Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξαιρετικό! 

Εγώ πάλι αφού το έφτιαξα που το έφτιαξα το ζυμάρι, έκανα λίγο παραπάνω και το έπλασα  τσουρέκια.  :D

post-258415-0-25067100-1483144364_thumb.jpg

Στο βάθος φαίνονται κι οι βασιλόπιτες. 

• Like 25
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα μπροστά δεν έχουν, τι να το κάνουν, μπορεί να το καταπιεί και κανένας λαίμαργος. Τα πίσω μόνο έχουν φλουρί. Τώρα αρχαία πνεύματα του κακού που δίνατε δύναμη στον Μάμρα, δώστε και σε μένα να πάω να κάνω μερικά τελευταία ψώνια.  :ph34r:

• Like 1

Μακράν καλύτερο από το γαλακτομπούρεκο με φύλλο. Τσίμπησα και εγώ ένα σήμερα. Χαμός γινόταν και σήμερα όλη μέρα. Χειρότερα θα είναι και αύριο λογικά. Χριστούγεννα στο Κοσμικόν του Π. ΦΑλήρου η ουρά έβγαινε έξω από το μαγάζι και έστριβε την γωνία του δρόμου! :P

• Like 1

Μακράν καλύτερο από το γαλακτομπούρεκο με φύλλο. Τσίμπησα και εγώ ένα σήμερα. Χαμός γινόταν και σήμερα όλη μέρα. Χειρότερα θα είναι και αύριο λογικά. Χριστούγεννα στο Κοσμικόν του Π. ΦΑλήρου η ουρά έβγαινε έξω από το μαγάζι και έστριβε την γωνία του δρόμου! :P

Από του Φαλήρου είναι και αυτό :P

Καλή χρονιά σε όλους. Δεν βλέπω πολύ κινητικότητα όμως!! Ακόμα χωνεύετε φαντάζομαι. Για να μην βάζω πολλές φωτογραφίες ετοίμασα ένα μικρό κολλάζ! :P

giortes_fai.jpg

• Like 12

post-110070-0-31071700-1483384859_thumb.jpgpost-110070-0-17179500-1483384924_thumb.jpg

Μερες που ειναι να τιμησουμε και εμεις το τοπικ. Χρονια πολλα λοιπον κ καλη χρονιά με σπιτικη βασιλοπιτα με τον απογευματινο καφε.

• Like 3

Καλλιτεχνική άποψη βασιλόπιτας  :-)

1 πιθανότητα στις 8 αλλά και πάλι δεν μας έκατσε το φλουρί , άντε και του χρόνου

• Like 8

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...