discoboyminimal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 χαλαρα...εδω με 2 φιλους ειπαμε να φαμε απο 2 σαντουιτσακια ο καθενας..23:04 ηρθαν (πιστευω να μην ειμαι offtopic) 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 χαλαρα...εδω με 2 φιλους ειπαμε να φαμε απο 2 σαντουιτσακια ο καθενας..23:04 ηρθαν (πιστευω να μην ειμαι offtopic) Όταν μια φωτογραφία που δεν απεικονίζει τοπίο, καθιστά το πεδίο "Location" εντελώς περιττό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Λόγω γιορτής γεύμα στο αγαπημένο Αγορά Κοτοπουλο μαριναρισμένο σε ουίσκι Ριζότο δημητριακών με κοτόπουλο σε κρέμα Κολοκυθάς (εποοοοος) Κολοκυθοκεφτέδες Σαλάτα με σύκο, ανθότυρο , καρύδι Λουκάνικα chorizo +Προσέκο καλες επιλογες αλλα still no wrong thread.οχι υγιεινα ρε γκαντεμια μου εδω στο ναο!!!!! χαλαρα...εδω με 2 φιλους ειπαμε να φαμε απο 2 σαντουιτσακια ο καθενας..23:04 ηρθαν (πιστευω να μην ειμαι offtopic) you 're good 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Discoboy όταν ξανανέβουμε να μας πας για σαντουιτσάρες! <3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 τα τυχερα της εργασιας ~! 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Εβαλες κλειδαριές σε gourme εστιατόριο ;; :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Εβαλες κλειδαριές σε gourme εστιατόριο ;; :P something like that το κερασμα μετραει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Όταν μια φωτογραφία που δεν απεικονίζει τοπίο, καθιστά το πεδίο "Location" εντελώς περιττό... δεν σ επιασα χαχαχαχα you 're good και λεμε χαλαρα ημασταν!....τα καλα συνηθως δεν τα βγαζω φωτο..ξερεις..απο την λαιμαργια ξεχνιεμαι!.. Discoboy όταν ξανανέβουμε να μας πας για σαντουιτσάρες! <3 ανεβητε εσεις απο κατω , και θα σας μαθω τα κολπα εγω!! no more burger! ΒΤW ειχα γενεθλια τις προαλλες.. την κυριακη θα κανω ενα τραπεζι..να τοσο δα ΜΙΚΡΟ..λιγα κρεατακια..λιγες ρετσινουλες..ηρεμα πραγματα.. αγορασα 50 σουβλακια 40 μπιφτεκια 40 πανσετες 40 λουκανικα 6 ολοκληρα κοτοπουλα 15 κιλα πατατες και εννοειτε σαλατες , τυρια , αληφες και τετοια... ο χαμος θα γινει. θα το κανω live μεταδωση στο youtube 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 δεν σ επιασα χαχαχαχα Για τη μαλαματίνα λέω ρε τρελέ! Από μόνη της δεν υποδηλώνει location; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Για τη μαλαματίνα λέω ρε τρελέ! Από μόνη της δεν υποδηλώνει location; χαχαχα σωστααα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Εννοείται να βγαλεις και σελφι με τα κρεατικα! Πολυχρονος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Έχετε καμιά πρόταση για το τι σοκολάτα να χρησιμοποιήσω; Μόνο να βρίσκεται έυκολα στα σουπερμαρκετ. https://www.buzzfeed.com/christinebyrne/jacques-torres-hot-chocolate?utm_term=.gwVmNBw3x#.ufmrWAvYV Έβαλα σοκολάτα γάλακτος Ιον και παρόλο που το πέτυχα (και χωρίς να βάλω γάλα σε σκόνη μιας και το βρίσκω κάπως ακριβό) μου βγήκε πολύ γλυκό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 δεν σ επιασα χαχαχαχα και λεμε χαλαρα ημασταν!....τα καλα συνηθως δεν τα βγαζω φωτο..ξερεις..απο την λαιμαργια ξεχνιεμαι!.. Το αιώνιο πρόβλημα.εγω να δεις τι κατεβάζω και για φωτο ούτε λόγος χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Έχετε καμιά πρόταση για το τι σοκολάτα να χρησιμοποιήσω; Μόνο να βρίσκεται έυκολα στα σουπερμαρκετ. https://www.buzzfeed.com/christinebyrne/jacques-torres-hot-chocolate?utm_term=.gwVmNBw3x#.ufmrWAvYV Έβαλα σοκολάτα γάλακτος Ιον και παρόλο που το πέτυχα (και χωρίς να βάλω γάλα σε σκόνη μιας και το βρίσκω κάπως ακριβό) μου βγήκε πολύ γλυκό. θα βαλεις την υγειας του παυλιδη την μπλε την κλασσικη. κι αν βρεις και πιο σκουρα σοκολατα ακομα καλυτερα, 50% κακαο πχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Σήμερα θα εχω κόσμο σπίτι, οπότε ένα τσουρεκάκι σε σχήμα πέους με γέμιση κάστανο και σοκολάτα ειναι ότι πρέπει 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις