Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω κι εγώ να φάω εκεί!

[<3 αγαπώ λαχαναγορά]

Για πείτε και τί τιμές παίζουν στο Uberness. Τιμές βρώμικου ή ... γκουρμεδιάς;

 

λιγο πιο ακριβα. 20€ με 30€ για 2 ατομα. 

 

εδιτ - με προλαβε ο φωτ.

  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμμμ ok λοιπόν, αυτό δεν είναι βρώμικο με τις τιμές που λέτε [βρώμικο πχ είναι το Καρότσι του Γιατρού στο Μοναστηράκι, που τουλάχιστον έχει και τις τιμές που αναλογούν σ'αυτή την κατηγορία].
Είπα να το ψάξω λίγο ακόμα για το Uberness...πολλές αρνητικές κρητικές σε tripadvisor & ask4food :/

Τουλάχιστον σε κάτι φωτό που είδα ο χώρος φαίνεται ταιριαστός με το περιβάλλον της λαχαναγοράς, δλδ ο σεφ δεν επέλεξε να δώσει extravagant decor στο μαγαζί του.

Δημοσ.

Χμμμμ ok λοιπόν, αυτό δεν είναι βρώμικο με τις τιμές που λέτε [βρώμικο πχ είναι το Καρότσι του Γιατρού στο Μοναστηράκι, που τουλάχιστον έχει και τις τιμές που αναλογούν σ'αυτή την κατηγορία].

Είπα να το ψάξω λίγο ακόμα για το Uberness...πολλές αρνητικές κρητικές σε tripadvisor & ask4food :/

Τουλάχιστον σε κάτι φωτό που είδα ο χώρος φαίνεται ταιριαστός με το περιβάλλον της λαχαναγοράς, δλδ ο σεφ δεν επέλεξε να δώσει extravagant decor στο μαγαζί του.

 

καλα επειδη εχει ντεκορ οτι πιο φτηνο γινεται & πουλαει χοτ ντογκ μαζι με κοτοπουλακι κ κεφτεδες δεν ονομαζεται βρωμικο.

ουτε επειδη εχει καλη τηγανιτη πατατα πρεπει να την πουλαει 50€.

 

βρωμικο λεμε στην μιχαλακοπουλου, στη συγγρου, στην καντινα που εκλεισε στη μαβιλη κλπ στεκια.

 

μαγαζι + βρωμικο, δυσκολα παει σαν ορος.

  • Like 3
Δημοσ.

Αν δεν εχετε φαει απο την "Καντινα του Μαυρου" στην Σταυρουπολη (Θεσσαλονικη), δε ξερετε τι εστι βρωμικο... Επισης απο τον Κατερινιωτη (μαγαζι). Παιζει να ξεπερνανε και οι 2 ολα τα βρωμικα της Αθηνας ταυτοχρονα :P 

Τον τελευταιο επειδη τον κλεινανε κατ'εξακολουθηση, εκανε ανακαινιση και εγινε λιγοτερο βρωμικος :P 

 

Βεβαια στη θεωρια ολα αυτα, γιατι δεν εχω φαει πουθενα στην Αθηνα, οποτε ολο και καμμια βρωμοτρυπα θα υπαρχει :D 

Δημοσ.

Πριν από 10+ χρόνια (βάλε 15 όταν ήμουν 18-20...) έτρωγα που και που από τον "Νικ" δίπλα στο αμαξοστάσιο των αστικών στον Βοτανικό. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, έχει πεθάνει, έχει κάνει ανακαίνιση, αλλά ήταν από τους ορισμούς του βρωμομάγαζου, από το ντεκόρ, το φιζίκ του καταστηματάρχη μέχρι τον τρόπο που έφτιαχνε τα σάντουιτς και ότι την κέτσαπ την φύλαγε σε μπουκάλι Τρύλετ (τρύλετ! που μόνο στην κουζίνα της γιαγιάς μου που είχε στοκάρει από τη δεκαετία του 80 είχα δει) και την μουστάρδα σε συλλεκτικά αρχαίο μπουκάλι Άβα.

  • Like 2
Δημοσ.

