Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Προσπαθώ να θυμηθώ πως λέγεται η σελίδα του FB για τέτοια photo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Προσπαθώ να θυμηθώ πως λέγεται η σελίδα του FB για τέτοια photo KI.X.E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 KI.X.E Όχι, καμία σχέση... Τελικά δεν ήταν δύσκολο... https://www.facebook.com/bliaaax/?fref=ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Aν μου έδειχναν αυτές τις φωτογραφίες και με ρωτούσαν σε ποιον ανήκουν θα 'λεγα κατευθείαν Αnorymous! Mε τι τις τραβάει ο άτιμος και είναι τόσο χαρακτηριστικές;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Με Iphone 7, απλά έχουν κολλήσει λίπη στην κάμερα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Φάτε ρε παιδιά λίγο να δούμε τίποτα να ζηλέψουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Φάτε ρε παιδιά λίγο να δούμε τίποτα να ζηλέψουμε... Δε χαλάμε χατήρι (μετά καλύφθηκε και με γλάσο σοκολάτας, αλλά ξέχασα τη φωτογραφία) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Έχω παραγγείλει 10 πιτογυρα. Αν αντέξω θα τα βγάλω φωτο... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μελινικον αποτυχια και οι δυο. Εγω πηρα την ορεο. Αγευστες και οι δυο και κρυες επισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δε χαλάμε χατήρι chocolate cake.JPG (μετά καλύφθηκε και με γλάσο σοκολάτας, αλλά ξέχασα τη φωτογραφία) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μελινικον αποτυχια και οι δυο. Εγω πηρα την ορεο. Αγευστες και οι δυο και κρυες επισης Κρινοντας απο την ειρωνια που εχει ο υπευθυνος στην σελιδα τους στο facebook, μου κανει εντυπωση πως υπαρχουν ακομα αυτοι. Ριξανε καθολου τις τιμες η ακομα μια απο τα ιδια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Spect πώς και την πάτησες έτσι; Δεν διάβασες κριτικές πρώτα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Κρινοντας απο την ειρωνια που εχει ο υπευθυνος στην σελιδα τους στο facebook, μου κανει εντυπωση πως υπαρχουν ακομα αυτοι. Ριξανε καθολου τις τιμες η ακομα μια απο τα ιδια; τι εννοεις? δεν εχω δει κατι Spect πώς και την πάτησες έτσι; Δεν διάβασες κριτικές πρώτα; Με τραβηξαν οποτε δεν ειχα επιλογη ΕΓω το χω πει 3bit σταθερη αξια Το καλυτερο γλυκο ειναι η κρεπα πανκεικ και βαφλες ειναι μαλακιες Btw μου εχουν πει οτι απο τα καλυτερα pancake εχει το Mr Peacock στο χαλανδρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 συγνώμη σε όλους.. Από τη πείνα μας (3 άτομα ήμασταν), ξέχασα να βγάλω φωτογραφία.. Έκαναν και μιάμιση ώρα να έρθουν εξατίας του χιονιά, οπότε όπως καταλαβαίνετε είχαμε πεθάνει της πείνας.. την επόμενη φορά θα βγάλω σίγουρα φωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Με τραβηξαν οποτε δεν ειχα επιλογη ΕΓω το χω πει 3bit σταθερη αξια Το καλυτερο γλυκο ειναι η κρεπα πανκεικ και βαφλες ειναι μαλακιες Εμ να ρωτάς εδώ μέσα πρώτα άλλη φορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις