veteranos123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Η καρδιά μου νιώθει ένα φτερούγισμα χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Και κατι χτεσινα: 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα μετα απο καιρο.. ψιλοξεχαστηκα... 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα μετα απο καιρο.. ψιλοξεχαστηκα... Ό lemmy είναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Και κατι χτεσινα: 20170205_151120.jpg 20170205_151105.jpg Προτείνω αυτοί στα ψητοπωλεία που βάζουν μαρούλι στο τυλιχτό να βασανιστούν παραδειγματικά προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Papakitou Strikes Back... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μου εστειλε μια γνωστη μου αυτο (Ισπανια) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Φανταστικό! (δεν βλέπω τίποτα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μου εστειλε μια γνωστη μου αυτο (Ισπανια) ti θα γινει ρε μλκ spect με τις φωτο? η θα ειναι μικρη η' πλαγια η' δεν θα βγαζει τιποτα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα την εμφανιζει κανονικαμ ρε! Τον παιζει το φορoυμ δες τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 5€ Δε νομίζω ότι μπορείς να το βρεις κάπου με 5€ αυτό! Μου εστειλε μια γνωστη μου αυτο (Ισπανια) Σου έστειλε την εικόνα ή την πίτσα (λέει και telepizza και μπερδεύει! ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ζιο δυστυχώς μονο φωτογραφια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Τelepizza είναι για την Ισπανία το αντίστοιχο μέσες άκρες της pizza fan στην Ελλάδα. Σήμερα ανακοίνωσαν την πίτσα κιτ κατ με αφορμή του αγίου Βαλεντίνου την επόμενη βδομάδα. Πάντως για να λέμε και την αλήθεια -γιατί εμείς εδώ κάνουμε ρεπορτάζ- το μεγάλο πρόβλημα που έχει αυτή η πίτσα είναι φυσικά η μεταφορά. Κάποιοι Ισπανοί παρήγγειλαν ήδη μια κιτ κατ πίτσα και ανοίξτε το σπόιλερ για το αποτέλεσμα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Γενικα εγω ειμαι κατα της παραγγελιας φαγητων γιατι δεν ερχονται ποτε οπως πρεπει και μεσα στο κουτι παπαριαζουν! Μονο Αμεση καταναλωση 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 πεθαίνω....ζυμαράκι πίτσας με nutella Τoxo, ντύσου! ετοιμάζω jet πεταγόμαστε spain 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις