zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Σήμερα θα εχω κόσμο σπίτι, οπότε ένα τσουρεκάκι σε σχήμα πέους με γέμιση κάστανο και σοκολάτα ειναι ότι πρέπει Καταλάβαμε τι κόσμο θα έχεις... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Τσουρέκι θα τους ταΐσεις;η γιαγιάδες έτσι κάνουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Οταν καταπια το πρωτο και ξεκίνησα το δευτερο, θυμηθηκα το νημα.. Οι πατατες ειναι βιολογικές, τηγανισμένες σε αγνο παρθένο καλαμποκελαιο που δεν εχει υποστεί γενετική τροποποιηση και ειναι προϊον fair trade, ελαφρώς αλατισμένες με αλατι ιμαλαϊων, αρωματισμένες με 3 σταγονες λαδι τρουφας, και η κετσαπ και αυτη βιολογική απο μονοπικοιλιακες βιολογικες τοματες ενός διαπιστευμένου παραγωγου στα οινόφυτα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Τι λες ωρε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ειπα να περιγραψω τις πατατες μου οπως στα γκουρμε εστιατορια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 δεν θελουμε γκουρμε εδω..εδω θελουμε θερμιδες και κοψιδια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Οι πατάτες δυστυχώς φαίνονται να μην είναι τραγανές/στεγνές από χιλιόμετρο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 true,για να μην πω ότι μπήκαν για τηγάνισμα ενώ δεν είχε πιάσει δυνατή θερμοκρασία το λάδι και τράβηξαν όλο το λάδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 IMG_20170128_223203.jpg Οταν καταπια το πρωτο και ξεκίνησα το δευτερο, θυμηθηκα το νημα.. Οι πατατες ειναι βιολογικές, τηγανισμένες σε αγνο παρθένο καλαμποκελαιο που δεν εχει υποστεί γενετική τροποποιηση και ειναι προϊον fair trade, ελαφρώς αλατισμένες με αλατι ιμαλαϊων, αρωματισμένες με 3 σταγονες λαδι τρουφας, και η κετσαπ και αυτη βιολογική απο μονοπικοιλιακες βιολογικες τοματες ενός διαπιστευμένου παραγωγου στα οινόφυτα. Εντάξει, να'σαι καλά :D To διαβάζω και γελάω μόνος μου ρε συ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Οι πατάτες δυστυχώς φαίνονται να μην είναι τραγανές/στεγνές από χιλιόμετρο... true,για να μην πω ότι μπήκαν για τηγάνισμα ενώ δεν είχε πιάσει δυνατή θερμοκρασία το λάδι και τράβηξαν όλο το λάδι Ηταν άνω του μετριου, με αριστα το 10 ενα 7 το έπαιρναν. Η δευτερη τηγανια που ήταν απο πάνω ηταν καλύτερη αλλά εξαφανίστηκε πρώτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Είμαι τρομακτικά περίεργος/αυστήρος με τις τηγανιτές, σε φάση "τους βάζω τγία"... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Επισκεφθήκαμε ένα φιλικό ζευγάρι χθες και επειδή τα ζαχαροπλαστεία με έχουν απογοητεύσει, τους έφτιαξα ένα brownie και πήραμε και παγωτό. Στην πρώτη εικόνα είναι φρεσκοψημένο, λίγη ώρα αφού το έβγαλα από το φούρνο, στη δεύτερη είναι ό,τι απέμεινε. Η συνταγή εδώ. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 ^ εσύ καίγεσαι... κρύψου μη σε πετύχω ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) @Demetra_ Κανένα έλεος σήμερα! Η επόμενη φωτογραφία θα είναι από τη ζυγαριά μου στο fitness. Πρόδωσα και την τοποθεσία μου στους γνώστες. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2017 από Toxo <3 lover 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 BBQ day today! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις