tommybertsen Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 20170115_183949.jpg Μου τη βγάζει στραβά, αλλά το πιάσατε το νόημα πιστεύω... Το πιασαμε το πιασαμε. Τα κοιτουσες , σε κοιτουσαν, και τελικα δε τα εφαγες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SocialNetUsr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ολιγοήμερη επιστροφή στο πατρικό σπίτι μετά από 8 μήνες, είπαν να μου φτιάξουν κάτι..... lemon pie lemon pie σοκολατάκια δαμάσκηνο με καρύδι και σοκολάτα Πορτοκαλόπιτα Πορτοκαλόπιτα με παγωτό μαστίχα χοιρινό με λαχανικά χοιρινό με πουρέ και δαμάσκηνα μπουγιουρντί βραστό slim παστίτσιο κέικ μπανάνα σοκολάτα τυρόπιτα με σπιτικό φύλλο πίτα με κιμά (όχι μπουγάτσα) με σπιτικό φύλλο 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Με το βραστό με πέθανες γμτ... Θα φτιάξω το ΣΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Τετάρτη θα το χτυπήσω και εγώ δεν γίνεται αλλιώς. Και γω. Όλοι οι κοσμικοί εδώ. Συνουσιάζεσαι όμως βραδιάτικα Όσο νυχτώνει το αντιφίτνες μεγαλώνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 drikoudis πρέπει να σε λατρεύουν ε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SocialNetUsr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 drikoudis πρέπει να σε λατρεύουν ε! είναι η φάση να φάει κάτι το παιδί!!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 20170115_183949.jpg Μου τη βγάζει στραβά, αλλά το πιάσατε το νόημα πιστεύω... Αυτά τα "ποντικάκια" πρέπει να banαριστούν από όλα τα ζαχαροπλαστεία! Είναι άθλια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 ^ Ban? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 ^ Ban? Αυτό λέει, ban στα ποντικάκια Πιθανώς και σε όποιον τολμήσει να τα ξαναποστάρει. Πραγματικά, απο τα ελάχιστα γλυκά που θεωρώ πολύ κακά και υπερτιμημένα για να υπάρχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 όχι δεεεεν κατάλαβες καλά! Ban τον ίδιο λέω επειδή δεν γουστάρει τα ποντικάκια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 take a screenshot 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Τα ίδια πιάτα έχουν κι οι γονείς μου. Σόρι πραγματικά δεν το ήθελα να φάω το φαγητό σας απλά η δύναμη της συνήθειας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Τα ίδια πιάτα έχουν κι οι γονείς μου. Σόρι πραγματικά δεν το ήθελα να φάω το φαγητό σας απλά η δύναμη της συνήθειας... Το ίδιο πήγα να σχολιάσω. Μου φαίνεται τα έδινε ο Μαρινόπουλος πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια, τη χρυσή εποχή των κουπονιών που αγόραζες εφημερίδα και έπαιρνες κουπόνια για κότερα και σπίτια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Αυτά τα "ποντικάκια" πρέπει να banαριστούν από όλα τα ζαχαροπλαστεία! Είναι άθλια! Θα το σεβόμουν αν είχατε δοκιμάσει ποντικάκια από όλα τα ζαχαροπλαστεία, αγαπητέ. Εγώ θα έλεγα ότι θα έπρεπε να banαριστούν πολλά ζαχαροπλαστεία που δεν ξέρουν να φτιάχνουν γλυκά πάντως! ΥΓ: Δεν τρελαίνομαι κιόλας, αλλά άθλια δεν τα λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις