GeorgeHellas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ένα γλυκάκι για να γιορτάσουμε τα γενέθλια. Το προφιτερόλ είναι σπεσιαλιτέ του μαγαζιού 20170219_003229.jpg Πολύχρονος! Αν παιχτεί και καμία τουρτιτσα αργοτερα, εμείς θα περιμενουμε..
theoritikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Happy Birthday to you!! Κολαση φαινεται το προφιτερολ, τελεια επιλογη Thanks a lot dear Αυτό το προφιτερόλ είναι ο λόγος που το γύρισα στο fitness (λέμε τώρα..) καθώς το τιμούσα συχνά. Στο εν λόγω μαγαζί υπήρχε προσφορά που συνδύαζες καφέ με γλυκό στα 4 ευρώ. Πολύχρονος! Αν παιχτεί και καμία τουρτιτσα αργοτερα, εμείς θα περιμενουμε.. Υπήρξε και τούρτα στο σπίτι, αλλά εξαφανίστηκε
Vassilis_24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ένα γλυκάκι για να γιορτάσουμε τα γενέθλια. Το προφιτερόλ είναι σπεσιαλιτέ του μαγαζιού 20170219_003229.jpg Bλέποντας αυτό κι επειδή όλοι εδώ είστε καλοφαγάδες, να ρωτήσω αν κάποιος έχει φάει τελευταία από κάποιο ζαχαροπλαστείο, ωραίο εκμέκ κανταϊφι, να μου πει από πού, γιατί ψάχνω καιρό;
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Χαρα και Χατζης απο μενα. Χαρα στα Ανω Πατησια και Χατζης στο Συνταγμα. 3
tommybertsen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εχει ο χατζης "Εκμεκ Καταιφι" ? Δουλευα στο Χατζη πριν πολλα χρονια (2005 στη Θεσσαλονικη και για 1.5 χρονο). Ειχε εκμεκ , αλλα οχι καταιφι, ειχε την σιροπιασμενη πιτα, στην οποια εβαζες το οριτζιναλ καιμακι απο βουβαλισιο γαλα πανω, και ηταν σουπερ. Εχω ακουσει οτι τα'χει χαλασει ολα πλεον. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Στην Αθηνα ειχε μεχρι προσφατα τουλαχιστον 1
stelios18120 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ώρα για μάχη με τις κρέπες!! Από 3 ο καθενας φτάνουν;;; 6
Vassilis_24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Χαρα και Χατζης απο μενα. Χαρα στα Ανω Πατησια και Χατζης στο Συνταγμα. Της χαράς δε μου άρεσε ιδιαίτερα, δεν ήταν ακριβώς εκμέκ, ήταν και πολύ μικρή ποσότητα, θα δοκιμάσω του Χατζή, ευχαριστώ! Edit : Αν και τώρα που το βλέπω, μάλλον δε θα το τιμήσω, δε μοιάζει καθόλου και αυτό με κανονικό εκμέκ-κανταίφι, έχει καϊμάκι από πάνω, σε σιροπιασμένη πίτα, όπως λέει κι ο tommy. ( H φωτό είναι από το site του) 2
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ειμαι σιγουρος πως ειχε εκμεκ καταιφι. Ενδεχεται να περασω αυριο απο κει, αν ειναι θα ρωτησω στανταρ 1
tommybertsen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Της χαράς δε μου άρεσε ιδιαίτερα, δεν ήταν ακριβώς εκμέκ, ήταν και πολύ μικρή ποσότητα, θα δοκιμάσω του Χατζή, ευχαριστώ! Edit : Αν και τώρα που το βλέπω, μάλλον δε θα το τιμήσω, δε μοιάζει καθόλου και αυτό με κανονικό εκμέκ-κανταίφι, έχει καϊμάκι από πάνω, σε σιροπιασμένη πίτα, όπως λέει κι ο tommy. ( H φωτό είναι από το site του) Aυτο πουλουσα κι εγω (στο κεντρο της φωτο) ομως εδω στη φωτο τους, φαινεται να εχει υπολειματα απο καταιφι... Δε ξερω τι φαση παιζει πλεον. Το οριτζιναλ εκμεκ ηταν σκετο, και λιγο πιο λεπτο απο αυτο που απεικονιζεται, μουρλια με το καιμακι απο πανω (το καιμακι ηταν optional)
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Παντως, ενα , ΕΝΑ μαγαζι να κανει ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ προφιτερολ , δεν εχω δει. Ο,τι πιο κοντινο στο οριτζιναλ ^^ Kι εγώ που νόμιζα τόσα χρόνια πως δεν μου αρέσει το προφιτερόλ.. Να τελικά που μ' αρέσει, απλώς δεν είχα βρει το προφιτερόλ το αυθεντικό! Λες και το 'ξερα ότι έπαιζε παντού προφιτερόλ μούφα Όποιος έχει δει κάπου το αποπάνω ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσει! Δουλευα στο Χατζη πριν πολλα χρονια Μόλις έλυσες μια μεγάλη μου μου απορία.. μας είχες ξαναμιλήσει γι' αυτή την εργασία-''αγγαρεία''... αλλά αρνιόσουν πεισματικά να μας πεις μέρος.. Επιτέλους αποκαλύφθηκες! Άιντε με το τσιγκέλι..! 1
Anorymous Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Να ξέρεις ότι ο Χατζής είναι πανάκριβος υπολόγιζε 4 με 5 ευρώ το κομμάτι. 1
tommybertsen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Kι εγώ που νόμιζα τόσα χρόνια πως δεν μου αρέσει το προφιτερόλ.. Να τελικά που μ' αρέσει, απλώς δεν είχα βρει το προφιτερόλ το αυθεντικό! Λες και το 'ξερα ότι έπαιζε παντού προφιτερόλ μούφα Όποιος έχει δει κάπου το αποπάνω ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσει! Μόλις έλυσες μια μεγάλη μου μου απορία.. μας είχες ξαναμιλήσει γι' αυτή την εργασία-''αγγαρεία''... αλλά αρνιόσουν πεισματικά να μας πεις μέρος.. Επιτέλους αποκαλύφθηκες! Άιντε με το τσιγκέλι..! Τοσα χρονια τρως μουφα προφιτερολ και δε το ηξερες, τς τς τς ! Απλα καημο το ειχα ΕΝΑΣ να το δινει οπως ηταν οταν "ανακαλυφθηκε" Φυσικα οπως το τρωμε σημερα υπαρχει απο τα 1900's . Απλα το αναφερω πιο πανω , επειδη ολοι το'χουν για "σπεσιαλιτε" Χαχα ναι , ειχα πει οτι δουλευα σε γνωστη αλυσιδα Ωραια ηταν να δουλευεις χριστουγεννα μεσα στα μελομακαρονα Να ξέρεις ότι ο Χατζής είναι πανάκριβος υπολόγιζε 4 με 5 ευρώ το κομμάτι. Η τιμη κλασικα , αλλαζει αν κατσεις στο τραπεζι. Παλια το ενα κομματι χανουμ μπουρεκ κοστιζε 2.45€. Οταν καθοσουν , το πληρωνες 3.20€. Το εκμεκ καιμακι κανει οσο λες παντως (γυρω στα 4.5€ εκανε στο τραπεζι). Σουπερ πανακριβα, τοτε πολυ ποιοτικα, πλεον δεν εχω ιδεα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις