mclein Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Θέλω κι εγώ να φάω εκεί! [<3 αγαπώ λαχαναγορά] Για πείτε και τί τιμές παίζουν στο Uberness. Τιμές βρώμικου ή ... γκουρμεδιάς; λιγο πιο ακριβα. 20€ με 30€ για 2 ατομα. εδιτ - με προλαβε ο φωτ.
*nenya* Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Χμμμμ ok λοιπόν, αυτό δεν είναι βρώμικο με τις τιμές που λέτε [βρώμικο πχ είναι το Καρότσι του Γιατρού στο Μοναστηράκι, που τουλάχιστον έχει και τις τιμές που αναλογούν σ'αυτή την κατηγορία].Είπα να το ψάξω λίγο ακόμα για το Uberness...πολλές αρνητικές κρητικές σε tripadvisor & ask4food :/ Τουλάχιστον σε κάτι φωτό που είδα ο χώρος φαίνεται ταιριαστός με το περιβάλλον της λαχαναγοράς, δλδ ο σεφ δεν επέλεξε να δώσει extravagant decor στο μαγαζί του.
mclein Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Χμμμμ ok λοιπόν, αυτό δεν είναι βρώμικο με τις τιμές που λέτε [βρώμικο πχ είναι το Καρότσι του Γιατρού στο Μοναστηράκι, που τουλάχιστον έχει και τις τιμές που αναλογούν σ'αυτή την κατηγορία]. Είπα να το ψάξω λίγο ακόμα για το Uberness...πολλές αρνητικές κρητικές σε tripadvisor & ask4food :/ Τουλάχιστον σε κάτι φωτό που είδα ο χώρος φαίνεται ταιριαστός με το περιβάλλον της λαχαναγοράς, δλδ ο σεφ δεν επέλεξε να δώσει extravagant decor στο μαγαζί του. καλα επειδη εχει ντεκορ οτι πιο φτηνο γινεται & πουλαει χοτ ντογκ μαζι με κοτοπουλακι κ κεφτεδες δεν ονομαζεται βρωμικο. ουτε επειδη εχει καλη τηγανιτη πατατα πρεπει να την πουλαει 50€. βρωμικο λεμε στην μιχαλακοπουλου, στη συγγρου, στην καντινα που εκλεισε στη μαβιλη κλπ στεκια. μαγαζι + βρωμικο, δυσκολα παει σαν ορος. 3
*nenya* Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Από καντίνες ναι, τοπ Μιχαλακοπούλου. Από βρώμικο σε μαγαζί ψηφίζω Γιατρό.
tommybertsen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν εχετε φαει απο την "Καντινα του Μαυρου" στην Σταυρουπολη (Θεσσαλονικη), δε ξερετε τι εστι βρωμικο... Επισης απο τον Κατερινιωτη (μαγαζι). Παιζει να ξεπερνανε και οι 2 ολα τα βρωμικα της Αθηνας ταυτοχρονα Τον τελευταιο επειδη τον κλεινανε κατ'εξακολουθηση, εκανε ανακαινιση και εγινε λιγοτερο βρωμικος Βεβαια στη θεωρια ολα αυτα, γιατι δεν εχω φαει πουθενα στην Αθηνα, οποτε ολο και καμμια βρωμοτρυπα θα υπαρχει
Speculoos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Πριν από 10+ χρόνια (βάλε 15 όταν ήμουν 18-20...) έτρωγα που και που από τον "Νικ" δίπλα στο αμαξοστάσιο των αστικών στον Βοτανικό. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, έχει πεθάνει, έχει κάνει ανακαίνιση, αλλά ήταν από τους ορισμούς του βρωμομάγαζου, από το ντεκόρ, το φιζίκ του καταστηματάρχη μέχρι τον τρόπο που έφτιαχνε τα σάντουιτς και ότι την κέτσαπ την φύλαγε σε μπουκάλι Τρύλετ (τρύλετ! που μόνο στην κουζίνα της γιαγιάς μου που είχε στοκάρει από τη δεκαετία του 80 είχα δει) και την μουστάρδα σε συλλεκτικά αρχαίο μπουκάλι Άβα. 2
