Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ δεν βάζω την ζάχαρη και την πιπερια.

Ήμουν σίγουρος ότι θα διαφοροποιηθείς απ' την αρχική συνταγή γι' αυτό και είπα τα μακαρόνια του ρηβόλβα! :-D  Και πολύ καλά κάνεις, σ' αυτό το σημείο ήταν που η συνταγή έμπαζε.

Ρίχνοντας μια δεύτερη ματιά σε όλα τα υλικά αναλυτικά, δε βρίσκω κάτι το antifit οπότε και οφείλω να σε καταγγείλω. Θα πρέπει μέχρι αύριο να φας (και να ποστάρεις) κάτι δυνατό και αντφιτνεσικό για να εξιλεωθείς στα μάτια των antifitters, αλλιώς θα λεν να ένας pleb!

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μηλόπιτα

ZcShvwh.jpg

Και σουφλέ να έλεγες οτι ειναι εγω θα το πίστευα πάντως :-)

• Like 8
Δημοσ.

Λαβα σουφλε σοκολατας σε 3' σε μια κουπα

1 κουταλια βιταμ να λιωσει
1 αυγο
2 κουτ νουτελα
1 κουταλια κακαο
μισο κουταλακι σοδα
ι κουταλια γαλα
4 κουταλακια αλευρι
μισο κουταλακι κονιακ

τα χτυπαμε καλα

στο τελος πεταμε μεσα
1 κομματακι κουβερτουρα

ψηνουμε 1'.15'' στα μικροκυματα

post-40128-0-15633900-1482613827_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Έλα τώρα που γυρίζει με τη μηλόπιτα! Δεύτερη συνταγή.

Πριν

P5rDRCX.jpg

Μετά

YaYYlXw.jpg

(και στις δύο φωτό μια περιοχή κάτω δεξιά είναι σαφώς σκοτεινότερη γιατί κάτι με τα φώτα, η πίτα είναι ομοιόμορφη)

Συστημένη τρολιά αλλά μου είπαν να την ποστάρω

4GIgPmi.jpg

• Like 14
Δημοσ.

Έλα τώρα που γυρίζει με τη μηλόπιτα! Δεύτερη συνταγή.ΠρινP5rDRCX.jpgΜετάYaYYlXw.jpg(και στις δύο φωτό μια περιοχή κάτω δεξιά είναι σαφώς σκοτεινότερη γιατί κάτι με τα φώτα, η πίτα είναι ομοιόμορφη)Συστημένη τρολιά αλλά μου είπαν να την ποστάρω

4GIgPmi.jpg

Τι πίτα είναι;

Δημοσ.

Τι πίτα είναι;

Αν κρίνω από το γαρνίρισμα, μάλλον για γλυκό γιουβέτσι πρόκειται. Κριθαράκι δεν είναι αυτό το από πάνω;

• Like 7
Δημοσ.

Αν κρίνω από το γαρνίρισμα, μάλλον για γλυκό γιουβέτσι πρόκειται. Κριθαράκι δεν είναι αυτό το από πάνω;

Μοιάζει! :D

Το γράφει ότι είναι μηλόπιτα αλλά δεν το πρόσεξα για κάποιο λόγο, άκυρη η ερώτηση! Αν και εμφανισιακά δεν έχω ξαναδεί τέτοια μηλόπιτα!

Δημοσ.

Τι πίτα είναι;

Γιουβετσόπιτα  :D  :D

Double crust ζύμη με κομμάτια αμύγδαλο στο topping, στη γέμιση μέλι λεμόνι κανέλα.

Πολύ ωραία είναι αλλά έκανα λίγο fail την προετοιμασία -- η ψημένη ζύμη κάτω πολύ πολύ μαλακή και πάνω πολύ σκληρή. Τρώω και μαθαίνω όμως!

jYIt6ch.jpg

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...