Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαλαρα...εδω με 2 φιλους ειπαμε να φαμε απο 2 σαντουιτσακια ο καθενας..23:04 ηρθαν

(πιστευω να μην ειμαι offtopic)

post-201720-0-71336200-1485473142_thumb.jpg

Όταν μια φωτογραφία που δεν απεικονίζει τοπίο, καθιστά το πεδίο "Location" εντελώς περιττό...

• Like 1
Δημοσ.

Λόγω γιορτής γεύμα στο αγαπημένο Αγορά

Κοτοπουλο μαριναρισμένο σε ουίσκι

Ριζότο δημητριακών με κοτόπουλο σε κρέμα Κολοκυθάς (εποοοοος)

Κολοκυθοκεφτέδες

Σαλάτα με σύκο, ανθότυρο , καρύδι

Λουκάνικα chorizo

+Προσέκο

200.gif#54

καλες επιλογες αλλα still no wrong thread.οχι υγιεινα ρε γκαντεμια μου εδω στο ναο!!!!!

χαλαρα...εδω με 2 φιλους ειπαμε να φαμε απο 2 σαντουιτσακια ο καθενας..23:04 ηρθαν

(πιστευω να μην ειμαι offtopic)

you 're good B)
  • Like 4
Δημοσ.

Όταν μια φωτογραφία που δεν απεικονίζει τοπίο, καθιστά το πεδίο "Location" εντελώς περιττό...

δεν σ επιασα χαχαχαχα

you 're good B)

και λεμε χαλαρα ημασταν!....τα καλα συνηθως δεν τα βγαζω φωτο..ξερεις..απο την λαιμαργια ξεχνιεμαι!..  B)

Discoboy όταν ξανανέβουμε να μας πας για σαντουιτσάρες! <3

ανεβητε εσεις απο κατω , και θα σας μαθω τα κολπα εγω!! no more burger!

ΒΤW

ειχα γενεθλια τις προαλλες..
την κυριακη θα κανω ενα τραπεζι..να τοσο δα ΜΙΚΡΟ..λιγα κρεατακια..λιγες ρετσινουλες..ηρεμα πραγματα..

αγορασα

• 50 σουβλακια
  • 40 μπιφτεκια
  • 40 πανσετες
  • 40 λουκανικα
  • 6 ολοκληρα κοτοπουλα
  • 15 κιλα πατατες

και εννοειτε σαλατες , τυρια , αληφες και τετοια...

ο χαμος θα γινει.

θα το κανω live μεταδωση στο youtube

• Like 10
Δημοσ.

Έχετε καμιά πρόταση για το τι σοκολάτα να χρησιμοποιήσω; Μόνο να βρίσκεται έυκολα στα σουπερμαρκετ.

https://www.buzzfeed.com/christinebyrne/jacques-torres-hot-chocolate?utm_term=.gwVmNBw3x#.ufmrWAvYV

Έβαλα σοκολάτα γάλακτος Ιον και παρόλο που το πέτυχα (και χωρίς να βάλω γάλα σε σκόνη μιας και το βρίσκω κάπως ακριβό) μου βγήκε πολύ γλυκό. :P

Δημοσ.

δεν σ επιασα χαχαχαχα

και λεμε χαλαρα ημασταν!....τα καλα συνηθως δεν τα βγαζω φωτο..ξερεις..απο την λαιμαργια ξεχνιεμαι!.. B)

Το αιώνιο πρόβλημα.εγω να δεις τι κατεβάζω και για φωτο ούτε λόγος χαχαχα
  • Like 1
Δημοσ.

Έχετε καμιά πρόταση για το τι σοκολάτα να χρησιμοποιήσω; Μόνο να βρίσκεται έυκολα στα σουπερμαρκετ.

https://www.buzzfeed.com/christinebyrne/jacques-torres-hot-chocolate?utm_term=.gwVmNBw3x#.ufmrWAvYV

Έβαλα σοκολάτα γάλακτος Ιον και παρόλο που το πέτυχα (και χωρίς να βάλω γάλα σε σκόνη μιας και το βρίσκω κάπως ακριβό) μου βγήκε πολύ γλυκό. :P

θα βαλεις την υγειας του παυλιδη την μπλε την κλασσικη. κι αν βρεις και πιο σκουρα σοκολατα ακομα καλυτερα, 50% κακαο πχ

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα θα εχω κόσμο σπίτι, οπότε ένα τσουρεκάκι σε σχήμα πέους με γέμιση κάστανο και σοκολάτα ειναι ότι πρέπει

post-282658-0-66447300-1485614871_thumb.jpg

• Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...