margaritagr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δε συμφωνώ για την ποιότητα , όσες φορές πήγαμε μείναμε πολυ ευχαριστημένοι. Οσο για το κόστος ναι δεν ειναι οικονομικό, ειναι τσιμπημένο, θες σίγουρα 30€ για να φας καλα (το άτομο) αλλα αυτο δεν ειναι αρνητικό απο τη στιγμη που συμβαδίζει με το χώρο το σέρβις και τη γεύση. Ντάξει γνώμες! Έχω δει κατι τρομερές φωτο απο κρέπες και βάφλες , σ ενα μαγαζί στην Αργύρουπόλη, Ritrovo. Έχει παει κανεις απο εδώ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δε συμφωνώ για την ποιότητα , όσες φορές πήγαμε μείναμε πολυ ευχαριστημένοι. Οσο για το κόστος ναι δεν ειναι οικονομικό, ειναι τσιμπημένο, θες σίγουρα 30€ για να φας καλα (το άτομο) αλλα αυτο δεν ειναι αρνητικό απο τη στιγμη που συμβαδίζει με το χώρο το σέρβις και τη γεύση. Ντάξει γνώμες! Έχω δει κατι τρομερές φωτο απο κρέπες και βάφλες , σ ενα μαγαζί στην Αργύρουπόλη, Ritrovo. Έχει παει κανεις απο εδώ; χωρος - σερβις αψογο αλλα οχι 2 αντρες να θελουμε 80κατι για να χορτασουμε. ριτροβο, μετρια πιτσα - για τα αλλα δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεις φωτο στο FB απο γλυκές κρέπες-βάφλες θα πάθεις (αν σ αρέσουν αυτού του είδους τα γλυκά). Εγώ που αγαπώ κρέπα-βαφλα , τις κοίταγα κι έλιωνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Πολύ μπλαμπλά, λίγα κρέατα βλέπω για Τσικνοπέμπτη ρε παιδιά......................... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ε το βράδυ ρε. Πήρα τη σουβλακερί μας, θα χει σήμερα έξτρα κοκορέτσι και κοντοσούβλι χοιρινό + κοτοπουλο. Ειμαι σ ενα διλημμα μεταξύ των δυο ζώων γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Από καντίνες ναι, τοπ Μιχαλακοπούλου. Από βρώμικο σε μαγαζί ψηφίζω Γιατρό. Φίλοι μου έχουν πει για ενα βρώμικο στην Χαμοστέρνας.Το θεωρούν από τις τοπ καντίνες. Δεν το έχω δοκιμάσει για να αξιολογήσω τα λεγόμενά τους. Έχω σταματήσει να τρώω τέτοιου τύπου σαβούρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεις φωτο στο FB απο γλυκές κρέπες-βάφλες θα πάθεις (αν σ αρέσουν αυτού του είδους τα γλυκά). Εγώ που αγαπώ κρέπα-βαφλα , τις κοίταγα κι έλιωνα Πολλές φορές.. Έχω ανεβάσει και φώτο πιο παλιά (αν την βρω θα την ξανανεβασω) Στα του μαγαζιού υπάρχει καιρό απλά έριξαν χρήμα στο Facebook ads και γίνεται χαμός, σε σημείο να περιμένεις κιόλας. Αλλά το burger waffle αξίζει :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ωχ εχει αναμονη κ αυτο; βλακεια αλλα εχω ψηθει πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ωχ εχει αναμονη κ αυτο; βλακεια αλλα εχω ψηθει πολυ. Καλά μην φανταστείς.. Άντε να έχω περιμένει το περισσότερο κανα 15 λεπτό αλλά πάντα πάω αργά(μετά τις 11+) οπότε δεν ξέρω τι παίζει νωρίς. Sorry για το off topic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ένα γλυκάκι για να γιορτάσουμε τα γενέθλια. Το προφιτερόλ είναι σπεσιαλιτέ του μαγαζιού 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Happy Birthday to you!! Κολαση φαινεται το προφιτερολ, τελεια επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Φαινεται ωραιο. Παντως, ενα , ΕΝΑ μαγαζι να κανει ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ προφιτερολ , δεν εχω δει. Ο,τι πιο κοντινο στο οριτζιναλ ^^ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Χτες έπαιξαν μπυριτσες, κροκέτες με κατσικίσιο τυρί , ποικιλία (λουκάνικακια, χοιρινό, φτερούγες, Σπρίνγκ ρολς, μοτσαρέλα στικς, onion rings) , nachos cheddar , και ενα πιάτο με ψητά λαχανικά και τσιπς γλυκοπατατας 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ah, James Joyce, αυτά είναι. Βελτιώθηκε καθόλου το φαΐ; Γιατί τις τελευταίες φορές που πήγα είχε πέσει κάπως η ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Mollys Malone Γλυφάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις