Anorymous Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Πιες και ενα παγωμένο φραπεδάκι και εχεις κερδισει μια καλή επίσκεψη στο θρόνο. μπα παω και ετσι χαχα θα πιω εναν φρεντο αργοτερα Καλά θα τον πάει και αυτόν. προς το παρον ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Όχι ρε οχιιιι βλέπω την σακούλα και σκέφτομαι οκ μιλκο και κάτι να φάει και διαβάζω ζαμπον, τυρί μπουγάτσα Ελεοοοοςςςς Πολλοί μοναντεροι είμαστε τελικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 γουστα ειναι αλλη βαζουν λεμονι Λεμόνι δεν βάζει κανείς.... Δοκίμασέ τα! Ειδικά με το ταμπάσκο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Λεμόνι δεν βάζει κανείς.... βαζει , βαζει χαχα ο αδερφος μου, ο κολλητος μου και αρκετοι ακομα. Α υπαρχουν και ατομα που βαζουν ξυδι στην χωριατικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 How to get Diabetes in 5 minutes http://i.imgur.com/CwQKXcm.gifv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Πατατάκια μόνο με ρίγανη είναι ωραία. Κλασικά πράγματα, παραδοσιακά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Πολύ τίμια πατατάκια τελικά και τα Ελομάς! Όλες οι γεύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Όχι ρε οχιιιι βλέπω την σακούλα και σκέφτομαι οκ μιλκο και κάτι να φάει και διαβάζω ζαμπον, τυρί μπουγάτσα Ελεοοοοςςςς Πολλοί μοναντεροι είμαστε τελικά.. ε αφου πειναω και οταν πειναω δεν ειναι καλο χαχαχα, τις καλες εποχες στα ξενοδοχεια που πηγαιναμε διακοπες οικογενιακος γονατιζαν οι μπουφεδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 βαζει , βαζει χαχα ο αδερφος μου, ο κολλητος μου και αρκετοι ακομα. Α υπαρχουν και ατομα που βαζουν ξυδι στην χωριατικη Πάντα ξύδι σε όλες τις σαλάτες... και τη χωριάτικη.... επίσης όχι αλάτι.... (εντάξει γούστα είναι αυτά) Επίσης στο λάχανο καρότο μου έχει τύχει σε σπίτι να βάζουν λεμόνι αντί για ξύδι και το έφτυσα και τους είπα νομίζω είναι χαλασμένη και μου είπαν όχι απλά έχει λεμόνι.... Δε πάει καθόλου το λεμόνι.... Ξύδι for ever.... Αλάτι και ξύδι πατατάκια γαμάνε... Βασικά τα περισσότερα πατατάκια γαμάνε με εξαίρεση τα σκέτα.... (τα αλατισμένα... εγώ τα λέω σκέτα που και αυτά τρώγονται αλλά γιατί να μην βάλεις λίγη γεύση στη ζωή σου Α και επειδή εγώ είμαι παιδί του thread των Προσφορών..... -30 % Σε αλμυρά σνακς και τσιπς μέχρι σήμερα στα Καρφουρ (τελευταία μέρα σήμερα) -30 % Στα γεμιστά παπαδοπούλου στα Ελομας...(μέχρι Σάββατο) Στα mymarket πίτσες νίκας 2 τεμάχια 3 ευρώ... (μέχρι Σάββατο) (γέυσεις σπέσιαλ και ζαμπόν μπέικον) Μασαμπουκιάστε ελεύθερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Επειδη εχει πεσει πατατοκουβεντα τα καλητερα ειναι μακραν τα Kettle Potato Chips αλλα ειναι πανακριβα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Επειδη εχει πεσει πατατοκουβεντα τα καλητερα ειναι μακραν τα Kettle Potato Chips αλλα ειναι πανακριβα! pssssss...... αντε γεια....... Καυ...α ειναι...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Με cheddar <3 <3 <3 καρδούλες, πολλές καρδούλες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Έχει βγαλει ο Τσακιρης κατι τετοια με παρεμφερη γεύση. Still not the same 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 ^ τι να λενε, αφου δεν ειναι space frame 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις