Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Είναι δύσκολο να βρεις καλό μελομακάρονο, δεν κακιώνω σε όποιον τα κακολογεί, θεωρώ αυτομάτως ότι δεν έχει φάει το σωστό. Τρίλε, βλέπεις τι κάνουν; Να θες να φας και να στο χαλάνε. Δοκίμασα μισό τις προάλλες και κλαίω τις θερμίδες που πήρα, δεν είναι να τις ξοδεύεις έτσι, ήμαρτον. Κι είναι κρίμα γιατί το μέσα είναι νόστιμο. Νένυ, θα στα χάριζα με πολλή αγάπη, αλλά δεν είσαι κάπου κοντά δυστυχώς.
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Είναι δύσκολο να βρεις καλό μελομακάρονο, δεν κακιώνω σε όποιον τα κακολογεί, θεωρώ αυτομάτως ότι δεν έχει φάει το σωστό. Τρίλε, βλέπεις τι κάνουν; Να θες να φας και να στο χαλάνε. Δοκίμασα μισό τις προάλλες και κλαίω τις θερμίδες που πήρα, δεν είναι να τις ξοδεύεις έτσι, ήμαρτον. Κι είναι κρίμα γιατί το μέσα είναι νόστιμο. Νένυ, θα στα χάριζα με πολλή αγάπη, αλλά δεν είσαι κάπου κοντά δυστυχώς. Το θέμα με τα μελομακάρονα είναι ότι και καλά να μην είναι πάλι τρώγονται εύκολα και ευχάριστα! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει μελομακάρονο τόσο χάλια που να φας μια μπουκιά και να αφήσεις το υπόλοιπο ας πούμε!
tommybertsen Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Το θέμα με τα μελομακάρονα είναι ότι και καλά να μην είναι πάλι τρώγονται εύκολα και ευχάριστα! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει μελομακάρονο τόσο χάλια που να φας μια μπουκιά και να αφήσεις το υπόλοιπο ας πούμε! Αμα σου φτιαξω εγω μελομακαρονα , να δεις πως υπαρχει 8
*nenya* Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Και ομως zio και ομως.... Επισης τι λετε βρε για θερμίδες εδω μεσα;!;!;! NO REGRETS! Αυτα στους φιτνεσαδες. 3
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Τρίλε, βλέπεις τι κάνουν; Να θες να φας και να στο χαλάνε. Βλέπω. Αλλά δεν το πολυκαταλαβαίνω το στράβωμα με τη σοκολάτα Δοκίμασα μισό τις προάλλες και κλαίω τις θερμίδες που πήρα, δεν είναι να τις ξοδεύεις έτσι, ήμαρτον. Πολύ σωστά! Γιατί απ' ό,τι σ' έχω κόψει είσαι δεν είσαι 50 κιλά.. Είναι δύσκολο να βρεις καλό μελομακάρονο Κι είναι κρίμα γιατί το μέσα είναι νόστιμο. Συμφωνώ ότι είναι δύσκολο αλλά εγώ με το μέσα έχω θέμα (δεν έχω και την καλύτερη σχέση με το μέλι..) Θα έχεις ακουστά το τριλορητό που λέει ''Το μέλι μόνο στους λουκουμάδες!''
evabb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Το θέμα με τα μελομακάρονα είναι ότι και καλά να μην είναι πάλι τρώγονται εύκολα και ευχάριστα! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει μελομακάρονο τόσο χάλια που να φας μια μπουκιά και να αφήσεις το υπόλοιπο ας πούμε! δεν εχεις φαει μελομακαρονα της μανας μου γι αυτο μιλας.... εγω σημερα φτιαχνω δευτερη δοση μελομακαρονα. 3
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 δεν εχεις φαει μελομακαρονα της μανας μου γι αυτο μιλας.... εγω σημερα φτιαχνω δευτερη δοση μελομακαρονα. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω!
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Φέτος επειδή είχα μεγάλη πίεση χρόνου και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω τη συνταγή της evabb αγόρασα μελομακάρονα από τέσσερα ζαχαροπλαστεία και παντού έβρισκα άθλια γεύση λαδιού. Μιλάμε για αποτυχία. Φυσικά και μετά την πρώτη δαγκωματιά πήγαινε για πέταμα, δεν το διαπραγματεύομαι. Οπότε zio10, ίσως να είσαι τυχερός και δεν έχεις φάει χάλια μελομακάρονο ή δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Τριλε, δεν σου απαντώ, θα μας πετάξουν έξω με τις κλωτσιές. <3 evabb, εννοείται θα μας τα παρουσιάσεις με σειρά φωτογραφιών. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Τριλε, δεν σου απαντώ, θα μας πετάξουν έξω με τις κλωτσιές. Κατάλαβα, είσαι κάτω από 50
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ε τώρα γιατί συνουσιάζεσαι; Επανορθώνω για το off topic..
GeorgeHellas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω πως λέγεται αλλα το ξαναπαιρνα χαχαχαχα 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις