GeorgeHellas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Σήμερα το menu έχει homemade crepes με ό,τι γέμιση μας κατεβεί στο κεφάλι. Πήρα πραλίνα φουντουκιού, λευκή σοκολάτα, μαρμελάδα κάστανο, μπισκότα. Έχει και φρούτα στο ψυγείο(για τους άλλους), θαύμα θα είναι! αναμένουμε με ανυπομονησία!!
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Χαχαχα δεν χρειάζεται.. Και έτσι είναι πολύ γλυκιά... Πώς το ζητάς αυτό το πράγμα; Είναι Hong Kong waffle. Έτυχε να το έχουν και εδώ σε ένα μαγαζί. 2
Demetra_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Σήμερα το menu έχει homemade crepes με ό,τι γέμιση μας κατεβεί στο κεφάλι. Πήρα πραλίνα φουντουκιού, λευκή σοκολάτα, μαρμελάδα κάστανο, μπισκότα. Έχει και φρούτα στο ψυγείο(για τους άλλους), θαύμα θα είναι! στείλε μου, αγαπούλα 1
GeorgeHellas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Με έπιασε μια υπογλυκαιμία ξαφνικα και έπεσε παραγγελία για γλυκάκι... Τελικά ήρθαν 2 χαχαχ. Εννοείτε δεν είμαι τόσο βόδι να τα φάω και τα δύο... Θα πεθάνω από τη ζάχαρη.. 8
tommybertsen Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Με έπιασε μια υπογλυκαιμία ξαφνικα και έπεσε παραγγελία για γλυκάκι... Τελικά ήρθαν 2 χαχαχ. Εννοείτε δεν είμαι τόσο βόδι να τα φάω και τα δύο... Θα πεθάνω από τη ζάχαρη.. 20170214_164822-1.jpg Αριστερα ειναι Μιλφειγ; Ελαφρυ ειναι , ανετα τα τρωω και τα 2 1
GeorgeHellas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αριστερα ειναι Μιλφειγ; Ελαφρυ ειναι , ανετα τα τρωω και τα 2 Ναι μιλφειγ και Σοκολατίνα.. Δεν μπορώ λιγονομαι εύκολα... Η άσπρη εξωτερική κρέμα του μιλφειγ είναι πολύ γλυκιά.. 1
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Με έπιασε μια υπογλυκαιμία ξαφνικα και έπεσε παραγγελία για γλυκάκι... Τελικά ήρθαν 2 χαχαχ. Εννοείτε δεν είμαι τόσο βόδι να τα φάω και τα δύο... Θα πεθάνω από τη ζάχαρη.. 20170214_164822-1.jpg Το μιλφέιγ έπρεπε να φας, όχι τη σοκολατίνα! 1
GeorgeHellas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Το μιλφέιγ έπρεπε να φας, όχι τη σοκολατίνα! Τι είπες ζιο;; έτσι έγινε τελικά..! 3
GeorgeHellas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 αν και λίγο καθυστερημένα, γιατί φαγώθηκαν κατά τη διάρκεια του survivor με 3 φίλους, ήρθε η ώρα τους να ποσταριστούν... έχουμε και λέμε(το μαγαζί έχει μόνο κοτόπουλα): 7 μπέργκερ 4 σάντουιτς με μπιφτέκι κοτόπουλο/σουβλάκι κοτόπουλο/γύρο κοτόπουλο 1 κλαμπ πίτα και επιδόρπιο μόλις έφτασα σπίτι, πριν λίγο, την υπόλοιπη σοκολατίνα. Αρκετά πιστεύω για μια μέρα... τώρα πιστεύω είμαι για πραγματική νηστεία 11
Fotis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Uberness Καλιδης ,βρωμικο εξεγευνισμενο kinda 13
mclein Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Uberness Καλιδης ,βρωμικο εξεγευνισμενο kinda δεν εχει λιγο περιεργη γευση το λαδι τους ; ρωταω εσενα γιατι φαινεται να εχεις αποψη & καποια γνωση.. οι φιλοι μου δεν καταλαβαινουν τιποτα λενε αλλα εμενα μου φαινοταν χειροτερο απο τα λιδλ νο νέιμ. 1
*nenya* Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Θέλω κι εγώ να φάω εκεί! [<3 αγαπώ λαχαναγορά] Για πείτε και τί τιμές παίζουν στο Uberness. Τιμές βρώμικου ή ... γκουρμεδιάς;
Fotis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 δεν εχει λιγο περιεργη γευση το λαδι τους ; ρωταω εσενα γιατι φαινεται να εχεις αποψη & καποια γνωση.. οι φιλοι μου δεν καταλαβαινουν τιποτα λενε αλλα εμενα μου φαινοταν χειροτερο απο τα λιδλ νο νέιμ. Αν και εγω εχω θεμα με την "λαδιλα" νομιζω πως ηταν οπως επρεπε για street food δεν με ενοχλησε .Τωρα μπορει να ετυχε οταν πηγες εσυ η' οταν πηγα εγω . Θέλω κι εγώ να φάω εκεί! [<3 αγαπώ λαχαναγορά] Για πείτε και τί τιμές παίζουν στο Uberness. Τιμές βρώμικου ή ... γκουρμεδιάς; Tιμες ναι ειναι ακριβος για την κατηγορια του 7,5 το burger 9 με πατατες και 5.5 το hot dog ,εμεις πληρωσαμε 27. 2 ατομα με σαλατα και 4 κεφτεδες και μπυρα-κοκα . Γευστικα ναι , θα ξαναπαω οχι δεν συγκλονιστικα . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις