Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα γλυκάκι για να γιορτάσουμε τα γενέθλια.

Το προφιτερόλ είναι σπεσιαλιτέ του μαγαζιού

20170219_003229.jpg

Πολύχρονος! Αν παιχτεί και καμία τουρτιτσα αργοτερα, εμείς θα περιμενουμε.. ;)

Δημοσ.

Happy Birthday to you!!

Κολαση φαινεται το προφιτερολ, τελεια επιλογη ;)

Thanks a lot dear :-)

Αυτό το προφιτερόλ είναι ο λόγος που το γύρισα στο fitness (λέμε τώρα..) καθώς το τιμούσα συχνά.

Στο εν λόγω μαγαζί υπήρχε προσφορά που συνδύαζες καφέ με γλυκό στα 4 ευρώ.

Πολύχρονος! Αν παιχτεί και καμία τουρτιτσα αργοτερα, εμείς θα περιμενουμε.. ;)

Υπήρξε και τούρτα στο σπίτι, αλλά εξαφανίστηκε :-D

Δημοσ.

Ένα γλυκάκι για να γιορτάσουμε τα γενέθλια.

Το προφιτερόλ είναι σπεσιαλιτέ του μαγαζιού

attachicon.gif20170219_003229.jpg

Bλέποντας αυτό κι επειδή όλοι εδώ είστε καλοφαγάδες, να ρωτήσω αν κάποιος έχει φάει τελευταία από κάποιο ζαχαροπλαστείο, ωραίο εκμέκ κανταϊφι, να μου πει από πού, γιατί ψάχνω καιρό;

Δημοσ.

Εχει ο χατζης "Εκμεκ Καταιφι" ? Δουλευα στο Χατζη πριν πολλα χρονια (2005 στη Θεσσαλονικη και για 1.5 χρονο). Ειχε εκμεκ , αλλα οχι καταιφι, ειχε την σιροπιασμενη πιτα, στην οποια εβαζες το οριτζιναλ καιμακι απο βουβαλισιο γαλα πανω, και ηταν σουπερ. Εχω ακουσει οτι τα'χει χαλασει ολα πλεον. 

• Like 2
Δημοσ.

Χαρα και Χατζης απο μενα.

Χαρα στα Ανω Πατησια και Χατζης στο Συνταγμα.

Της χαράς δε μου άρεσε ιδιαίτερα, δεν ήταν ακριβώς εκμέκ, ήταν και πολύ μικρή ποσότητα, θα δοκιμάσω του Χατζή, ευχαριστώ!

Edit : Αν και τώρα που το βλέπω, μάλλον δε θα το τιμήσω, δε μοιάζει καθόλου και αυτό με κανονικό εκμέκ-κανταίφι, έχει καϊμάκι από πάνω, σε σιροπιασμένη πίτα, όπως λέει κι ο tommy. ( H φωτό είναι από το site του)

%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%B5%CE%BA-%CE%BA%CE

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος πως ειχε εκμεκ καταιφι. Ενδεχεται να περασω αυριο απο κει, αν ειναι θα ρωτησω στανταρ :)

• Like 1
Δημοσ.

Της χαράς δε μου άρεσε ιδιαίτερα, δεν ήταν ακριβώς εκμέκ, ήταν και πολύ μικρή ποσότητα, θα δοκιμάσω του Χατζή, ευχαριστώ!

Edit : Αν και τώρα που το βλέπω, μάλλον δε θα το τιμήσω, δε μοιάζει καθόλου και αυτό με κανονικό εκμέκ-κανταίφι, έχει καϊμάκι από πάνω, σε σιροπιασμένη πίτα, όπως λέει κι ο tommy. ( H φωτό είναι από το site του)

%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%B5%CE%BA-%CE%BA%CE

Aυτο πουλουσα κι εγω (στο κεντρο της φωτο) ομως εδω στη φωτο τους, φαινεται να εχει υπολειματα απο καταιφι... Δε ξερω τι φαση παιζει πλεον. 

Το οριτζιναλ εκμεκ ηταν σκετο, και λιγο πιο λεπτο απο αυτο που απεικονιζεται, μουρλια με το καιμακι απο πανω (το καιμακι ηταν optional)

Δημοσ.

Παντως, ενα , ΕΝΑ μαγαζι να κανει ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ προφιτερολ , δεν εχω δει.

Profiteroles_-_Chimmys_Bakery,_Richmond.

Ο,τι πιο κοντινο στο οριτζιναλ ^^

Kι εγώ που νόμιζα τόσα χρόνια πως δεν μου αρέσει το προφιτερόλ.. Να τελικά που μ' αρέσει, απλώς δεν είχα βρει το προφιτερόλ το αυθεντικό! Λες και το 'ξερα ότι έπαιζε παντού προφιτερόλ μούφα d015.gif

Όποιος έχει δει κάπου το αποπάνω ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσει!

Δουλευα στο Χατζη πριν πολλα χρονια 

Μόλις έλυσες μια μεγάλη μου μου απορία.. μας είχες ξαναμιλήσει γι' αυτή την εργασία-''αγγαρεία''... d015.gif  αλλά αρνιόσουν πεισματικά να μας πεις μέρος.. :ph34r:  Επιτέλους αποκαλύφθηκες! Άιντε με το τσιγκέλι..! d015.gif

• Like 1
Δημοσ.

Kι εγώ που νόμιζα τόσα χρόνια πως δεν μου αρέσει το προφιτερόλ.. Να τελικά που μ' αρέσει, απλώς δεν είχα βρει το προφιτερόλ το αυθεντικό! Λες και το 'ξερα ότι έπαιζε παντού προφιτερόλ μούφα d015.gif

Όποιος έχει δει κάπου το αποπάνω ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσει!

Μόλις έλυσες μια μεγάλη μου μου απορία.. μας είχες ξαναμιλήσει γι' αυτή την εργασία-''αγγαρεία''... d015.gif  αλλά αρνιόσουν πεισματικά να μας πεις μέρος.. :ph34r:  Επιτέλους αποκαλύφθηκες! Άιντε με το τσιγκέλι..! d015.gif

Τοσα χρονια τρως μουφα προφιτερολ και δε το ηξερες, τς τς τς :P ! Απλα καημο το ειχα ΕΝΑΣ να το δινει οπως ηταν οταν "ανακαλυφθηκε"  :P Φυσικα οπως το τρωμε σημερα υπαρχει απο τα 1900's . Απλα το αναφερω πιο πανω , επειδη ολοι το'χουν για "σπεσιαλιτε"  :rolleyes:

Χαχα ναι , ειχα πει οτι δουλευα σε γνωστη αλυσιδα  :devil: Ωραια ηταν να δουλευεις χριστουγεννα μεσα στα μελομακαρονα :P 

Να ξέρεις ότι ο Χατζής είναι πανάκριβος υπολόγιζε 4 με 5 ευρώ το κομμάτι.

Η τιμη κλασικα , αλλαζει αν κατσεις στο τραπεζι. Παλια το ενα κομματι χανουμ μπουρεκ κοστιζε 2.45€. Οταν καθοσουν , το πληρωνες 3.20€.

Το εκμεκ καιμακι κανει οσο λες παντως (γυρω στα 4.5€ εκανε στο τραπεζι). Σουπερ πανακριβα, τοτε πολυ ποιοτικα, πλεον δεν εχω ιδεα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...