Πριν από 10+ χρόνια (βάλε 15 όταν ήμουν 18-20...) έτρωγα που και που από τον "Νικ" δίπλα στο αμαξοστάσιο των αστικών στον Βοτανικό. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, έχει πεθάνει, έχει κάνει ανακαίνιση, αλλά ήταν από τους ορισμούς του βρωμομάγαζου, από το ντεκόρ, το φιζίκ του καταστηματάρχη μέχρι τον τρόπο που έφτιαχνε τα σάντουιτς και ότι την κέτσαπ την φύλαγε σε μπουκάλι Τρύλετ (τρύλετ! που μόνο στην κουζίνα της γιαγιάς μου που είχε στοκάρει από τη δεκαετία του 80 είχα δει) και την μουστάρδα σε συλλεκτικά αρχαίο μπουκάλι Άβα.

Άνετα το πουλάει για γκουρμέ κανένα «εναλλακτικό» μαγαζί! :D

  • Like 2
Δημοσ.

^Σε συνδυαστική έξοδο τσικνοβαλεντίνου ήταν αυτό;

Δημοσ.

Απ όταν άνοιξε αυτο το μαγαζί του καλλιδη μου "βρωμισε" το πράγμα. Πήγε να πουλήσει στους ιθαγενείς το και καλα "παραδοσιακό" βρωμικο σε επιτηδευμένο cult σκηνικό , με αυξημένες του ανταγωνισμού τιμές. Απο γνωστούς που πήγαν και απ αυτά που διαβάζω οι κριτικές ειναι απο κακές έως μέτριες.

Η γεύση και η ποιότητα δεν έχουν κατι διαφορετικό απο τις κλασικές καντίνες, όποτε δεν αξίζει ουτε το hype ουτε τα παραπάνω χρήματα.

1000 φορές να πάω να φάω κλασικό βρωμικο σε μια απο τις γνωστές καντίνες.

 

Ο καθένας στο είδος του, και το είδος του συγκεκριμένου σεφ ειναι το Άνετον το οποίο ειναι πολυ καλο μαγαζί με εξαιρετική κουζίνα. Εκει μάλιστα. Τα υπόλοιπα ας τ αφήσει για τη Μιχαλακοπούλου

  • Like 3
Δημοσ.

Απ όταν άνοιξε αυτο το μαγαζί του καλλιδη μου "βρωμισε" το πράγμα. Πήγε να πουλήσει στους ιθαγενείς το και καλα "παραδοσιακό" βρωμικο σε επιτηδευμένο cult σκηνικό , με αυξημένες του ανταγωνισμού τιμές. Απο γνωστούς που πήγαν και απ αυτά που διαβάζω οι κριτικές ειναι απο κακές έως μέτριες.

Η γεύση και η ποιότητα δεν έχουν κατι διαφορετικό απο τις κλασικές καντίνες, όποτε δεν αξίζει ουτε το hype ουτε τα παραπάνω χρήματα.

1000 φορές να πάω να φάω κλασικό βρωμικο σε μια απο τις γνωστές καντίνες.

 

Ο καθένας στο είδος του, και το είδος του συγκεκριμένου σεφ ειναι το Άνετον το οποίο ειναι πολυ καλο μαγαζί με εξαιρετική κουζίνα. Εκει μάλιστα. Τα υπόλοιπα ας τ αφήσει για τη Μιχαλακοπούλου

Εμεις το Ανετον  ουτε στις ταινιες δεν το εχουμε δει ...

  • Like 2
Δημοσ.

Ο καθένας στο είδος του, και το είδος του συγκεκριμένου σεφ ειναι το Άνετον το οποίο ειναι πολυ καλο μαγαζί με εξαιρετική κουζίνα. 

 

πολυ ακριβο για το τιποτα. κατι κατεψυγμενα στηθακια κοτοπουλου ακομη τα θυμαμαι.

ωραιος χωρος μεν αλλα το φαγητο πολυ ακριβο για τη μεση κατηγορια.

πουλ μουρ φαση. γκομενακι ριχνει καποιος ανετα μετα απο κερασμα.

νομιζω οβερολ ο τυπος ειναι μετριος κ η πολλη διαφημιση τον σπρωχνει για κατι που δεν ειναι...IMHO

  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...