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Πριν από 10+ χρόνια (βάλε 15 όταν ήμουν 18-20...) έτρωγα που και που από τον "Νικ" δίπλα στο αμαξοστάσιο των αστικών στον Βοτανικό. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, έχει πεθάνει, έχει κάνει ανακαίνιση, αλλά ήταν από τους ορισμούς του βρωμομάγαζου, από το ντεκόρ, το φιζίκ του καταστηματάρχη μέχρι τον τρόπο που έφτιαχνε τα σάντουιτς και ότι την κέτσαπ την φύλαγε σε μπουκάλι Τρύλετ (τρύλετ! που μόνο στην κουζίνα της γιαγιάς μου που είχε στοκάρει από τη δεκαετία του 80 είχα δει) και την μουστάρδα σε συλλεκτικά αρχαίο μπουκάλι Άβα. Άνετα το πουλάει για γκουρμέ κανένα «εναλλακτικό» μαγαζί! 2
tommybertsen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Τρυλετ λέει χαχαχαχαχααχχααχαχαχαα πεθαίνω σε λέω 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 ^Σε συνδυαστική έξοδο τσικνοβαλεντίνου ήταν αυτό;
*nenya* Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 ^ Ρε συ καλή ιδέα αυτό που λες! Αλλά τα έφαγα χωριστά τελικά
margaritagr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Απ όταν άνοιξε αυτο το μαγαζί του καλλιδη μου "βρωμισε" το πράγμα. Πήγε να πουλήσει στους ιθαγενείς το και καλα "παραδοσιακό" βρωμικο σε επιτηδευμένο cult σκηνικό , με αυξημένες του ανταγωνισμού τιμές. Απο γνωστούς που πήγαν και απ αυτά που διαβάζω οι κριτικές ειναι απο κακές έως μέτριες. Η γεύση και η ποιότητα δεν έχουν κατι διαφορετικό απο τις κλασικές καντίνες, όποτε δεν αξίζει ουτε το hype ουτε τα παραπάνω χρήματα. 1000 φορές να πάω να φάω κλασικό βρωμικο σε μια απο τις γνωστές καντίνες. Ο καθένας στο είδος του, και το είδος του συγκεκριμένου σεφ ειναι το Άνετον το οποίο ειναι πολυ καλο μαγαζί με εξαιρετική κουζίνα. Εκει μάλιστα. Τα υπόλοιπα ας τ αφήσει για τη Μιχαλακοπούλου 3
Fotis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Απ όταν άνοιξε αυτο το μαγαζί του καλλιδη μου "βρωμισε" το πράγμα. Πήγε να πουλήσει στους ιθαγενείς το και καλα "παραδοσιακό" βρωμικο σε επιτηδευμένο cult σκηνικό , με αυξημένες του ανταγωνισμού τιμές. Απο γνωστούς που πήγαν και απ αυτά που διαβάζω οι κριτικές ειναι απο κακές έως μέτριες. Η γεύση και η ποιότητα δεν έχουν κατι διαφορετικό απο τις κλασικές καντίνες, όποτε δεν αξίζει ουτε το hype ουτε τα παραπάνω χρήματα. 1000 φορές να πάω να φάω κλασικό βρωμικο σε μια απο τις γνωστές καντίνες. Ο καθένας στο είδος του, και το είδος του συγκεκριμένου σεφ ειναι το Άνετον το οποίο ειναι πολυ καλο μαγαζί με εξαιρετική κουζίνα. Εκει μάλιστα. Τα υπόλοιπα ας τ αφήσει για τη Μιχαλακοπούλου Εμεις το Ανετον ουτε στις ταινιες δεν το εχουμε δει ... 2
margaritagr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ρε αλήθεια θα πέσει φωτιά να σε κάψει και θα τη πάθουμε ολοι μαζί 1
mclein Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ο καθένας στο είδος του, και το είδος του συγκεκριμένου σεφ ειναι το Άνετον το οποίο ειναι πολυ καλο μαγαζί με εξαιρετική κουζίνα. πολυ ακριβο για το τιποτα. κατι κατεψυγμενα στηθακια κοτοπουλου ακομη τα θυμαμαι. ωραιος χωρος μεν αλλα το φαγητο πολυ ακριβο για τη μεση κατηγορια. πουλ μουρ φαση. γκομενακι ριχνει καποιος ανετα μετα απο κερασμα. νομιζω οβερολ ο τυπος ειναι μετριος κ η πολλη διαφημιση τον σπρωχνει για κατι που δεν ειναι...IMHO 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις