Mau-Maus Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Κλασικά 6 το πρωί τιμήσαμε το σαβουρομαγαζο στην Συγγρού για πίτσα κ καρμπονάρα Μετά σπιτι για γλυκάκι Αυτή η τούρτα oreo με φουλ μερεντα . άπαιχτη πραγματικά !! Απο τα 88κιλα μπήκαμε αισίως στα 90 και έχουμε κ την πρωτοχρονιά μπροστά μας, καλά πάμε .. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Αχ θα μπορουσα να ζω μονο με χωριατικες πιτες Δημητρα!! Εκαναν 2 εκπληκτικες τυροπιτες κ σπανακοπιτες κατι θειες. Κολασηηηη! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Kαι πολύ καλά έκανε... Όχι δεν έκανε καλά, αλλά τέλος πάντων! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Η συκωταρια με οποίο τρόπο μαγειρευτεί είναι top στη λίστα μου. Δε αν παίξει λαδορίγανη, στα να πάνε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί φτιάχνουν μελομακάρονα με σοκολάτα. Είναι ιεροσυλία και για τα μελομακάρονα και για τη σοκολάτα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Για να κάνουν παρέα στα μπακλαβαδάκια με σοκολάτα (έχουν παρόμοια γεύση) (σόρι για την ανάλυση αλλά δε βρήκα καλύτερη) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Το "κέλυφος" κωλολέει, δεν ξεραίνονται... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μου είχε φέρει μια χρονιά μια καλή μου φίλη από τα Ιωάννινα μπακλαβαδάκια που είχαν ξύσματα σοκολάτας μέσα. Ίσα που τα καταλάβαινες. Ήταν εξαιρετικά. Αυτά πάντως θα πάρω τον αποφλοιωτή να τα ξεφλουδίσω. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Καλε τι λεεεες! Στειλε τα σε μενα και θα τα εξαφανισω σε 5'! Αργησα να τα ανακαλυψω τα σοκομελομακαρονα και ηταν love at first bite <3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αυτά πάντως θα πάρω τον αποφλοιωτή να τα ξεφλουδίσω. Υπερβολές! Άστα όπως είναι, όλο μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δεν μου αρέσουν τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες ... απαίσια γλυκά εγώ είμαι της βασιλόπιτας παιδί ... μόλις πήρα nutella για το πρωτοχρονιάτικο έθιμο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Τα μελομακαρονα ΔΕΕΕΝ συγκρινονται με τους κουραμπιεδες. Ειναι ζουμερα, εχουν το μελακι το ωραιο μμμμμ κολαση (αναφερομαι σε σπιτικα). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Τα μελομακαρονα ΔΕΕΕΝ συγκρινονται με τους κουραμπιεδες. Ειναι ζουμερα, εχουν το μελακι το ωραιο μμμμμ κολαση (αναφερομαι σε σπιτικα). Και τα αγοραστά μια χαρά είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Εχω καλομαθει σε γιαγιας και θειαδων, τι να καμω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Εχω καλομαθει σε γιαγιας και θειαδων, τι να καμω σπιτικές πίΤες φορ εβερ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις