Toxo <3 lover Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Εξαιρετικό! Εγώ πάλι αφού το έφτιαξα που το έφτιαξα το ζυμάρι, έκανα λίγο παραπάνω και το έπλασα τσουρέκια. Στο βάθος φαίνονται κι οι βασιλόπιτες. 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Έτσι, για τη καληνύχτα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τοξολοβινα, τι τουμπανακια ειναι αυτα? Εχουν κ φλουρι? Στειλε κανενα (σαλια mode off) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τα μπροστά δεν έχουν, τι να το κάνουν, μπορεί να το καταπιεί και κανένας λαίμαργος. Τα πίσω μόνο έχουν φλουρί. Τώρα αρχαία πνεύματα του κακού που δίνατε δύναμη στον Μάμρα, δώστε και σε μένα να πάω να κάνω μερικά τελευταία ψώνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Κανταΐφι με κρέμα από το Κοσμικόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μακράν καλύτερο από το γαλακτομπούρεκο με φύλλο. Τσίμπησα και εγώ ένα σήμερα. Χαμός γινόταν και σήμερα όλη μέρα. Χειρότερα θα είναι και αύριο λογικά. Χριστούγεννα στο Κοσμικόν του Π. ΦΑλήρου η ουρά έβγαινε έξω από το μαγάζι και έστριβε την γωνία του δρόμου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μακράν καλύτερο από το γαλακτομπούρεκο με φύλλο. Τσίμπησα και εγώ ένα σήμερα. Χαμός γινόταν και σήμερα όλη μέρα. Χειρότερα θα είναι και αύριο λογικά. Χριστούγεννα στο Κοσμικόν του Π. ΦΑλήρου η ουρά έβγαινε έξω από το μαγάζι και έστριβε την γωνία του δρόμου! Από του Φαλήρου είναι και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Κανταΐφι με κρέμα από το Κοσμικόν. Ωνασου... ότι καλύτερο υπάρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλη Χρονια! Πρωτομηνιατικο/χρονιατικο παραδοσιακο πρωινο 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλή χρονιά σε όλους. Δεν βλέπω πολύ κινητικότητα όμως!! Ακόμα χωνεύετε φαντάζομαι. Για να μην βάζω πολλές φωτογραφίες ετοίμασα ένα μικρό κολλάζ! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Κανταΐφι με κρέμα από το Κοσμικόν. Ωραιος..και εγω εχω ενα τετοιο μεσα στο σαλονι και τσιμπολογαω συχνα πυκνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ωραία..και εγω εχω ενα τετοιο μεσα στο σαλονι και τσιμπολογαω συχνα πυκνα. fixed* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μερες που ειναι να τιμησουμε και εμεις το τοπικ. Χρονια πολλα λοιπον κ καλη χρονιά με σπιτικη βασιλοπιτα με τον απογευματινο καφε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ^Οι κουραμπιέδες δεν είναι σπιτικοί; Εμένα ενώ μου αρέσουν πολύ τα γλυκά και πολύ ο καφές δεν τα μπορώ μαζί! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλλιτεχνική άποψη βασιλόπιτας 1 πιθανότητα στις 8 αλλά και πάλι δεν μας έκατσε το φλουρί , άντε και του χρόνου 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις