defacer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ντρέπομαι γιατί έχω καιρό να συμμετέχω σωστά. Όχι καιρό να φάω φυσικά, απλά δεν είναι εντυπωσιακά στο μάτι τώρα τελευταία. Proceed with caution..... Κλάιν μάιν. Και γω τόσο ήμουν στο λύκειο. αχ Una πόσο χαίρομαι όταν βλέπω το μαμ σου. κανενός δεν συγκρίνεται με το δικό σου Μπαινω με χαρα και πεινα να ανοιξω το σποιλερ του υνα και βλεπω .. τα κιλα του. Η απογοητευση σχηματιστηκε στο προσωπο μου .. Οπότε, συμπερασματικά: Τα κιλά του Una είναι εντυπωσιακά αλλά όχι σε όλο το φάσμα του χωροχρονικού συνεχούς. Του οποίου προκαλείται ρήξη αν σου ζαρώσουν από το κρύο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Το μαμ του Una προκαλεί χαρά και κανένα δε μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Φώτη σόρι αλλά ξέρεις, ο καθένας για το μαμ του λέει ότι γουστάρει. Προσοχή όμως στο σπόιλερ του Una. Πρόκειται για πραγματικό σπόιλερ. Τα κάνει σπόιλ δηλαδή. Γελάστε μη γίνουμε κώλος ε; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 ^ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 ^ Μην βάζεις πιο ευσωμους να γελάνε για να μας ξεγελάσεις... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μαργαρίτα ποσταρε το στο φιτνες.. Πιο αντιφιτ ηταν τα ρεβιθια που έφαγα το μεσημέρι(Επειδή συνοδεύτηκαν από 300gr φέτα) 3 μαγαζιά που πουλάνε βρώμικο έβαλαν λουκέτο μετά από αυτή τη δημοσίευση στο θέμα Πω ρε Μαργαρίτα, σαν εμετός σκύλου μοιάζει Απανωτά χτυπήματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Εννοείς ότι όλα τα πιάτα που έβαλες τα πήρατε 5 ή 6 φορές το καθένα; Πόσα άτομα; (Αποδείξεις δεν κόβει ο Αρίστος; ). Ναι εκτος απο τα πρωτα 6 ατομα ειμασταν .Mas τον εδειξε τον λογαριασμο μονο apo ena smart device Noρμαλ τιμες εχει, αν φας σαν ανθρωπος ,αν φας οπως εμεις ειναι αλλο θεμα . Μαργαριτα αστους να λενε εγω το ετρωγα ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ναι εκτος απο τα πρωτα 6 ατομα ειμασταν .Mas τον εδειξε τον λογαριασμο μονο apo ena smart device Noρμαλ τιμες εχει, αν φας σαν ανθρωπος ,αν φας οπως εμεις ειναι αλλο θεμα . για το κρεας που προσφερει -ποιοτητα-, αρκετα καλες οι τιμες θα ελεγα. οσο κι αν φαει καποιος !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Στο πνεύμα της Μαργαρίτας κι εγώ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 χαχχαχα για σπασιμο δεν εβαλα το cheat του σαββατοκυριακου, δλδ μια κρεμα λευκη πραλινα- πραλινα μπουένο που παρηγγειλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 χαχχαχα για σπασιμο δεν εβαλα το cheat του σαββατοκυριακου, δλδ μια κρεμα λευκη πραλινα- πραλινα μπουένο που παρηγγειλα κακώς ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 χαχχαχα για σπασιμο δεν εβαλα το cheat του σαββατοκυριακου, δλδ μια κρεμα λευκη πραλινα- πραλινα μπουένο που παρηγγειλα Είσαι σοβαρή τώρα;; Χαχαχα, μην μας τα στερείς αυτά!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 χαχχαχα για σπασιμο δεν εβαλα το cheat του σαββατοκυριακου, δλδ μια κρεμα λευκη πραλινα- πραλινα μπουένο που παρηγγειλα την παραγγειλες ο κοσμος λεει εφαγγαα πισω στο fitness κυρια μου!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 "Παρηγγειλα" επειδη δε την εφτιαξα εγω ρε 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Λυπηθείτε με βρε παιδιά! Δυο σελίδες μου τρέχουν τα σάλια με αυτά που βλέπω. Όχι και τίποτα άλλο, θα βραχυκυκλώσει το laptop και δεν έχω λεφτά για καινούριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μακαρονάδα με σολωμό! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μμμμ εδώ γιωργάκι έκανες λαικ για λίγη κρέμα γάλακτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις