορες μαυρες η μια πολυ καλη :)

post-237837-0-05781400-1487920878_thumb.jpg

post-237837-0-57165700-1487920894_thumb.jpg

post-237837-0-69883700-1487920912_thumb.jpg

post-237837-0-74808500-1487920937_thumb.jpg

post-237837-0-89843700-1487920962_thumb.jpg

post-237837-0-68707400-1487920979_thumb.jpg

post-237837-0-19530700-1487921000_thumb.jpg

post-237837-0-67078700-1487921013_thumb.jpg

• Like 14

Με αφορμη αυτο  http://popaganda.gr/the-big-kahuna/  και εχοντας παει 2 φιλοι στο burger fest tote που δεν ειχε φτιαχτει το μαγαζι και μετα την επιτυχια  που εκανε οταν  εξυπηρετησε χιλιαδες κοσμο σε 2 μερες ηταν το μονο που ειχε ουρα ,αποφασισαμε να παμε χτες .

Το δυνατο του σημειο ειναι οι περιεργες γευσεις στα burgers  με κραχτη τον κροκοδειλο τον οποιο δεν δοκιμασα γιατι εχω φαει ,ολα τα αλλα  ηταν πολυ καλα ειδικα το burger με φιλετο αστακου .Φαγαμε  5 ατομα απο 2 γυρους απο burgers ο καθενας συν τα ορεκτικα .Η διακοσμηση και το στυλ ειναι Χαβανεζικα οι σερβιτορες μαυρες η μια πολυ καλη :)

Ε καλά και ποιος δεν έχει φάει! Εγώ το κοτόπουλο το ξεκίνησα επειδή βαρέθηκα τον κροκόδειλο! :-D

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...