Getta Robo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 τι εννοεις? δεν εχω δει κατι Δες εδω με κριτηριο την βαθμολογια. Οι απαντησεις του καταστηματος φερνουν περισσοτερο σε επισκεπτη του 9gag παρα σε υπευθυνο σελιδας επιχειρησης. https://el-gr.facebook.com/pg/melinikon.pancakes/reviews/?ref=page_internal 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Έχει ανασταλεί ο αντικαπνιστικός από την κυβέρνηση λέει, LOL. Δικαιολογίες gtpk... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δες εδω με κριτηριο την βαθμολογια. Οι απαντησεις του καταστηματος φερνουν περισσοτερο σε επισκεπτη του 9gag παρα σε υπευθυνο σελιδας επιχειρησης. https://el-gr.facebook.com/pg/melinikon.pancakes/reviews/?ref=page_internal δεν το ειχα δει αυτο! Θεμα με σερβιτορους κτλ δεν ειχα αλλα το ειπα και στην σερβιτορα οτι ηταν κρυα! Επισης η φιλη μου μου ειπε οτι ειδε να βγαζει ενα καφε στρογγυλο πραγμα απο την καταψηξη και υποθετω ηταν τα πανκεικσ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 δεν το ειχα δει αυτο! Θεμα με σερβιτορους κτλ δεν ειχα αλλα το ειπα και στην σερβιτορα οτι ηταν κρυα! Επισης η φιλη μου μου ειπε οτι ειδε να βγαζει ενα καφε στρογγυλο πραγμα απο την καταψηξη και υποθετω ηταν τα πανκεικσ 7€ για προπαρασκευασμενο πανκεηκ. Μαλιστα. Εχουνε και "ονομα" στην αγορα τρομαρα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Λαχταριστά που φαίνονται.... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Λαχταριστά που φαίνονται.... Με κατεστρεψες βραδιάτικα να το ξέρεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Λαχταριστά που φαίνονται.... Τώρα σοβαρά, αντέχεις κ δεν το τσακίζεις αυτό ? Εγω μόνο που το βλεπω μου έρχεται να του κάνω γλυφοπραλινατο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Τα βράδια που παίρνω λίγο χρόνο να χαλαρώσω, χαζεύω φωτογραφίες από επιδόρπια και λιχουδιές, απολαμβάνω τη θέα τους. Έχω κι ένα κουτί σοκολατάκια στο κομοδίνο, αλλά δεν τα τρώω. Για παρηγοριά κι αυτά. Να μη νιώθω τη στέρηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Aν μου έδειχναν αυτές τις φωτογραφίες και με ρωτούσαν σε ποιον ανήκουν θα 'λεγα κατευθείαν Αnorymous! Mε τι τις τραβάει ο άτιμος και είναι τόσο χαρακτηριστικές;; Samsung galaxy s3 αλλά έχει σπάει το τζαμακι και θέμα η κάμερα. Πάντως με απογοητεύεις περίμενα να με αναγνωρίζεις απο την ποσότητα του φαγητού και όχι την ποιότητά της κάμερας 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Τα βράδια που παίρνω λίγο χρόνο να χαλαρώσω, χαζεύω φωτογραφίες από επιδόρπια και λιχουδιές, απολαμβάνω τη θέα τους. Έχω κι ένα κουτί σοκολατάκια στο κομοδίνο, αλλά δεν τα τρώω. Για παρηγοριά κι αυτά. Να μη νιώθω τη στέρηση. Αυτο θα πει αυτοσυγκρατηση Φυγε σε παρακαλω, δεν εχεις θεση εδω χαχαχα! Samsung galaxy s3 αλλά έχει σπάει το τζαμακι και θέμα η κάμερα. Πάντως με απογοητεύεις περίμενα να με αναγνωρίζεις απο την ποσότητα του φαγητού και όχι την ποιότητά της κάμερας you must do something. Τοσο ωραια πραγματα και να ειναι σα να εχουν μονιμα ενα φιλτρο θολουρας, ειναι κριμα. Μια φτηνη καμερουλα εστω. Αφαιρεσε 20 πιτογυρα, and you got it 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Cheesecake μανταρίνι! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Τέλεια! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Άλλος από εδώ. Τετάρτη θα το χτυπήσω και εγώ δεν γίνεται αλλιώς. Συνουσιάζεσαι όμως βραδιάτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μου τη βγάζει στραβά, αλλά το πιάσατε το νόημα πιστεύω... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις