Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι εννοεις? δεν εχω δει κατι

Δες εδω με κριτηριο την βαθμολογια. Οι απαντησεις του καταστηματος φερνουν περισσοτερο σε επισκεπτη του 9gag παρα σε υπευθυνο σελιδας επιχειρησης.

https://el-gr.facebook.com/pg/melinikon.pancakes/reviews/?ref=page_internal

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Δες εδω με κριτηριο την βαθμολογια. Οι απαντησεις του καταστηματος φερνουν περισσοτερο σε επισκεπτη του 9gag παρα σε υπευθυνο σελιδας επιχειρησης.

https://el-gr.facebook.com/pg/melinikon.pancakes/reviews/?ref=page_internal

δεν το ειχα δει αυτο! Θεμα με σερβιτορους κτλ δεν ειχα αλλα το ειπα και στην σερβιτορα οτι ηταν κρυα! Επισης η φιλη μου μου ειπε οτι ειδε να βγαζει ενα καφε στρογγυλο πραγμα απο την καταψηξη και υποθετω ηταν τα πανκεικσ

• Like 2

δεν το ειχα δει αυτο! Θεμα με σερβιτορους κτλ δεν ειχα αλλα το ειπα και στην σερβιτορα οτι ηταν κρυα! Επισης η φιλη μου μου ειπε οτι ειδε να βγαζει ενα καφε στρογγυλο πραγμα απο την καταψηξη και υποθετω ηταν τα πανκεικσ

7€ για προπαρασκευασμενο πανκεηκ.

Μαλιστα.

Εχουνε και "ονομα" στην αγορα τρομαρα τους.

large.jpg

Λαχταριστά που φαίνονται....  :wub:

Τώρα σοβαρά, αντέχεις κ δεν το τσακίζεις αυτό ?

Εγω μόνο που το βλεπω μου έρχεται να του κάνω γλυφοπραλινατο :-D

• Like 2

Τα βράδια που παίρνω λίγο χρόνο να χαλαρώσω, χαζεύω φωτογραφίες από επιδόρπια και λιχουδιές, απολαμβάνω τη θέα τους. Έχω κι ένα κουτί σοκολατάκια στο κομοδίνο, αλλά δεν τα τρώω. Για παρηγοριά κι αυτά. Να μη νιώθω τη στέρηση.  

• Like 2

Aν μου έδειχναν αυτές τις φωτογραφίες και με ρωτούσαν σε ποιον ανήκουν θα 'λεγα κατευθείαν Αnorymous! Mε τι τις τραβάει ο άτιμος και είναι τόσο χαρακτηριστικές;; d015.gif

Samsung galaxy s3 αλλά έχει σπάει το τζαμακι και θέμα η κάμερα.

Πάντως με απογοητεύεις περίμενα να με αναγνωρίζεις απο την ποσότητα του φαγητού και όχι την ποιότητά της κάμερας :P

• Like 4

Τα βράδια που παίρνω λίγο χρόνο να χαλαρώσω, χαζεύω φωτογραφίες από επιδόρπια και λιχουδιές, απολαμβάνω τη θέα τους. Έχω κι ένα κουτί σοκολατάκια στο κομοδίνο, αλλά δεν τα τρώω. Για παρηγοριά κι αυτά. Να μη νιώθω τη στέρηση.  

Αυτο θα πει αυτοσυγκρατηση :P Φυγε σε παρακαλω, δεν εχεις θεση εδω :P χαχαχα! 

Samsung galaxy s3 αλλά έχει σπάει το τζαμακι και θέμα η κάμερα.

Πάντως με απογοητεύεις περίμενα να με αναγνωρίζεις απο την ποσότητα του φαγητού και όχι την ποιότητά της κάμερας :P

you must do something. Τοσο ωραια πραγματα και να ειναι σα να εχουν μονιμα ενα φιλτρο θολουρας, ειναι κριμα. Μια φτηνη καμερουλα εστω. Αφαιρεσε 20 πιτογυρα, and you got it  :devil:

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...