TriLoBiTe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 εγώ δεν βάζω την ζάχαρη και την πιπερια. Ήμουν σίγουρος ότι θα διαφοροποιηθείς απ' την αρχική συνταγή γι' αυτό και είπα τα μακαρόνια του ρηβόλβα! Και πολύ καλά κάνεις, σ' αυτό το σημείο ήταν που η συνταγή έμπαζε. Ρίχνοντας μια δεύτερη ματιά σε όλα τα υλικά αναλυτικά, δε βρίσκω κάτι το antifit οπότε και οφείλω να σε καταγγείλω. Θα πρέπει μέχρι αύριο να φας (και να ποστάρεις) κάτι δυνατό και αντφιτνεσικό για να εξιλεωθείς στα μάτια των antifitters, αλλιώς θα λεν να ένας pleb! 1
revolver1990 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 ^^Έφαγα χθες γύρο,δεν προλαβαίνω να τα φωτογραφίζω λέμε
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Την επόμενη φορά θυμήσου να μας θυμηθείς.. για το αντιφίτνες ρε γαμώτο!
Mau-Maus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μηλόπιτα Και σουφλέ να έλεγες οτι ειναι εγω θα το πίστευα πάντως 8
adi32 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Λαβα σουφλε σοκολατας σε 3' σε μια κουπα 1 κουταλια βιταμ να λιωσει1 αυγο2 κουτ νουτελα1 κουταλια κακαομισο κουταλακι σοδαι κουταλια γαλα4 κουταλακια αλευριμισο κουταλακι κονιακ τα χτυπαμε καλα στο τελος πεταμε μεσα1 κομματακι κουβερτουρα ψηνουμε 1'.15'' στα μικροκυματα 4
defacer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Έλα τώρα που γυρίζει με τη μηλόπιτα! Δεύτερη συνταγή. Πριν Μετά (και στις δύο φωτό μια περιοχή κάτω δεξιά είναι σαφώς σκοτεινότερη γιατί κάτι με τα φώτα, η πίτα είναι ομοιόμορφη) Συστημένη τρολιά αλλά μου είπαν να την ποστάρω 14
παπι Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Οκ, καταρρευσε ολη η εικονα που ειχα για το προσωπο σου.
defacer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Σου άρεσε τουλάχιστον; Αυτό έχει σημασία 1
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Έλα τώρα που γυρίζει με τη μηλόπιτα! Δεύτερη συνταγή.ΠρινΜετά(και στις δύο φωτό μια περιοχή κάτω δεξιά είναι σαφώς σκοτεινότερη γιατί κάτι με τα φώτα, η πίτα είναι ομοιόμορφη)Συστημένη τρολιά αλλά μου είπαν να την ποστάρω Τι πίτα είναι;
deesnider Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Τι πίτα είναι; Αν κρίνω από το γαρνίρισμα, μάλλον για γλυκό γιουβέτσι πρόκειται. Κριθαράκι δεν είναι αυτό το από πάνω; 7
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Αν κρίνω από το γαρνίρισμα, μάλλον για γλυκό γιουβέτσι πρόκειται. Κριθαράκι δεν είναι αυτό το από πάνω; Μοιάζει! Το γράφει ότι είναι μηλόπιτα αλλά δεν το πρόσεξα για κάποιο λόγο, άκυρη η ερώτηση! Αν και εμφανισιακά δεν έχω ξαναδεί τέτοια μηλόπιτα!
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 http://www.daddy-cool.gr/sintages/idiki-diatrofi/sintages-gia-pedia/cheeseburger-goodys.html Μαγιονεζα,αγγουρακι τουρσι και κρεμυδι ψιλοκομμενο Λειτουργεί. Λειτουργεί α ψο γα.
defacer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Τι πίτα είναι; Γιουβετσόπιτα Double crust ζύμη με κομμάτια αμύγδαλο στο topping, στη γέμιση μέλι λεμόνι κανέλα. Πολύ ωραία είναι αλλά έκανα λίγο fail την προετοιμασία -- η ψημένη ζύμη κάτω πολύ πολύ μαλακή και πάνω πολύ σκληρή. Τρώω και μαθαίνω όμως! 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις