Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα θα εχω κόσμο σπίτι, οπότε ένα τσουρεκάκι σε σχήμα πέους με γέμιση κάστανο και σοκολάτα ειναι ότι πρέπει

Καταλάβαμε τι κόσμο θα έχεις... :P :D

• Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

post-213127-0-19798800-1485636598_thumb.jpg

Οταν καταπια το πρωτο και ξεκίνησα το δευτερο, θυμηθηκα το νημα..

Οι πατατες ειναι βιολογικές, τηγανισμένες σε αγνο παρθένο καλαμποκελαιο που δεν εχει υποστεί γενετική τροποποιηση και ειναι προϊον fair trade, ελαφρώς αλατισμένες με αλατι ιμαλαϊων, αρωματισμένες με 3 σταγονες λαδι τρουφας, και η κετσαπ και αυτη βιολογική απο μονοπικοιλιακες βιολογικες τοματες ενός διαπιστευμένου παραγωγου στα οινόφυτα. :whistle:  ^_^  :P

• Like 9

true,για να μην πω ότι μπήκαν για τηγάνισμα ενώ δεν είχε πιάσει δυνατή θερμοκρασία το λάδι και τράβηξαν όλο το λάδι

attachicon.gifIMG_20170128_223203.jpg

Οταν καταπια το πρωτο και ξεκίνησα το δευτερο, θυμηθηκα το νημα..

Οι πατατες ειναι βιολογικές, τηγανισμένες σε αγνο παρθένο καλαμποκελαιο που δεν εχει υποστεί γενετική τροποποιηση και ειναι προϊον fair trade, ελαφρώς αλατισμένες με αλατι ιμαλαϊων, αρωματισμένες με 3 σταγονες λαδι τρουφας, και η κετσαπ και αυτη βιολογική απο μονοπικοιλιακες βιολογικες τοματες ενός διαπιστευμένου παραγωγου στα οινόφυτα. :whistle:  ^_^  :P

Εντάξει, να'σαι καλά :D :D

To διαβάζω και γελάω μόνος μου ρε συ! :-D

• Like 4

Οι πατάτες δυστυχώς φαίνονται να μην είναι τραγανές/στεγνές από χιλιόμετρο...

true,για να μην πω ότι μπήκαν για τηγάνισμα ενώ δεν είχε πιάσει δυνατή θερμοκρασία το λάδι και τράβηξαν όλο το λάδι

Ηταν άνω του μετριου, με αριστα το 10 ενα 7 το έπαιρναν. Η δευτερη τηγανια που ήταν απο πάνω ηταν καλύτερη αλλά εξαφανίστηκε πρώτη...

Επισκεφθήκαμε ένα φιλικό ζευγάρι χθες και επειδή τα ζαχαροπλαστεία με έχουν απογοητεύσει, τους έφτιαξα ένα brownie και πήραμε και παγωτό.  :wub: Στην πρώτη εικόνα είναι φρεσκοψημένο, λίγη ώρα αφού το έβγαλα από το φούρνο, στη δεύτερη είναι ό,τι απέμεινε. 

post-258415-0-17796300-1485692450_thumb.jpg

post-258415-0-76369300-1485692493_thumb.jpg

Η συνταγή εδώ.

• Like 10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Demetra_

ninja-cat-hiding-funny-6__605.jpg

Κανένα έλεος σήμερα! Η επόμενη φωτογραφία θα είναι από τη ζυγαριά μου στο fitness.  :P Πρόδωσα και την τοποθεσία μου στους γνώστες. 

post-258415-0-57333500-1485702730_thumb.jpg

post-258415-0-23742500-1485702747_thumb.jpg

Επεξ/σία από Toxo <3 lover
  • Like 12

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...