Strategos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το κρουασάν ειναι έπος και κάτα 95% μπαγιάτικο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 και κάτα 95% μπαγιάτικο...Ναι γιατί δεν έχουν κατανάλωση lol~~~~ Φώτη νομισματοκοπείο είναι! 24ώρα, αυτό στην Συγγρού που πάω εγώ είναι μέρα νύχτα γεμάτο εδώ και 15/20 χρόνια που έχει ανοίξει, από της 12 την νύχτα μέχρι τις 7 το πρωί μπορεί να μην βρίσκεις να Καθίσεις! Απλά το περιβάλλον είναι λίγο περίεργο, άλλοι το μισούν και άλλοι το λατρεύουν, μπορεί να βρεις μέσα τον οποιοδήποτε, από τον Αλβανό παρκαδόρο μέχρι το πρώτο όνομα πίστα, λουλούδουδες ,σερβιτόροι, στριπτιτζουδες, μπράβοι, καλλιτέχνες τα πάντα όλα εκεί! Μαργαρίτα το κρουασάν του όντως τα σπάει, με γέμιση ανάμικτη σοκολάτα και φράουλα δεν υπάρχει! Νένυ στην Συγγρού πήγαινε, καμία σχέση με του παγκρατίου το οποίο είναι φόλα! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 τα τυχερα της εργασιας ~! Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω κλειδαράς Τελικά αυτή η δουλειά σου ανοίγει πραγματικά όλες τις πόρτες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω κλειδαράς Τελικά αυτή η δουλειά σου ανοίγει πραγματικά όλες τις πόρτες όταν μεγαλώσω θέλω να είμαι συνταξιούχος @Φώτης13, μην πας για μακαρονια στο ciao. γενικά δε νομίζω οτι θα περασεις καλα με βαση αυτα που εχω δει να τρως. η πιτσα ειναι όντως καλη γιατι ειναι πολυ λεπτη η ζυμη κ τα υλικα φρεσκα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Κλείνοντας συνοψίζουμε, το να πας να φας στο τσιαο σαν άνθρωπος, ανθρώπινες ώρες φυσικά και δεν ενδείκνυται ούτε το έχω κάνει ποτέ, το να πεινάς μετά από έξοδο όμως στις 5/6 το πρωί και να θες να πας κάπου να φας ~σχετικά καθαρό φαΐ~ και που να έχει σίγουρα πολύ και χαβαλέ κόσμο τότε το τσιαο είναι μονόδρομος! Of topic end Edit για Νένυ Φόλα εννοώ πως παρόλο που υποτίθεται ότι τα φαγητά θα πρέπει να είναι ίδια, αυτά στην Συγγρού είναι πολύ πιο νόστιμα παίζει τον ρόλο του κ ο σεφ πέρα από τα υλικά! Επίσης ο χώρος καμιά σχέση, στο Παγκράτι δεν μου αρέσει καθόλου δεν μπορώ να κάτσω εκεί μέσα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Νένυ στην Συγγρού πήγαινε, καμία σχέση με του παγκρατίου το οποίο είναι φόλα! Όταν λες φόλα; Τα τελευταία 6 χρόνια που πάω δεν έχω πάθει τίποτα. Αλλά ναι, για μακαρονάδα δεν το προτείνω. Για κρουασάν και πίτσα όμως ΝΑΙΙΙΙΙΙ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 στο Παγκράτι δεν μου αρέσει καθόλου δεν μπορώ να κάτσω εκεί μέσα! H νένυ πάντως δεν πρέπει να έχει τέτοια θέματα, φαΐ αντιφίτ να υπάρχει και κάθεται και στο παγκάκι αμα λάχει :ρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 το θέμα μου είναι να έχω καλή παρέα στο πλευρό μου και πάω παντού. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μωρέ ας έχω δίπλα ένα κρουασάν άσπρη σοκολάτα από τα ciao και ποιος νοιάζεται για τη καλή παρέα χαχαχα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Έχω φάει ciao Παγκράτι 8 φορές και Συγγρού 2 και έχω βγάλει τα εξής συμπεράσματα: - Μακαρόνια μεγάλη ποσότητα , την σάλτσα δεν την δένουν ποτέ και το γενικό σύνολο δεν τρώγεται... - Club μικρή ποσότητα αλλά αρκετά light αν κάνεις διατροφή απο τις λίγες επιλογές που έχεις εκει μέσα(ψιλοτρώγεται).. - Το διαφημισμένο κρουασάν 10/10 φορές μπαγιάτικο παρότι έχει πάντα κόσμο και δεν μένουν κάπως το καταφέρνουν αυτό(τουλάχιστον προτείνετε το σιροπιαστό κρουασαν με έξτρα παγωτό) - Σφολιατοειδή λες και τα πήρανε απο τον Σκλαβενίτη απέναντι... - Pizza, τα λευτά της δεν τα αξίζει αλλα με την λογική ότι δουλεύει 24/7 για να φάς βρωμία 4 το πρωί δεν έχεις και καμία καλύτερη επιλογή...(είναι το μόνο που έχουν κάνει φιλότιμη προσπάθεια) Κατα τα άλλα έχει πέσει πολυ μάρκετινγ και ψευτοκουλτουριά σε αυτά τα 2 μαγαζιά... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 You must be fun at parties... Με κάθε καλή διάθεση το λέω, μην παρεξηθεί κανείς. Μην είμαι και off.. Στο τσακ ήμουν να γυρίσω πίσω να τους πω ότι ξέχασαν τα σουβλάκια και μου έδωσαν λάθος κουτί. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το καταραμένο πρόβλημα με τέτοιες συσκευασίες. Πανιάζουν/"καταστρέφονται" οι πατάτες από τους υδρατμούς... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το καταραμένο πρόβλημα με τέτοιες συσκευασίες. Πανιάζουν/"καταστρέφονται" οι πατάτες από τους υδρατμούς... Τα περισσότερα φαγητά δεν είναι για πακέτο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν με ενόχλησε γιατί δεν τις έφαγα, αλλά σε καταλαβαίνω, ThReSh, δεν είναι για να μείνει η πατάτα εκεί μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Πατατα και κρεπα σε τετοιες συσκευασιες...οδυνηρο! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις