Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Fan, μην στεναχωρηθείς που σε άφησα απ' έξω, δεν είναι ότι δεν σε θέλουμε στην οικογένεια, απλώς εσύ μπορείς να έρχεσαι να μας βλέπεις όποτε θέλεις. Ξέρεις πόσο σε αγαπάω.  :wub: Και σταματώ το οφφ.

ΥΓ: Mau, respect για το doughnut!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν και δεν σκεφτόμουν φωτογραφία από τη ζυγαριά, μέσα έπεσα! Ήταν αναμενόμενη εξέλιξη, πιστεύω, επίσημα σας φθονώ, αγαπητέ!

ναι λες και συ υπερ-ζυγίζεις ... 

μια σταλιά άνθρωπος 

Αν και δεν σκεφτόμουν φωτογραφία από τη ζυγαριά, μέσα έπεσα! Ήταν αναμενόμενη εξέλιξη, πιστεύω, επίσημα σας φθονώ, αγαπητέ!

Έλα κι εσύ, zio10, αρκεί να ακούς μουσική σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ηχομόνωση.  :P

Βάζω ακουστικά, μη ξοδεύεστε! :P

Μια ψωροπιτσα Mamma Roma που εφαγα στα πεταχτα

και κατι πιο ποιοτικο για βραδυ

Ξέρεις ότι οι περισσότεροι εδώ την πίτσα θα προτιμούσαν ε;

Ξέρεις ότι οι περισσότεροι εδώ την πίτσα θα προτιμούσαν ε;

Εννοείται , ακομη και αυτήν την κατεψυγμένη την φτηνιάρα, πίτσα να ειναι και ότι ναναι  !!

ristorante-pizza-mozzarella-pizza-und-sn

Πάω που λες φίλε ζιο στο σ.μαρκετ σήμερα, λέω θα ξεκινήσω διατροφή και εκεί που ψάχνω να βρω τα ασπράδια μου πέφτει το ματι μου στο ψυγείο ..

Την βλέπω / με βλέπει .. Μου κλείνει σαγηνευτικά το ματι .. Ε, αυτό ήταν.. δεν άντεξα και να το αποτέλεσμα ..

post-282658-0-30101600-1486065342_thumb.jpg

• Like 7

Εννοείται , ακομη και αυτήν την κατεψυγμένη την φτηνιάρα, πίτσα να ειναι και ότι ναναι  !!

ristorante-pizza-mozzarella-pizza-und-sn

Πάω που λες φίλε ζιο στο σ.μαρκετ σήμερα, λέω θα ξεκινήσω διατροφή και εκεί που ψάχνω να βρω τα ασπράδια μου πέφτει το ματι μου στο ψυγείο ..

Την βλέπω / με βλέπει .. Μου κλείνει σαγηνευτικά το ματι .. Ε, αυτό ήταν.. δεν άντεξα και να το αποτέλεσμα ..

Να ξεκινήσεις διατροφή;! Είχες σταματήσει δηλαδή; :)

(Ωραία φαίνεται, αλλά σα να ψήνει λίγο πιο πολύ από τη μια μεριά ο φούρνος σου; :P ).

• Like 1

Να ξεκινήσεις διατροφή;! Είχες σταματήσει δηλαδή; :)

(Ωραία φαίνεται, αλλά σα να ψήνει λίγο πιο πολύ από τη μια μεριά ο φούρνος σου; :P ).

Ναι μπόμπα ήταν! Έβαλα και τις δυο στον φούρνο, αυτή την στρίμωξα πίσω πίσω κ άρπαξε λιγάκι, δεν με χάλασε καθόλου βέβαια :-)
  • Like 1

οχι εχει σουσαδικο απεναντι απο το σπιτι μου :D ζω το ονειρο.

Και που μένεις είπαμε ; 

Αυτό το σο τσικου μπάι σάκε τι λέει ; 

πόσο κόστισαν; 

Και που μένεις είπαμε ; 

Αυτό το σο τσικου μπάι σάκε τι λέει ; 

πόσο κόστισαν; 

οχι στην Ελλαδα. το σακε μου αρεσε αλλα επειδη δεν εχω ξαναπιει δεν ξερω αν ηταν καλο η οχι για σακε. κοστιζει 5 ευρω αυτο το μικρο μπουκαλακι.

οχι στην Ελλαδα. το σακε μου αρεσε αλλα επειδη δεν εχω ξαναπιει δεν ξερω αν ηταν καλο η οχι για σακε. κοστιζει 5 ευρω αυτο το μικρο μπουκαλακι.

Πόσα ml είναι το μπουκαλάκι;

Πίτσα της προκοπής ποια σ/μ έχουν;

Κατι πιτσακια απο τα lidl ειναι πολυ αξιολογα,που εχει μεσα 12 (με ham)

Εχει και κατι αλλες πιτσες που βγαινουν νμζ κατω απο 3€ οι 3 αλλα θελει να βαζεις υλικα (extra τυρι+οτι προτιμας) για να ειναι καλες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...